PDA

View Full Version : Θέλω κουτί -Πείτε την γνώμη σας...

Greek
06-12-2004, 12:37
Επειδή έχω midi κουτί και έχει αρχίσει και δεν με χωράει θέλω να πάρω ένα tower.

Οπτικά μου αρέσει το παρακάτω οπότε θέλω την γνώμη σας .Στα 160 ευρώ τελική από e-shop φαίνεται καλό αλλά καλύτερα να ρωτήσω και την γνώμη για να μην το μετανιώσω τελικά....

CASE (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806250&PHPSESSID=ltkjdm7fed5c3p23bvomcd55d2)

http://www.e-shop.gr/images/PER/PER.806250.jpg

SLN
06-12-2004, 12:41
10-20 ευρω λιγοτερο ερχεται και το γομαρι της chieftec full tower. Πολυ μεγαλο κουτι στα ορια του lian li pc75. Καμμια σχεση σε ομορφια, απλα σε τετοιο μεγεθος.
Αυτο που προτεινεις φαινεται ωραιο μουρικο κουτακι και μακρυυυυυυ. μονο μειον οτι εχει 80αρηδες ανεμιστηρες.

ea6gka
06-12-2004, 12:48
Stacker ?? γιατι οχι?

SLN
06-12-2004, 12:49
Βγαινει στα 200 τελικη
Αν μπορεις να το βρεις λιγοτερο... παιζει σαν επιλογη

ea6gka
06-12-2004, 12:50
188 τελικη το ειδα , δεν θυμαμαι που ομως..

α ναι http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1761

και μιλαμε για χωρους τωρα οχι μπαρμπουτσαλα, μεχρι και εγω χωραω μεσα

SLN
06-12-2004, 12:54
Correct the player... :D

Greek
06-12-2004, 13:11
Για να καταλάβω , το κουτί που πρότεινα δεν είναι full tower?

SLN
06-12-2004, 13:14
Απλα αυτα που σου λεμε εμεις ειναι ...fuller!!!
χωρος για 2 τροφοδοτικα...κλπ, πιθανοτητα να χωρεσει ολο το water cooling στο κουτι και αλλα.

ea6gka
06-12-2004, 13:16
BTX , ETX , ATX , 2 psu , Full tower, απειρες θεσεις γαι δισκους κτλ ποιοτητα εμφανιση αερισμος σχεδον αψογος και τα λοιπα με μονο 28 ευρω παραπανω.

Greek
06-12-2004, 13:22
Το κακό είναι ότι δεν σκοπεύω άμεσα να προβώ σε τίποτα από τα παραπάνω , ούτε 2ο τροφοδοτικό , ούτε BTX , ούτε πολλούς δίσκους ...(για την υδρόψυξη παίζεται.
Η εμφάνιση από την άλλη παίζει μεγάλο ρόλο γιατί το pc είναι στο σαλόνι και ταιριάζει το χρώμα με τον καναπε......

KTM
06-12-2004, 13:31
Η εμφάνιση από την άλλη παίζει μεγάλο ρόλο γιατί το pc είναι στο σαλόνι και ταιριάζει το χρώμα με τον καναπε......
Ειναι τραγικη η κατασταση.... :)

JimmyFox
06-12-2004, 13:39
Θα σου έλεγε ρε Greek το HEC-6919 αλλά κυκλοφορεί μόνο σε μπεζ και μαύρο. Τι χρώμα είναι ο καναπές?

KTM
06-12-2004, 13:41
Βαλε ενα καλυμα στον καναπε ιδιο με το χρωμα του κουτιου που θα διαλεξεις.

SLN
06-12-2004, 13:52
Σοβαρευτειτε!!
Προφανως και θα παρεις νεο καναπε στο χρωμα του κουτιου!!!
αμα παρεις αυτο του eshop, θα παρεις εναν καναπε ασημι με μπλε LEDακια!!

Greek
06-12-2004, 13:55
Ο καναπές έχει περίπου το χρώμα που έχει και το κουτι ενώ και τα υπόλοιπα στ σπίτι είναι είτε ασημένια είτε Inox.......οπότε αυτό δένει ασορτι!!

