PDA

View Full Version : Ps2 ή wii

katsou
29-03-2008, 19:24
Εχω ενα φιλαρακι,αυτο το καιρο του εχουνε προκυψει τρελες καβλ*ς και θελει να παρει κονσολα.Απο τη μια δεν θελει να δωσει πολλα λεφτα απο την αλλη θελει να αγορασει κατι καλο.Διαθετει ενα μπατζετ με ταβανι 200 ευρωπουλα και ειναι αναμεσα σε μεταχειρισμενο wii ή ps2 ειτε μεταχειρισμενο ειτε καινουριο.Εχει μπλεξει με το θεμα ποιο απο τα 2 να εχει σαν πρωτη επιλογη.Εγω του ειπα οτι ειναι 2 διαφορετικες κονσολες με διαφορετικα παιχνιδια και οτι κυριως ειναι θεμα γουστου το ποια απο τις 2 θα επιλεξει.Εσεις τι προτεινετε?

MUL
29-03-2008, 19:26
Με 200 δεν παίρνεις wii (καινουργιο)... Αναμεσα στα 2 εγώ στην θέση του θα επερνα Wii , εχει ωραία παιχνιδάκια για χαβαλέ (λογο φιλοσοφίας ) ..

Wii games (http://www.youtube.com/watch?v=B8VPyKrElog)
Wii games 2 (http://www.youtube.com/watch?v=s59sYknAmjo&feature=related)
Wii games 3 (http://www.youtube.com/watch?v=vOduzPZFGQk&feature=related)

Necro{Demon}
29-03-2008, 20:32
Εχω ενα φιλαρακι,αυτο το καιρο του εχουνε προκυψει τρελες καβλ*ς και θελει να παρει κονσολα.Απο τη μια δεν θελει να δωσει πολλα λεφτα απο την αλλη θελει να αγορασει κατι καλο.Διαθετει ενα μπατζετ με ταβανι 200 ευρωπουλα και ειναι αναμεσα σε μεταχειρισμενο wii ή ps2 ειτε μεταχειρισμενο ειτε καινουριο.Εχει μπλεξει με το θεμα ποιο απο τα 2 να εχει σαν πρωτη επιλογη.Εγω του ειπα οτι ειναι 2 διαφορετικες κονσολες με διαφορετικα παιχνιδια και οτι κυριως ειναι θεμα γουστου το ποια απο τις 2 θα επιλεξει.Εσεις τι προτεινετε?

Θα δει λίστες με κυκλοφορίες παιχνιδιών για τις κονσόλες, θα συνηδειτοποιήσει τι τον καλύπτει και θα αγοράσει ό,τι προκύψει. Η κυριότερη διαφορά μεταξύ των δύο δεν είναι κατεμέ το χειριστήριο του wii και οι δυνατότητες του αλλά το ότι τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ μίας φρέσκιας και πολλά υποσχόμενης κονσόλας, έναντι της πιο επιτυχήμενης εμπορικά, που διατίθεται από το 2001 και έχει μια ατέλειωτη λίστα απο παιχνίδια σε χαμηλές τιμές κιόλας.

Παραδείγματα παιχνιδιών:

PS2:
Final Fantasy series, Metal Gear Solid series, Kindgom Hearts, GTA κτλ

Wii:Zelda, Metroid Prime, Super Mario Galaxy, Super Smash Bros Brawl, Resident Evil Umb Chron. κτλ.

Αντίστοιχου τύπου παιχνίδια υπάρχουν και στις δύο κονσόλες απλά παρέθεσα κάποια που συνήθως έχουν σε αποκλειστικότητες. Τίτλοι όπως Scarface, Godfather, Dragonball/ FIFA PROEVO, πάνε και στις δύο, αλλά να έχεις υπόψιν σου πως κάποια στιγμή θα σβήσει η υποστήριξή για το PS2(υπουδήποτε αλλού εκτός Ιαπωνίας, that is...), ενώ στο wii θα βγαίνουν συνέχεια με τόση επιτυχία που έκανε.

