PDA

View Full Version : please help

billmik
09-04-2008, 16:16
όταν ανοίγω ένα από φίλες μου που έχω μέσα διαφορα βιντεάκια και αλλα μου βγάζει ένα pupup και λέει windows explorer χας stopped working αν χέρι κάποιος να με βοηθήσει ευχάριστο πολύ

stealth
11-04-2008, 18:47
όταν ανοίγω ένα από φίλες μου που έχω μέσα διαφορα βιντεάκια και αλλα μου βγάζει ένα pupup και λέει windows explorer χας stopped working αν χέρι κάποιος να με βοηθήσει ευχάριστο πολύ

Δωσε μας λιγες παραπανω πληροφοριες,τι συστημα ειναι,μονο οταν ανοιγεις αυτον τον φακελο το κανει?

Ριξε ενα σκαναρισμα με ενα Antivirus για καλο και για κακο.

stealth

billmik
11-04-2008, 19:45
είναι vista ναι μονο όταν ανοίγω μόνον αυτόν πρώτον σε ευχάριστο για την απάντηση σου μπορεί να mein με κατάλαβες έχω ένα φιλε που βάζω μέσα videos όταν τα κάνω download .αλλα νομίζω ότι έχω πιο πολλά άπω τι πρέπει και όταν πηγαίνω να το ανοίξω ανοίγει και άμεσος βγαίνει ένα pupup και μου λέει windows explorer has stopped working πρέπει να κάνω restart και olla γίνονται freez πρέπει να κάνω restart αλλιώς δεν γίνετε. ξέρω ότι άμα το κάνω όλο το φιλε delete θα μου λήθη το πρόβλημα αλλα δεν θέλω να τα χάσω τα βιντεάκια... αν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να το ανοίξω και μπορείς να βοηθήσεις ευχαριστω πολύ

stealth
11-04-2008, 20:07
Ποσο μεγαλος ειναι ο φακελος,μπορεις να γραψεις οτι υπαρχει μεσα στον φακελο σε DVD και μετα να τον σβησεις για να δεις αν θα λυθει το προβλημα?

stealth

y3k
12-04-2008, 04:55
Δοκίμασες να ανοίξεις αυτά τα αρχεία με άλλο Player? με WinAmp πχ? επίσης δοκίμασες να κάνεις κάπιο scan disk, defragment ή ακόμα να περάσεις και το SP1? (ίσως να διορθωθεί)
GoodLuck.

billmik
13-04-2008, 15:25
efxaristo poly olla entaxei