KTM
06-12-2004, 13:59
Παρτο, μαρεσει.

gr39
06-12-2004, 14:35
Κάπου πήρε το μάτι μου κουτί σε σχήμα χριστουγενιάτικου δέντρου
γιατί δεν πέρνεις αυτό 2 σε 1 συμφέρει :040:

SLN
06-12-2004, 14:36
...και το Πασχα θα παρεις ενα σε σχημα αυγου ή κουνελιου!!

Greek
06-12-2004, 14:39
Για σοβαρευτείτε ρε... θέλω να μου πειτε αν είναι καλό το κουτί και όχι να πάρω δεντράκι. Τέτοιες δικαιολογίες τις λέω και μόνος μου. Αν είναι καλό , αν έχετε πέσει σε κάποιο review κλπ κλπ κλπ...

ea6gka
06-12-2004, 14:44
εισαι διατειθημενος να δωσεις 160 ευρω για ενα κουτι που δεν εχεις δει ποτε σου απο ονλινε καταστημα? νομιζω οτι θα ηταν πρεπων να πας απο εκει και να το δεις απο κοντα. Αλλιως η γνωμη μου αν με ρωτησεις ειναι να μην το παρεις γιατι ειναι πολλα τα λεφτα.

Greek
06-12-2004, 15:01
Συμφωνώ σε αυτο.....

KTM
06-12-2004, 15:10
Αν εχεις σχετικη εμπειρια μπορεις να καταλαβεις πολλα χωρις να δεις το κουτι ζωντανα.
Εγω ανετα θα αγοραζα ενα κουτι απο το εξωτερικο χωρις να το εχω δει ζωντανα.

spresv
06-12-2004, 15:56
Το εχω πει και αλλου και θα το ξαναπω. Το Tsunami ειναι απιστευτο. Αλουμινο, χωροι, ομορφο, ποιοτικο, κλπ κλπ κλπ...

Αν θελεις ανεβαζω και φωτο να το δεις. 130 απο το ram-shop.

Greek
06-12-2004, 16:01
Για ρίξε φώς......

spresv
06-12-2004, 16:46
Δεν εχω ψηφιακη αυτη τη στιγμη, οποτε θα σου στειλω μια πιο παλια, οπου γινεται ενας ψιλοπανικος μεσα στο κουτι...

Βγαινει και σε μαυρο. http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm

Και σε προσκαλω ανοιχτα να ερθεις να το δεις αν θες :p

http://briefcase.pathfinder.gr/download/spresv/26979/352607/0/tsunami6.jpg

http://briefcase.pathfinder.gr/download/spresv/26979/318728/0/tsunami_2.jpg

http://briefcase.pathfinder.gr/download/spresv/26979/318771/0/tsunami_4.jpg

ea6gka
06-12-2004, 16:51
εχω το 6Α19 Heorichi και ειναι ιδιας σχεδιασης με το τσουναμι απο οσο βλεπω, βεβαια δεν εχει ολα τα φρου φρου του τσουναμι το 6Α19 αλλα κανει 80 ευρω παραπανω. Ειναι ιδια στο εσωτερικο

spresv
06-12-2004, 16:53
εχω το 6Α19 Heorichi και ειναι ιδιας σχεδιασης με το τσουναμι απο οσο βλεπω, βεβαια δεν εχει ολα τα φρου φρου του τσουναμι το 6Α19 αλλα κανει 80 ευρω παραπανω. Ειναι ιδια στο εσωτερικο

Χμμ......αλουμινιο??? Ποσο κανει το hec?

Απ οσο ξερω δεν εχει και πλαινο παραθυρι, και δεν ειναι αλουμινιο..δεν ειμαι και σιγουρος....

ea6gka
06-12-2004, 16:59
40 ευρω εχει το 6Α19, οπως ειπα δεν εχει ολα τα καλουδια του δικου σου αλλα η σχεδιαση μεσα ειναι ιδια ακριβως

Greek
06-12-2004, 17:04
Όπως το κόβω , είναι το ίδιο σχεδόν σε σχεδίαση με αυτό που έβαλα και εγώ στην αρχή. Βλέπω ότι είνα ευρύχωρο πάντως...

spresv
06-12-2004, 17:12
Ναι ειναι πολυ ευρυχωρο!!! Αν και με ενα κτηνος ψυκτρα που εχω τωρα μου φενεται μικρο!:D:D

soler
06-12-2004, 17:15
Χμμ......αλουμινιο??? Ποσο κανει το hec?

