PDA

View Full Version : Φιλμνετ

25-07-2004, 16:54
Δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για το θεμα αυτο, αλλα μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι το προγραμμα για να βλεπεις φιλμνετ με καρτα τηλεορασης και σε ποιες καρτες δουλευει??

Α, για να μην νομιζει κανενας οτι ειμαι κανενας παρανομος ( :116: ) εχω τον αποκωδικοποιητη, αλλα δεν θελω να τον βαζω σε λειτουργια γιατι πιανει σκονη

JimmyFox
25-07-2004, 18:01
Α, για να μην νομιζει κανενας οτι ειμαι κανενας παρανομος ( :116: ) εχω τον αποκωδικοποιητη, αλλα δεν θελω να τον βαζω σε λειτουργια γιατι πιανει σκονη

Δηλαδή ρε μεγάλε όταν δε δουλεύει δε πιάνει σκόνη? :083:

Τεσπα, δοκίμασε το Ronny's Cable crypter XP.

25-07-2004, 18:16
Δηλαδή ρε μεγάλε όταν δε δουλεύει δε πιάνει σκόνη? :083:

Οταν δουλευει πιανει πιο πολυ και στο εσωτερικου λογω στατικου ηλεκτρισμου, γιαυτο και φοβαμαι μηπως μαζευτει πολυ σκονη και δημιουργησει προβλημα στο αναπνευστικο συστημα του χαμστερ μου...

Δεν μπορεσα να βρω παντως κατι με το Ronny's Cable crypter XP .. Καποιο hint παραπανω???

fantacid
25-07-2004, 19:18
Οταν δουλευει πιανει πιο πολυ και στο εσωτερικου λογω στατικου ηλεκτρισμου, γιαυτο και φοβαμαι μηπως μαζευτει πολυ σκονη και δημιουργησει προβλημα στο αναπνευστικο συστημα του χαμστερ μου...

Δεν μπορεσα να βρω παντως κατι με το Ronny's Cable crypter XP .. Καποιο hint παραπανω???

:044:
:044: LOL :044:
:044:

john_dr
25-07-2004, 19:43
Έχεις 2 επιλογές
1) Απομάκρυνε το hampster από τον decoder
Υπέρ. Τέλεια εικόνα και ήχος 24 ώρες το 24άρο.
Κατά. Χρειάζεται άδεια - συνδρομή στο Filmnet.

2) Ψάξε εδώ για αποκωδικοποιητή. Για εκπαιδευτικούς σκοπούς και μόνο (http://www.alvilag.hu/cablecrypt/download/)
Υπέρ. Δεν χρειάζεσαι άδεια - συνδρομή στο Filmnet και το hampster θα είναι μια χαρά.
Κατά. Καθόλου ήχος, ασταθής εικόνα μέτριας ποιότητα στα XP σταθερή το ίδιο μέτρια στα 98.

Vayper
25-07-2004, 20:50
Επειδη δεν θελω να ανοιξω αλλο thread μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να αντιγραφω τις ταινιες που παιζει στο filmnet(εννοειται οτι εχω)στον υπολογιστη μου???Και τι καλωδια θα χρειαστω?

vaios
25-07-2004, 21:53
ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ BACKUP ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

john_dr
25-07-2004, 22:33
Εισαι σίγουρος Βάιε? Για την παρακολούθηση χωρίς αποκωδικοποιητή είναι γνωστό, αλλά και για την εγγραφή όταν διαθέτεις κανονικά συνδρομή? Πόσο διαφέρει μια τέτοια εγγραφή από αυτήν που θα μπορούσε να κάνει κάποιος σε μια ταινία που δείχνει π.χ. ο Ant1?

Vayper Χρειάζεσαι ένα μετατροπέα από scart σε S-Video + Video out + Audio out στην υποδοχή του Decoder που στέλνει το σήμα στην TV. Από εκεί και πέρα το σήμα video στο video in μιας κάρτας γραφικών ή κάρτας τηλεόρασης ή κάρτας επεξεργασίας video και το σήμα του ήχου στο line in της κάρτας τηλεόρασης ή της κάρτας ήχου.
Απλά προτίμησε μετατροπέα με διακόπτη in/out που είναι πολύ ποιο βολικός.

