View Full Version : καλύτερο πρόγραμμα για data recover ?
έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα για επαναφορά αλλά κανένα δεν με ικανοποίησε
δοκίμασα τα εξής
Recover My Files ( δεν με δουλεύει )
Restorer2000
Search and recover 2
Και το VirtualLab data recovery που είναι φοβερό αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω activate παρά μόνο με το demo που δίνει μόνο 400kb να σώσω …
Τα αλλα με τα βγάζανε χωρίς την σωστή ονομασία και κομμένα κάτι σαν split
Το VirtualLab με τα έβγαζε κανονικότατα αλλά….
Έχετε να με προτείνεται κανένα άλλο ?
pls help
Stelaras
30-11-2004, 20:40
Δοκιμασε με το Ontrack EasyRecovery Pro .
File Recovery Tree. Εσωσα 40gb αρχεια χωρις File system data structure
Orthodox
01-12-2004, 00:25
Εγώ δουλεύω το Get Data Back. Αρκετά καλό, δεν τα πάει και πολύ καλά με τις ονομασίες των αρχείων αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια καλή πρόταση…
http://www.runtime.org/
Πρόσεχε όμως γιατί είναι δυο προγράμματα, ένα για NTFS και ένα για FAT/FAT32..
Get data back , File scavenger , BAd copy . To τελευταίο είναι για μέσα (floppy , cd rom , κλπ). Με όλα έχω κάνει ανάκτηση και μάλιστα από δίσκο που έχει φορμαριστεί και έχει νέο λειτουργικό ....
Active unerase επίσης πολύ καλό
A! CIA Unerase επίσης....
Ontrack EasyRecovery kai
spinrite 6
File scavenger με εχει σώσει κάποτε
Σας ευχαριστώ παιδιά για την ανταπόκριση
Δοκίμασα διαφορά αν και όχι όλα με όσα με είπατε ( ακόμα )
Έχω τώρα το Media Tools Professional και φαίνεται πάρα πολύ καλό μιας και με τα βρήκε με τις κανονικές ονομασίες αλλά όταν πατάξω να γίνουν recover τα αρχεία που θέλω με βγάζει επιλογή μόνο για αποθήκευση σε floppy , έχω 1 sata και 1 ide , δεν βλέπει κανένα από αυτά για την αποθήκευση , ξέρει κανείς τι φταίει ? υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις ?
Σας ευχαριστώ παιδιά για την ανταπόκριση
Δοκίμασα διαφορά αν και όχι όλα με όσα με είπατε ( ακόμα )
Έχω τώρα το Media Tools Professional και φαίνεται πάρα πολύ καλό μιας και με τα βρήκε με τις κανονικές ονομασίες αλλά όταν πατάξω να γίνουν recover τα αρχεία που θέλω με βγάζει επιλογή μόνο για αποθήκευση σε floppy , έχω 1 sata και 1 ide , δεν βλέπει κανένα από αυτά για την αποθήκευση , ξέρει κανείς τι φταίει ? υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις ?
Αδελφε , το Media Tools οπως το λεει και η λεξη περιεχει διαφορα tools. Αυτο που πραγματικα χρησιμοποιεις ειναι το File Recovery Tree που σου ειπα εγω.
Οντως το προγραμμα ειναι παρα πολυ καλο και υποστιριζει ονοματα.
Ονοματα υποστιριζει και το partition-recovery οπως σου ειπα.
Ειχα το ιδιο προβλημα με το Ontrack EasyRecovery Pro καθως μου τα εβρησκε σαν FILE001, FILE002... κλπ.
Οσο αναφορα το προβλημα σου. Σε ρωταει να κανει save σε floppy καθως δεν μπορει να κανει save σε NTFS , αρα να υποθεσω πως ολα τα partition σου ειναι NTFS. Αυτο που ειχα κανει εγω ειναι να φτιαξω ενα partition 8gb σε FAT32 και να κανω recover 8gb να μπενω μετα σε win και να τα αντιγραφω σε αλλο partition.
Το μονο ασχημο σε αυτο το προγραμμα ειναι οτι σε αναγκαζει να τα κανεις recover σε zip . Βγαλε το compression για μεγαλυτερη ταχυτητα.
Το σκέφτηκα αυτό που λες και έκανα τον ide σε fat32 που είναι 20gb αλλά τίποτα….
Θα το δοκιμάσω το partition-recovery ;)
TechnoTut
07-12-2004, 15:58
Το Get data back με έχει βολέψει!
To Get data back ηταν το μονο που δουλεψε,εστω κ εν μερη,σε μενα ;)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.