Απ οσο ξερω δεν εχει και πλαινο παραθυρι, και δεν ειναι αλουμινιο..δεν ειμαι και σιγουρος....

1. Δεν ειναι αλουμινιο....
2. Υπαρχει παραθυρι και κανει 35-40€...

KTM
06-12-2004, 17:15
Αν θες να παρεις παντως ενα κουτι για να το κρατησεις αρκετα χωρις να σε περιοριζει, κυριως σε χωρους, παρε καποιο μεγαλυτερο και φτηνοτερο.

Shaman
06-12-2004, 18:27
2. Υπαρχει παραθυρι και κανει 35-40€...

Για την ιστορία, το παράθυρο του HEC κάνει γύρω στα 20..
Πάντως αν θες να ανέβεις σε χρήματα και ποιότητα θα πρότεινα κι εγώ το Stacker.

Papas
18-12-2004, 07:30
Παιδια το Stack θελει ειδικο φατνιο για τα 12 fans? Σκεφτομαι να το παρω αξιζει? Με ιδια λεφτα τπτ καλυτερο εχετε να προτεινετε?

soler
18-12-2004, 11:00
Για ποια 12αρια μιλας? γιατι εχει μπολικα...
Για μενα παντως το stacker στα € που ειναι πιστευω πως αποτελει την τελεια λυση...

ea6gka
18-12-2004, 11:48
μιλησα με φιλο που εχει στακερ και μου ειπε ολα καλα αλλα ΠΟΛΥ σκονη, οποτε ας εισαι προετοιμασμενος

mead4467
26-12-2004, 22:32
Ναι ειναι πολυ ευρυχωρο!!! Αν και με ενα κτηνος ψυκτρα που εχω τωρα μου φενεται μικρο!:D:D

Hi,

Έχω σταμπάρει εδώ και μία εβδομάδα αυτό το κουτάκι και θα κατέβω την Τρίτη στην Αθήνα για βόλτα στη Στουρνάρη και σκέφτομαι να το "χτυπήσω".
Είδα στο sig σου ότι το έχεις και ακόμη είδα τις φωτό. Θα ήθελα λοιπόν να σε ρωτήσω τα εξής:

1) Το ότι είναι σε χρώμα mirror coating σημαίνει στ' αλήθεια ότι αντανακλά την επιφάνεια στο πλαινό του κουτιού; Αν είναι έτσι, να αγοράσω καλύτερα τη φθηνότερη έκδοση χωρίς πλαινό τζαμάκι ώστε να αντανακλά στο δωμάτιο και την οθόνη μου; Ή αξίζει να δώσω τα 20 ευρώ παραπάνω για την έκδοση με το πλαινό τζάμι και τον 1 ανεμιστήρα παραπάνω;

2) Υποθέτοντας ότι βάζω ένα τροφοδοτικό Silent, ex. Enermax, οι ανεμιστήρες που έχει το κουτί είναι αθόρυβοι; Γιατί παίζει σημαντικό ρόλο για μένα το κουτί να είναι αθόρυβο.

3) Σε γενικές γραμμές είσαι ικανοποιημένος από το Tsunami πέρα από την εξωτερική του εμφάνιση; Όλα τα χαρακτηριστικά που διαφημίζει η Thermaltake γι'αυτό το κουτί ισχύουν? Ας πούμε το 3-way lock, το patented drive slot mechanism ή το dust washeable filter?

Thanks!

spresv
26-12-2004, 22:43
Hi,

Έχω σταμπάρει εδώ και μία εβδομάδα αυτό το κουτάκι και θα κατέβω την Τρίτη στην Αθήνα για βόλτα στη Στουρνάρη και σκέφτομαι να το "χτυπήσω".
Είδα στο sig σου ότι το έχεις και ακόμη είδα τις φωτό. Θα ήθελα λοιπόν να σε ρωτήσω τα εξής:

1) Το ότι είναι σε χρώμα mirror coating σημαίνει στ' αλήθεια ότι αντανακλά την επιφάνεια στο πλαινό του κουτιού; Αν είναι έτσι, να αγοράσω καλύτερα τη φθηνότερη έκδοση χωρίς πλαινό τζαμάκι ώστε να αντανακλά στο δωμάτιο και την οθόνη μου; Ή αξίζει να δώσω τα 20 ευρώ παραπάνω για την έκδοση με το πλαινό τζάμι και τον 1 ανεμιστήρα παραπάνω;

2) Υποθέτοντας ότι βάζω ένα τροφοδοτικό Silent, ex. Enermax, οι ανεμιστήρες που έχει το κουτί είναι αθόρυβοι; Γιατί παίζει σημαντικό ρόλο για μένα το κουτί να είναι αθόρυβο.

