View Full Version : Απόκρυψη IP
Μου είπαν οτι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να αλλάζεις την IP σε μια πλασματική.Ξέρετε κάποιο;
κατι μπορει να γινει αλλα πρεπει να κανεις μια αλυσιδα απο proxies (chain proxies)
ωστε να φενεται το ΙΡ του τελευταιου proxy επισης
η συνδεση σου θα εχει μεγαλο lag
TechnoTut
07-12-2004, 15:55
Μου είπαν οτι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να αλλάζεις την IP σε μια πλασματική.Ξέρετε κάποιο;
Φαντάζομαι το πρόγραμμα που ψάχνεις είναι το Steganos internet anonym.
maddoctor
07-12-2004, 17:00
Και το ZA μπορεί να κρύψει την IP. Το έχεις δοκιμάσει?
Γράψε λάθος...δεν γίνεται πάντα:089:
Και το ZA μπορεί να κρύψει την IP. Το έχεις δοκιμάσει?
Οχι παντα....
Ψάξε στο νετ για IP spoofers....Αλλά δεν δουλεύουν όλα τα προγράμματα καλα...
_daemon_
07-12-2004, 17:32
εξαρταται απο που θες να την κρυψεις... π.χ. αν θες να κανεις surf στο net anonymous βαζεις ενα proxy και παει καλα, με μικρο lag σχετικα. Απο κει και περα αν θες να εισαι εντελως anonymous τοτε δε γινεται. Εκτος αν εχεις κανα lan και συνδεεσε μεσα απο ενα pc
Η IP σου δε γίνεται να αλλάξει. Αν αλλάξει δε θα μπορείς να επικοινωνήσεις με τον ISP σου. Αυτό που μπορείς να κάνεις και σου είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά εδώ είναι να χρησιμοποιήσεις ένα άλλο pc για να διακινείς την κίνησή σου. Μια άλλη λύση για να μη φαίνεσαι είναι το ΝΑΤ, αλλά αυτό έχει άλλα μειονεκτήματα.
Η IP σου δε γίνεται να αλλάξει. Αν αλλάξει δε θα μπορείς να επικοινωνήσεις με τον ISP σου. Αυτό που μπορείς να κάνεις και σου είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά εδώ είναι να χρησιμοποιήσεις ένα άλλο pc για να διακινείς την κίνησή σου. Μια άλλη λύση για να μη φαίνεσαι είναι το ΝΑΤ, αλλά αυτό έχει άλλα μειονεκτήματα.
Δλδ με proxy δεν σε βλεπω η isp?
Επισης ας εξηγησει καποιος πως γινεται να χρησιμοποιήσεις ένα άλλο pc για να διακινείς την κίνησή σου...
http://www.sa6ry.com/surfanonymous/
Δλδ με proxy δεν σε βλεπω η isp?
Επισης ας εξηγησει καποιος πως γινεται να χρησιμοποιήσεις ένα άλλο pc για να διακινείς την κίνησή σου...
O ISP σου πάντα βλέπει τι διακινείς (αφού είναι το gateway σου με το internet) εκτός αν στήσεις κάπου ένα vpn και συνδεθείς σε αυτόν με tunnel. Τότε θα φαίνεται στους άλλους ότι την κίνηση την κάνει ο vpn σου.
O ISP σου πάντα βλέπει τι διακινείς (αφού είναι το gateway σου με το internet) εκτός αν στήσεις κάπου ένα vpn και συνδεθείς σε αυτόν με tunnel. Τότε θα φαίνεται στους άλλους ότι την κίνηση την κάνει ο vpn σου.
Tωρα με φωτησες....
Καντο λιγο πιο λιανα γιατι με τα δυκτια δεν τα παμε και πολυ καλα....
Tωρα με φωτησες....
Καντο λιγο πιο λιανα γιατι με τα δυκτια δεν τα παμε και πολυ καλα....
Ο ISP είναι η εταιρία που σου παρέχει internet (Forthnet, OTEnet, ΕΔΕΤ...)
Gateway είναι ένα pc ή router που σου παρέχει πρόσβαση σε ένα δίκτυο εκτός του υποδικτύου στο οποίο είσαι.
VPN (Virtual Private Network) είναι ένα service το οποίο κάνει authentication σε έναν υπολογιστή που επιχειρήσει να συνδεθεί πάνω του (όπως κάνουν authenticate οι dial-up) με τη διαφορά ότι δεν κάνεις κλήση αλλά είστε και οι δύο σε δίκτυο.
Tunnel είναι μια οποιαδήποτε ιδιωτική ζεύξη, όπως μία σύνδεση με vpn, η οποία είναι διαφανής στο χρήστη.
Πιο λιανά δε γίνεται.
Ο ISP είναι η εταιρία που σου παρέχει internet (Forthnet, OTEnet, ΕΔΕΤ...)
Gateway είναι ένα pc ή router που σου παρέχει πρόσβαση σε ένα δίκτυο εκτός του υποδικτύου στο οποίο είσαι.
VPN (Virtual Private Network) είναι ένα service το οποίο κάνει authentication σε έναν υπολογιστή που επιχειρήσει να συνδεθεί πάνω του (όπως κάνουν authenticate οι dial-up) με τη διαφορά ότι δεν κάνεις κλήση αλλά είστε και οι δύο σε δίκτυο.
Tunnel είναι μια οποιαδήποτε ιδιωτική ζεύξη, όπως μία σύνδεση με vpn, η οποία είναι διαφανής στο χρήστη.
Πιο λιανά δε γίνεται.
LOL
:005:
Δεν ηθελα αυτα να μου κανεις πιο λιανα...αυτα τα ηξερα...
Τον τροπο με τον οποιο θα γινει αυτο δεν καταλαβα....
Μα σου είπα... να μπεις μέσω vpn από κάποιο άλλο μηχάνημα και να το χρησιμοποιείς για να διακινείς την κίνησή σου μέσω αυτού.
Επειδή δεν έγεινα κατανοητός θα ξαναδιατυπώσω το ερώτημα μου.Χρησιμοποιώ το mirc για να επικοινωνώ με κάποια άτομα.Το κακό είναι οτι αν κάνει κάποιος άσχετος "whois" μπορεί να δει την ip μου και να με αρχίσει στην αποστολή trojans.Θέλω λοιπόν να αποκρύψω την ip μου κυρίως στο mirc.
Ψάξε για proxy που να υποστηρίζει τα ports του mirc.
[άσχετο] Το mirc έτσι αέρα-πατέρα δέχεται προγράμματα-trojans-ιούς από τρίτους χωρίς να ρωτάει; Πολύ κουλό μου ακούγεται...
[/άσχετο]
Υπάρχει εντολή στο Mirc που κάνει κρυφή την Ιp . Ρώτα τους ειδικούς του chat. (Dark_Son20 μίλα)
_daemon_
09-12-2004, 18:18
Επειδή δεν έγεινα κατανοητός θα ξαναδιατυπώσω το ερώτημα μου.Χρησιμοποιώ το mirc για να επικοινωνώ με κάποια άτομα.Το κακό είναι οτι αν κάνει κάποιος άσχετος "whois" μπορεί να δει την ip μου και να με αρχίσει στην αποστολή trojans.Θέλω λοιπόν να αποκρύψω την ip μου κυρίως στο mirc.
βαλε socks5, ενα google search θα ειναι αρκετο :)
αν μιλας για grnet να συνδεεσαι στον jersey.irc.gr επειδη δεν κανει ελεγχο για παραξενα socks5 ports :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.