Εvo8-By-m-diox
29-03-2008, 21:31
Θα σου απαντήσω μονολεκτικά και τελείως ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚA εγώ με κλειστά ματια θα έπαιρνα wii

cabrinha
29-03-2008, 21:44
Wii και απο μενα. Πιο καινουργια κονσολα που μπορει να προσφερει το κατι παραπανω συγκριτικα με τις υπολοιπες. Επιπλεον εχεις τη δυνατοτητα να παιζεις παιχνιδια online καθως και να κατεβαζεις παιχνιδια απο αλλες κονσολες της εταιριας.

thanos21unoDK
01-04-2008, 19:17
wii και απο εμενα.

Duncan1
05-04-2008, 08:44
Wii...για το φοβερό gameplay του

MadCatMk2
05-04-2008, 13:40
Τι απάντηση περιμένεις τώρα από mod σε wii site.. :098:
Wii με χίλια φιλαράκο - δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω.

Ο μοναδικός λόγος για τον οποίον θα αγόραζα PS2 αυτή τη στιγμή θα ήταν για να πετάξω πάνω linux, το οποίο εκτός του ότι πρέπει να το εισάγεις, δε πρόκειται να δεις και στον ήλιο μοίρα γιατί έχει καμιά 16MB RAM το PS2.

PS: Αν πάρει τελικά wii o φίλος σου ετοιμάσου να κατασκηνώσεις σπίτι του μόλις βγει το smash bros.

Candyman
05-04-2008, 13:44
Wii μακράν!
Ευτυχώς που υπάρχει και η Nintendo και μας θυμίσε πως ακριβώς φτιάχνονται και τι σκοπό εξυπηρετούν οι "παιχνιδοκονσόλες"!

cast128dreams
05-04-2008, 19:36
wii δαγκοτο.
Θα το καταευχαριστηθεις και επισης βγαινουν κιανουργια παιχνιδια ενω στο ps2 κανενα.αντε πολυ λιγα

KING_OF_O/C
05-04-2008, 20:09
χωρίς να έχω ασχοληθεί, να πάρει το ps2 αν θέλει ποικιλία τίτλων αλλιώς το wii για το χαβαλέ του να χοροπιδάς μέσα στο σπίτι την ώρα του gaming.

Υ.Γ. αν πάρει το wii να προσέχει μην του φύγει κανένα χειριστήριο από το χέρι και έχουμε άλλα

thanos21unoDK
07-04-2008, 14:25
οχι ας παρει το το wii και ας μην εχει τοση ποικιλια.ειναι ποιο καινουργια κονσολα το wii και εχει ποιο πολυ χαβαλε..

Duncan1
08-04-2008, 14:21
χωρίς να έχω ασχοληθεί, να πάρει το ps2 αν θέλει ποικιλία τίτλων αλλιώς το wii για το χαβαλέ του να χοροπιδάς μέσα στο σπίτι την ώρα του gaming.

Υ.Γ. αν πάρει το wii να προσέχει μην του φύγει κανένα χειριστήριο από το χέρι και έχουμε άλλα

Η ποικιλία παιχνιδιών του wii δεν είναι τόσο μεγάλη όπως του ps2, αλλά δεν είναι και μικρή!

Braveheart1980
08-04-2008, 15:47
Wii
Θελει και ρωτημα;

f2bnp
08-04-2008, 15:58
Παρότι το Wii έχει αρκετούς τίτλους και είναι κάτι επαναστατικό,την ποικιλία που έχει το PS2 αυτή τη στιγμή δεν θα την βρεις σε καμμία κονσόλα.Ότι θέλεις έχει και είναι αρκετά φθηνή πλέον.Παράλληλα το Wii έχει κυρίως party games και μπορεί να είναι πιο ευχάριστο.Διαλέγεις και παίρνεις.

Greek
08-04-2008, 17:19
Από την άλλη όμως , μπορεί να έχει ποικιλία αλλά με τα λεφτά που κοστίζει δεν είδα κανεναν να παίρνει παραπάνω απο 4-5 παιχνίδια οπότε δεν είναι τόσο πλεονέκτημα....Θα πρότεινα wii μόνο και μόνο επειδή είναι καθαρα παιχνιδομηχανή......