3) Σε γενικές γραμμές είσαι ικανοποιημένος από το Tsunami πέρα από την εξωτερική του εμφάνιση; Όλα τα χαρακτηριστικά που διαφημίζει η Thermaltake γι'αυτό το κουτί ισχύουν? Ας πούμε το 3-way lock, το patented drive slot mechanism ή το dust washeable filter?

Thanks!

Κατ' αρχην καλως ηλθες!

1) Οπως ειδες εχω την εκδοση με το παραθυρο. Αντανακλα μεχρι καποιο βαθμο το πλαϊνο αλλα μην περιμενεις να τραβας και κοντρα ξυρισμα!! :025:

2)Στην αρχη, σε σχεση με τους αλλους που ειχα στο προηγουμενο κουτι, μου φανηκαν ησυχοι. Οσο περναγε ο καιρος με ενοχλουσαν ολο και περισσοτερο, γιατι ειμαι και λιγο ψειρας με το θορυβο. Τελικα εκανα μια πατεντουλα (no wire-cutting needed) και τρεχουνε και οι 2 στα 8ν, μετακινωντας ενα σεβαστο ποσοστο αερα, και ειναι και αρκετα αθορυβοι.

3) Απολυτα και 100% ευχαριστημενος. Τα λεφτα μου επιασαν τοπο και με το παραπανω. Ολα τα στοιχεια που δειχνει ειναι πληρως λειτουργικα και ευχρηστα.

Εχω παρατηρησει ενα μειονεκτημα μεχρι στιγμης. Το PSU δεν χωραει να μπει αναμεσα στην μπαρα και στην ακρη του case, και πρεπει να μπει απο κατω. Με την stock ψυκτρα φανταζομαι θα χωραει με περισση ανεση. Με την προηγουμενη μου ψυκτρα επρεπε να βγαλω το ανεμιστηρακι για να χωρεσει. Με αυτη που εχω τωρα, δεν πρεπει να χωραει για κανεναν απολυτως λογο!!!

Ελπιζω να βοηθησα. :039:

princess
26-12-2004, 22:45
εγω που την εχω ψωνισει με το tsunami μου να σου πω οτι πιο ευκολη εγκατασταση δεν εχω κανει (που ζοριζομαι και με τις βιδες καθε φορα, ολο στραβα βιδωνονται!). Εβαλα και καλωδιοταινιες λεπτες και πλεον καθε προσβαση στο εσωτερικο του ειναι παιχνιδακι! Βγαζεις εξω τους σκληρους να μη σε εμποδιζουν και κανεις οτι θες. Τα drive μπαινουν συρταρωτα, ουτε βιδωνε ξεβιδωνε ουτε τιποτα. Και το κλεινεις και μπροστα και γλιτωνεις την ανομοιομορφια (γκριζα drives σε μαυρο κουτι). Το πλαινο τζαμι ειναι τζαμι με το φωτακι νεον που εχει πανω στο ανεμιστηρι, συν οτι το πλαινο ανεμιστηρι βγαζει τον ζεστο αερα εξω...Τωρα το mirror coating δεν ειναι τιποτα εντυπωσιακο και για να δειχνει πρεπει να το γυαλιζεις συνεχεια με το πανακι του (εγω βαρεθηκα). Σορρι που μπηκα σφηνα αλλα οντως το εχω ερωτευτει το ατιμο -και στην αρχη κλαιγομουνα τοσα λεφτα για ενα κουτι, τστστς)