Βέβαια μπορεί να βολεύει και το RF out του decoder στο RF in μιας κάρτας TV.

vaios
25-07-2004, 22:45
Εισαι σίγουρος Βάιε? Για την παρακολούθηση χωρίς αποκωδικοποιητή είναι γνωστό, αλλά και για την εγγραφή όταν διαθέτεις κανονικά συνδρομή? Πόσο διαφέρει μια τέτοια εγγραφή από αυτήν που θα μπορούσε να κάνει κάποιος σε μια ταινία που δείχνει π.χ. ο Ant1?
.

Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΙΠΟΤΕ ΚΑΝΑΛΙ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

john_dr
25-07-2004, 22:54
Οπότε όλοι όσοι έχουν Video είναι παράνομοι.....

Vayper
25-07-2004, 23:04
Συμφωνω αλλα συγχρονος διαφωνω μαζι σου Vaie.
Ειναι παρανομο να αντιγραφεις το ξερω.Αλλα γιατι πληρωνω πχ 51 ευρω τον μηνα στο filmnet?Mπορει να μου στερησει το δικαιωμα αν καποια ταινια μου αρεσει να την αντιγραψω εστω και με το video?

JimmyFox
25-07-2004, 23:35
Mπορει να μου στερησει το δικαιωμα αν καποια ταινια μου αρεσει να την αντιγραψω εστω και με το video?

Κι όμως ΝΑΙ.... Παρανοϊκό το ξέρω αλλά έτσι είναι η νομοθεσία.

vaios
26-07-2004, 09:04
ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 51 € ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΑΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΑ DVD - ΚΑΣΕΤΕΣ.ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ. ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ VIDEO MHN ΞΕNAME OTI ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΤΟ VIDEO ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΛΥΨΕΩΝ. ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΟΜΟ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ.

JimmyFox
26-07-2004, 10:16

:082: :082: :082:
Ακριβώς γι'αυτό κι εγώ δεν παίρνω χαμστερ!! (Και filmnet decoder επίσης...)

SLN
26-07-2004, 12:01
Παιδια εγω νομιζω οτι δεν ειναι παρανομη η αντιγραφη... Η πωληση του αντιγραμμενου ειναι παρανομη. Θεωρητικα μπορεις να στησεις ενα κιοσκι εξω απο τα γραφεια της Micro$oft και να μοιραζεις τζαμπα κοπιες των ΧΡ. Λογικα δεν μπορουν να σε πειραξουν. Θα σε μπουζουριασουν οταν αρχισεις να τις πουλας. Βεβαια εκει μπαινουν κι αλλες νομοθεσιες οπως αυτη που λεει οτι δεν μπορει καμμια επιχειρηση να "χαριζει" ενα προιον. Πρεπει να το πουλαει εστω και 0.01ευρω. Στην περιπτωση της συνδρομητικης τηλεορασης φανταζομαι οτι ειναι οντως παρανομο να εχεις ληψη χωρις να πληρωνεις, αλλα το πραγμα που γινεται με το φιλμνετ δεν ειναι κανονικη ληψη αλλα "προσπαθεια ληψης". Στο βιντεο δεν ειναι παρανομη η αντιγραφη για προσωπικη χρηση. Ειναι παρανομο ειτε ειναι κοπια ειτε το αυθεντικο να κανεις δημοσια προβολη.

vaios
26-07-2004, 13:09
ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙΣ XP ΘΑ ΣΕ ΚΕΛΕΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑΜ ΑΠΟΖΗΜΕΙΟΣΗ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΤΑ XP ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ MS ΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ (ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΤΑΦΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ), ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΣΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΟΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ , ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΛΠ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΥΟΕΤΕΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ -ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ.
ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΩΣΤΟ, Η ΝΟΜΗΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.

Giorgos
26-07-2004, 16:18
Σωστος ο vaios..