PDA

View Full Version : Έπαθε τίποτα ο P4?unworkable cpu

kagelar34
01-12-2004, 04:33
Παιδιά άνοιξα το κουτί και έβαλα πάστα στον p4 και μετά όταν τον δούλεψα ξανά έλεγε στην πρώτη οθόνη όταν ανοίγει .

Τhe cpu is unworkable or it has been changed. Please recheck - Cpu soft menu

kάτι τέτοιο τεσπα παρακάτω press F1 to continue or del ...BIOS

μπήκα BIOS δεν έσωσα τίποτα γιατί δεν υπήρχε κάτι που ήθελα να αλλάξω ε και σε κάποια φάση με από αρκετές επανεκκινήσεις πάτησα F1 .....αποτέλεσμα έμπαινα sta win , internet θερμοκρασίες κανονικά επίπεδα έτρεχα εφαρμογές όλα όπως πρίν.Το μηνυματάκι μου το έβγαζε κάθε φορά που άνοιγα τον υπολογιστή όμως ή έκανε ρεσταρτ....

... μέχρι που μια φορά μπήκα στο ΒΙΟΣ και έσωσα κάτι κατά την εξοδο ...μετά το μηνυματάκι εξαφανίστηκε ,

Μη φανταστείτε ότι πείραξα τίποτα το σπουδαίο απλώς το hot-key για να ανοίγει το PC απο το πληκρολόγιο

Για πείτε τί έγινε ????????????????

να πω πως όλη η διαδικασία από τη αρχή ως το τέλος με Φ1 ΒΙΟΣ κτλ κράτησε κανά 4-5 ώρες και πως δεν τον είχα ξαναβγάλει τον επεξεργαστή από την μέρα που τον έβαλα για πρώτη φορά

Chris2004
01-12-2004, 04:38
Και εμένα μου έχει τύχει αυτό αλλά όντως μετά απο το Save που κάνω συνήθως στο Bios δεν το ξαναέβγαλε, μπορεί να είναι απλά κάποιο Bug...

overclocked
01-12-2004, 06:38
βαλε optimal default κανε save ξαναβαλε τις ρυθμισεις που θες και εισαι οκ....

jdrogas
01-12-2004, 09:46
Θα μπεις στο bios και θα κανεις save and exit χωρις να αλλαξεις τιποτα στις ρυθμισεις σου.Ειναι φυσιολογικο αυτο αφου εβγαλες τον επεξεργαστη.

Frost_frt
01-12-2004, 10:40
Ο jdrogas έχει δίκιο. το κάνει κάθε φορά που βγάζεις και ξαναβάζεις το cpu.

kagelar34
01-12-2004, 21:28
Πάντως είχε πλάκα γιατί έπαιζα unreal Και μου έλεγε στην αρχή ότι η CPu τα έχει παίξει ...lol όταν το είδα λέω πάει πρέπει να τρέχω για επεξεργαστή

τέλος καλό όλα καλά

soler
01-12-2004, 22:00
Ακριβως ετσι....
Πρεπει να κανεις το configuration οταν βγαζεις τον cpu...και κανοντας save...ολα ειναι οκ μετα...

CmoS
01-12-2004, 23:11
Σε φιλο μου με ABIT max3 (νομιζω) Το λεει αυτο και χωρις να εχει πειραξει cpu :S

Ακου εκει unworkable.....:D