spresv
26-12-2004, 22:49
εγω που την εχω ψωνισει με το tsunami μου να σου πω οτι πιο ευκολη εγκατασταση δεν εχω κανει (που ζοριζομαι και με τις βιδες καθε φορα, ολο στραβα βιδωνονται!). Εβαλα και καλωδιοταινιες λεπτες και πλεον καθε προσβαση στο εσωτερικο του ειναι παιχνιδακι! Βγαζεις εξω τους σκληρους να μη σε εμποδιζουν και κανεις οτι θες. Τα drive μπαινουν συρταρωτα, ουτε βιδωνε ξεβιδωνε ουτε τιποτα. Και το κλεινεις και μπροστα και γλιτωνεις την ανομοιομορφια (γκριζα drives σε μαυρο κουτι). Το πλαινο τζαμι ειναι τζαμι με το φωτακι νεον που εχει πανω στο ανεμιστηρι, συν οτι το πλαινο ανεμιστηρι βγαζει τον ζεστο αερα εξω...Τωρα το mirror coating δεν ειναι τιποτα εντυπωσιακο και για να δειχνει πρεπει να το γυαλιζεις συνεχεια με το πανακι του (εγω βαρεθηκα). Σορρι που μπηκα σφηνα αλλα οντως το εχω ερωτευτει το ατιμο -και στην αρχη κλαιγομουνα τοσα λεφτα για ενα κουτι, τστστς)

:003: :003: :003: :003: :003: :003:

izer_2005
26-12-2004, 23:13
Το Eclipse 62 που διαφημίζει κιόλας στο site της checkmate το έριξα ένα μάτι και πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του!Κανένας που να το έχει ώστε να κάνει ένα review?

mead4467
26-12-2004, 23:15
:003: :003: :003: :003: :003: :003:

Παιδιά ευχαριστώ πολύ και για το καλωσόρισμα και για τις εντυπώσεις από το Tsunami.
Ήμουν παλιό μέλος στο site pctech με nickname destinier99, ήμουν από τους παλαιότερους εκεί, αλλά έχω χάσει επαφή με τα ελληνικά overclocking/modding forum εδώ και 1,5 χρόνο.
Είπα λοιπόν για ένα μικρό come-back. :109:

Και εμένα το Tsunami μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση και σε εμφάνιση και σε λειτουργικότητα, και μόνο από την περιγραφή στο site της Thermaltake και από τις φωτογραφίες. Φανταστείτε να το χω κιόλας!

Για το PSU έχω ένα Enermax Silent 431Watt με dual fan και fan speed control, το οποίο μου είναι αθόρυβο.

Μπορεί να αγοράσω μαζί και ένα πανελάκι, σκέφτομαι για ένα Aerogate 2 ή 3, θα ταιριάζει πιστεύετε; Σημείωση, το κουτί θέλω να το αγοράσω ασημένιο.

Ακόμη 2 ερωτήσεις έχω:
1) Τελικά να πάρω την έκδοση χωρίς το τζαμάκι για το mirror coating? Εκτός του ότι θα αντανακλά αφού δν θα έχει το τζάμι, οι διαφορές με την έκδοση με το τζάμι δικαιολογούν τα 20 ευρώ παραπάνω που έχει η τελευταία;
Στην εντέλει, ποιό από τα 2 προτείνετε;

2) Τώρα που θα κατέβω Αθήνα την Τρίτη, σε ποιό κατάστημα να πάω για να το βρω διαθέσιμο σε ασημί; Mαζί και με το πανελάκι το Aerogate; Να πάω Multirama; Στη Στουρνάρη;

Παιδιά ευχαριστώ και πάλι

spresv
26-12-2004, 23:25
:003: :003: :003:
Να σημειωσω οτι ειναι αδυνατο να σταθει το Aerogate με τα rails, γιατι απλουστατα δεν ειναι μεγαλο για να το πιανουν μεχρι πισω και να κουμπωνει σωστα. Με αποτελεσμα καθε λιγο και λιγακι να φευγει. Εγω το εχω στηριξει με δεματικα και δεν παει πουθενα!!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/spresv/26979/362419/0/psoropsh.jpg

gfa3
26-12-2004, 23:49
To tsunami μπροστα στο stacker ειναι σαν μια γατα μπροστα σε ενα αλογο!!!
Συμφωνω με stacker αφου περασαν τα δυο κουτια απο τα χερια μου κι εχω να πω οτι ειναι φοβερο κουτι με ποιοτητα πολυ καλη σε αντιθεση με το αλουμινοχαρτο απο το οποιο ειναι φτιαγμενο το tsunami.Οσο για σκονη διαφωνω αφου τα φιλτρακια στο εμπρος μερος κανουν θαυματα ενω μεσα χωραει οτι φανταστεις.Επι tsunami ουτε cl bios δεν μπορουσα να κανω χωρις να μετατρεψω το χερι μου σε φιδι.
Επιπλεον η μικρη αποσταση της πορτας δεν επιτρεπει πανελ σε στυλ zalman ή οτιδηποτε με μεγαλα κουμπια να μπει μπροστα.Αντιθετα ολα αυτα δενονται και με βιδες στο στακερ με αψογη εφαρμογη.

