PDA

View Full Version : web development

fonzi
03-12-2004, 20:00
Παιδιά γνωρίζετε κάποιο καλό πρόγραμμα ανάπτυξης δικτυακού τόπου που να έχει και καλή μετέπειτα διαχείριση (ενημερώσεις, ειδήσεις κλπ);
Η εταιρεία (δημόσιο να πω την αλήθεια...) που δουλεύω διαθέτει περίπου 400 ευρώ και ψάχνω κάτι που να βολεύει για γρήγορη ανάπτυξη και διαχείριση.
Ως τώρα γράφω κυρίως κώδικα με notepad...

circular
03-12-2004, 20:13
Τι εννοείς λέγοντας "ενημερώσει, ειδήσεις κλπ"? Η καλύτερη για μένα εφαρμογή ανάπτυξης δικτυακών εφαρμογών είναι το Macromedia DreamWeaver που ξεκινά απο 479€

fonzi
03-12-2004, 20:20
Αυτό σκέφτηκα και εγώ... Και νομίζω δίνει και τιμή ειδικά για εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Εννοώ να μπορώ όχι μόνο εύκολα να δημιουργώ δικτυακό τόπο αλλά και να ενημερώνω σχετικά εύκολα τα περιεχόμενά του χωρίς να χρειάζεται να κατεβάζω σελίδες, να τις διορθώνω εξαρχής και να τις ξανανεβάζω... Κάπως ποιό έυκολα να γίνεται.

kagelar34
03-12-2004, 20:31
να δημιουργώ δικτυακό τόπο αλλά και να ενημερώνω σχετικά εύκολα τα περιεχόμενά του χωρίς να χρειάζεται να κατεβάζω σελίδες, να τις διορθώνω εξαρχής και να τις ξανανεβάζω...

αυτό γίνεται εύκολα με dreamweaver, αρκεί να έχεις πρόσβαση στον σερβερ

fonzi
03-12-2004, 20:32
Πρόσβαση έχω μέσω ftp

kagelar34
03-12-2004, 20:43
όταν λες φτπ δλδ έχεις πρόσβαση για μεταφορά αρχείων(== file transfer protocol ) μέσω ενός ftp client?

me ton browser δεν έχεις πρόσβαση ?...

μάλλον δεν μπορώ να σε βοηθήσω εδώ εγώ γιατί δεν ξέρω αν το υποστηρίζει αυτό που θες

circular
03-12-2004, 21:34
To DreamWeaver σου επιτρέπει να ορίσεις ένα site (κάτι σαν project) στο οποιο να έχεις πρόσβαση μέσω ftp και να κάνεις αλλαγές κατευθείαν πάνω στo server. Αν θες κάτι οικονομικό υπάρχει το W3C Amaya Που είναι και open source αλλά δεν εχει τόσο intuitive interface.

fonzi
04-12-2004, 00:24
Ακριβώς όπως τα λες είναι kagelar34