View Full Version : Ad-Aware...
Εχω την εκδοση 1.03. Επαψαν να ενημερωνουν "φανατικα" τα definitions του ή μου φαινεται?
lefterhs
03-12-2004, 12:26
Βαλε την 1.05 και θα εισαι ΟΚ...
Μολις βγει καινουργια version πρεπει να την κατεβαζεις γιατι αλλιως σταματαει να σου κατεβαζει definitions Πχ εγω που δεν ειχα την SE αλλα την version 6 στις 26/10 σταματησε να κατεβαζει και μου λεει μεγαλε SE RULEZZZZZZZZZZ
φίλε μου πέτα το .. και πήγαινε spysweeper ...
φίλε μου πέτα το .. και πήγαινε spysweeper ...
Mια τετοια κινηση...δεν ειναι και πολυ καλη ιδεα....θα εχει κενα....
Το καλυτερο ειναι συνδιασμος...των δυο αυτων προγραμματων...
θα σταματίσει να κάνει update σύντομα(Για τις freeware εκδόσεις).
Το έχει ανακοινώσει η Lavasoft...Ψάχνω και εγώ αντικαταστάτη.....
Το Giant είναι πολύ πολύ καλό αλλά θέλει τον γερμανό του....δεν έχω βρεί κάτι να δουλεύει....
BloodyHeaven
10-12-2004, 01:53
Mια τετοια κινηση...δεν ειναι και πολυ καλη ιδεα....θα εχει κενα....
Το καλυτερο ειναι συνδιασμος...των δυο αυτων προγραμματων...
συμφωνώ αλλά όπως προείπαν και άλλα παιδιά αν σταματήσουν τα updates τότε δεν έχει νόημα πλέον το ad-aware
maddoctor
10-12-2004, 13:03
Μου φαίνεται δεν μπαίνεις καθόλου στο site μου....Το έχω αναφέρει από τις 10 Νοεμβρίου, με ανακοίνωση που έβγαλε η Lavasoft στο site της
Lavasoft ends Product support for Adaware 6 (all versions) Just so everyone knows. Lavasoft is no longer supporting Ad-Aware 6, any versions or builds. The last Ref File was reference file (01R347 26.10.2004). They want everyone to migrate to SE. Be it the Personal, Plus or Pro versions. Important notice for users of Ad-Aware 6 all versions! Please upgrade to Ad-Aware SE. We are now discontinuing reference file and product support for Ad-Aware 6 and urge users to upgrade their existing copies to the new Ad-Aware SE. We continued support of the older version of Ad-Aware to allow users time to upgrade while still enjoying the protection they have come to expect from our software.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.