spresv
27-12-2004, 01:02
To tsunami μπροστα στο stacker ειναι σαν μια γατα μπροστα σε ενα αλογο!!!
Συμφωνω με stacker αφου περασαν τα δυο κουτια απο τα χερια μου κι εχω να πω οτι ειναι φοβερο κουτι με ποιοτητα πολυ καλη σε αντιθεση με το αλουμινοχαρτο απο το οποιο ειναι φτιαγμενο το tsunami.Οσο για σκονη διαφωνω αφου τα φιλτρακια στο εμπρος μερος κανουν θαυματα ενω μεσα χωραει οτι φανταστεις.Επι tsunami ουτε cl bios δεν μπορουσα να κανω χωρις να μετατρεψω το χερι μου σε φιδι.
Επιπλεον η μικρη αποσταση της πορτας δεν επιτρεπει πανελ σε στυλ zalman ή οτιδηποτε με μεγαλα κουμπια να μπει μπροστα.Αντιθετα ολα αυτα δενονται και με βιδες στο στακερ με αψογη εφαρμογη.

Νομιζω οτι εισαι κατι παραπανω απο υπερβολικος, και δεν θα επρεπε να εισαι τοσο απολυτος στις αποψεις σου.
Η ποιοτητα κατασκευης του Tsunami ειναι κορυφαια, και το αν δεν ικανοποιει εσενα, αυτο ειναι ενα αλλο θεμα. Ποτε δεν εχει χρειαστει να κανω σλαλομ για να πιασω οτιδηποτε. Οπως βλεπεις στην απο πανω φωτο, το knob της UFO ειναι πολυ μεγαλυτερο απο του Zalman, και ολως παραδοξως χωραει αψογα.
Οποτε ειναι καθαρα θεμα γουστου. Και στο τελος τα 130 που εδωσα για το Tsunami δεν εχουν απολυτως καμια σχεση με τα 230+ που ειχε (και νομιζω εξακολουθει να εχει) το Stacker.

Linos80
27-12-2004, 01:20
Ασε Σταυρο...:p
Σε κολλησε στον τοιχο.;)

Σοβαρα παντος τωρα, αλλο το ενα κουτι, αλλο το αλλο. Τοσο απο αποψη τιμης οσο και απο αποψη χωρων. Και τα 2 παντως ειναι καταπληκτικα αλλα για την περιπτωση μου ταιριαζε το STALKER και μονο. Για το 2ο Pcακι μου ομως πολυ θα ηθελα να εχω ενα ομορφο TSUNAMI!!!

soler
27-12-2004, 01:50
Χμ...Το Stacker...αυτη τη στιγμη...μαζι με το v2000 ειναι τα 2 αγαπημενα μου κουτια....
Λογο του οτι το v2000 ειναι λιγο απιαστο σε τιμη...
Το επομενο κουτακι μου...θα ειναι χωρις 2ρη σκεψη το stacker...

Φυσικα δεν συγκρινονται τα 2 κουτια(tacker και tsunami)...αφου βρισκονται σε αλλη κατηγορια...
Ομως ολα αυτα δεν σημαινουν πως το τσουναμι...δεν αποτελει μια αριστη και ποιοτικη λυση...και προσωπικα μου αρεσει αρκετα σαν κουτι...

@Linos80...Απο ποτε εχεις 2ρο pc?:p;)??

