View Full Version : Eνας κωδικος για δυο accounts στο HL2 ?
Εχω αγορασει το HL2 και φυσικα εχω τον κωδικο του.(cd-key)
Οταν το πηρα ετυχε να μην εχω pc Και το εβαλα σε ενα φιλο.καναμε ολες τις ενεργοποιησεις κτλ για το account χρησιμοποιοντας το cd-key.
Σημερα που πηγα να το εγκαταστησω και στο δικο μου pc εκανα καινουριο account (με αλλο nickname δλδ) και εβαλα τον ιδιο κωδικο για να κανω register το παιχνιδι.Το προβλημα ειναι οτι δε το κανει register γιατι λεει οτι εχει εγκατασταθει με τον ιδιο κωδικο και αλλου.
Τι μπορω να κανω τωρα ? :(
Ή να συμβιβαστείς και χρησιμοποιήσεις το ίδιο account ή ... ή να απευθυνθείς στην Valve για το πρόβλημα σου.
Καλά ρε Σίμο, δεν το είχες ακούσει? Anyway, προς το παρόν δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Sorry. :(
ακριβως ενα acc για ενα cd-key δεν μπορει να γινει τιποτα αλλο. το να αλλαξεις τα στοιχεια σε ενα acc κοστιζει εννοω δηλαδη οτι πρεπει να πληρωσεις extra ποσο δεν θυμαμαι ακριβως ~10$ usa
ακριβως ενα acc για ενα cd-key δεν μπορει να γινει τιποτα αλλο. το να αλλαξεις τα στοιχεια σε ενα acc κοστιζει εννοω δηλαδη οτι πρεπει να πληρωσεις extra ποσο δεν θυμαμαι ακριβως ~10$ usa
Κανω πως δε το ειδα αυτο για το ''EXTRA'' γιατι..... :071: :092: :099: :067: :011: :066: :097:
@RMC Ρε σι που να το φανταστω.Νομιζα πως ηταν μια ενεργοποιηση ρουτινας...Σαν ολα τα αλλα παιχνιδια που ειχα... :022:
Δυστυχώς, τα τελευταία 399876417 χρόνια που ετοιμαζόταν το παιχνίδι ετοίμαζαν οι άτιμοι (κάλα 'κάναν κατ' εμέ) και "προστασία" του steam από πειρατές - ακόμα και αν αυτοί πλήρωσαν 50€ -
If you think that life is cruel try Manhunt(<-πολύ βίαιο παιχνιδάκι)
αφου εχεις ενα dvd δεν μπορεις να παιζεις ταυτοχρονα σε 2 υπολογιστες αρα βαλε ακριβως τα ιδια και στα δυο η μηπως βρηκες τροπο χωρις dvd?
αν βρηκες παλι ωραια διοτι μπορεις να βαλεις και στους δυο τα ιδια και να παιζεις και στους δυο (ταυτοχρονα) π.χ. σπιτι και γραφειο (πολυ δουλεια αυτες τις μερες)
το μονο προβλημα ειναι να παιζεις και με τους δυο ταυτοχρονα στο νετ
το εχω περασει σε 3 υπολογιστες με τους 2 απο τους οποιους μπηκα μια μονο φορα για να το ενεργοποιησω με τα ιδια ακριβως στοιχεια. Dεν απαγορευεται να το περασεις σε 10 αφου μπορεις να παιζεις μονο σε ενα αφου χρειαζεται το dvd.
Nαι αλλα με το ιδιο account και για τους 10 ετσι ?
kallileo
02-12-2004, 23:38
Μπορεις να παιξεις και χωρις DVD. Ψαξε λιγο.......για το καταλληλο exe.
Και νομιζω οτι μπορεις να το κανεις image και να το τρεχεις με το daemon tools.
kallileo αυτο για το τελευταιο που ειπες εχεις καποιο Link που να λενε πως κανουν backup το original dvd και να παιζει ?
Δεν βλέπω να αναφέρατε τη δημιουργία virtual drives και το τρέξιμο του παιχνιδιού μόνο με το image του. Αυτό μπορεί να γίνει με προγράμματα όπως το clone alchohol 52% (γίνεται και με το alchohol 120%, αλλά προσωπικά προτιμώ το 52%).
Νομίζω ότι το 52% είναι αρκετά καλό. Θεωρώ ότι όποιος το θέλει μπορώ να του στείλω το setup με pm μιας και το πρόγραμμα είναι πια freeware...
καλο θα ητανε να γινοτανε αυτο στο half life 2 dvd . ακομα η υποθεση dvd version δεν εχει ξεκαθαρισει . αληθεια ελλαδα εχει ερθει η εκδοση με τα 5cd (εκει ολα ειναι οκ και Backup και ολα)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.