View Full Version : Χάνω Τα Αρχεία Μου! Βοήθεια! (solved)
gerogero
02-12-2004, 03:16
Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να μπώ στο λογαριασμό που έχω στον υπολογιστή μου με windows xp από επαναγκατάσταση των windows xp. Όπως καταλαβαίνετε μια από τις μπλε οθόνες τις microsoft μετά από repair των winxp δεν μου επιτρεπει να μπω με την παλιά μου εγκατάσταση! Τώρα όμως δεν μπορώ να μπά στο λογαριασμό μου, δηλαδή στον φάκελό μου ώστε να αποθηκεύσω τα αρχεία μου διοτι βγάζει μύνημα (C:/DOCUMENTS AND SETTINGS/MY NAME IS NOT ACCESIBLE
ACCESS IS DENIED)!!! Τι να κάνω??? Δεν μπορώ να χάσω τόσα GB τόσων μηνών!!! Παρακαλώ βοηθείστε όσοι ξέρετε και έχετε ξαναβρεθεί σ'αυτή τη κατάσταση... :022:
schumifer
02-12-2004, 04:31
Κ3Β από Knoppel
Με έχει σώσει σε κάθε προσπάθειά μου να προκαλέσω ανεπανόρθωτη ζημιά!!!
Έχει administrative διακαιώματα ο χρήστης που έφτιαξες?
Επειδη δύσκολα θα βγάλεις άκρη
Πάνε τον σκληρό σου σε ένα φίλο σου με πολυ χώρο και απλά αντεγραψέ τα δεδομένα σε αυτόν. Κάντον να και ένα format μετα και...
δεν είμαι απόλυτα σ'ιγουρος οτι θα δουλέψει αυτό που σου λέω αλλά δεν χάνεις τπτ να το δοκιμάσεις.
πηγάεινεις στα
Tools>folder options> "view" tab και στο τέλος κατω κατω απενεργοποιείς το use simple file sharing.
μετά, πηγαίενεις στο φάκελο που είναι τα αρχεία που θες να αντιγράψεις και δεξί κλικ properties > "security" tab. διαλέγεις το όνομα χρήστη και μετά το κουμπί advnaced.
Owner tab kai επιλέγεις replace owner of subcontainers and objects. OK και νομίζω οτι μπορείς πλέον να αντιγράψεις.
Καλά ξεμπερδέματα
gerogero
28-03-2006, 13:08
Τελικά δούλεψε αυτό με την αποκατάσταση ιδιοκτήτη. Σας ευχαριστω όλους!:039:
Υ.Γ.: Συγγνώμη που απάντησα μετά από 2 χρόνια αλλά μερικά thread που άνοιξα εδώ και πολύ καιρό έμειναν έτσι και είναι κρίμα. Σίγουρα καποιο από αυτά θα φανεί χρήσιμο και σε άλλους.:083:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.