Linos80
27-12-2004, 01:52
Παντα 2 ειχα αλλα 2=1...:p

spresv
27-12-2004, 02:17
Παντα 2 ειχα αλλα 2=1...:p

Αρα 1=κανενα.... Θελω επειγοντως εναν fx-55 και εναν 3.4ΕΕ για να λεω οτι εχω εναν ψωρουπολογιστη....Και ας ειναι και σε Stacker!! :077:

valentinos5
19-01-2005, 16:31
παιδιά ξέρεις κανεις που μπορώ να αγορασω το case Τσουνάμι από κύπρο είμαι

soler
19-01-2005, 17:02
www.checkmate.gr
www.e-shop.gr

Nομιζω υπαρχει και στα 2...

sa1901
19-01-2005, 17:09
Το θέμα είναι, αν στέλνουν Κύπρο.

benhour
19-01-2005, 17:24
μιας και λετε για tsunami!ξερετε απο που σουφρωσε το σχεδιο η thermaltake?

soler
19-01-2005, 18:01
μιας και λετε για tsunami!ξερετε απο που σουφρωσε το σχεδιο η thermaltake?

Για πες...

benhour
19-01-2005, 18:07
wave master απο coolermaster!!ειχε βγει ενα χρονο πριν και ειναι σχεδον ιδιο!

spresv
19-01-2005, 18:09
I don't think so...

soler
19-01-2005, 18:13
Ουτε εγω το νομιζω....

spresv
19-01-2005, 18:14
Γι αυτο σε παω ρε Πανο:D:D:D:D

benhour
19-01-2005, 18:24
ναι καθολου!!απλα ειναι σχεδον ιδια!

SLN
19-01-2005, 18:26
Να το νομιζετε...
Η ιδεα ευτυχως ή δυστυχως ειναι της coolermaster. Μιλαμε απλα για την κυματιστη προσοψη ετσι? Δεν ειπαμε οτι της εκλεψε την καταπληκτικη ιδεα αλλα το design το εφερε πρωτη στο wavemaster.
Εγω παλι εχω χρησιμοποιησει το στακερ μολις μια βδομαδα με την gigabyte του spresv και παλι το ειχα κανει πουτ@#$%α το κουτι απο τα καλωδια και επρεπε να γινω τιραμολας για να κανω μια σωστη δουλεια!! Παρεπιπτοντως clear cmos δεν ζοριζομουνα να κανω γιαιτι η υπεροχη μητρικη αν θυμαμαι δεν ειχε jumper αλλα ενωνες 2 επαφες με κατσαβιδι για να καθαρισει το bios. Εβρισκα πιο ευκολο να βγαλεις την μπαταρια... Αθανατη μητρικη ρε Σταυρο... Κορυφη ηταν!!

Υ.Γ. το κανατε το θαυμα σας ρε παλιοπαιδα!! Η 6600gt εχει τρελλαθει στα artifacts!! Το μαγικο σας χερι δουλεψε. 2 μερες τωρα αλλαζω drivers μπας και παιξει σωστα αλλα τιποτα. Πλεον κολλαει ολος ο υπολογιστης μερικες φορες και θελει hard reset! Αθανατο προιον ρε dellman!! Κορυφαια αγορα εκανα ο θυληπρεπης!!Παλι καλα που ειναι απο Πλαισιο.

spresv
19-01-2005, 18:36
Υ.Γ. το κανατε το θαυμα σας ρε παλιοπαιδα!! Η 6600gt εχει τρελλαθει στα artifacts!! Το μαγικο σας χερι δουλεψε. 2 μερες τωρα αλλαζω drivers μπας και παιξει σωστα αλλα τιποτα. Πλεον κολλαει ολος ο υπολογιστης μερικες φορες και θελει hard reset! Αθανατο προιον ρε dellman!! Κορυφαια αγορα εκανα ο θυληπρεπης!!Παλι καλα που ειναι απο Πλαισιο.

Δεν καταλαβα τη σημασια της χρησης του πληθυντικου... μαλον σε μενα το οφειλεις :098:

Greek
19-01-2005, 20:03
Πάντως από το Thermarock που πήρα είμαι πολύ ευχαρηστημένος και ας με έτσουξε η αγορά.Πολύ όμορφο κουτί , ακόμα και το πλαινό και αλλάζει και το plexi αν θέλω. Μένει να κάνω ένα μικρό σχέδιο με μπλε φώς μέσα στο κουτί και να ανεβάσω φωτό .

Μου αρέσει τόσο το ασημένιο που μου έρχεται να βάψω ασημένιο και το κουτί usb και το netmod ώστε να ταιριάξουν.....

http://www.e-shop.gr/images/PER/PER.806250.jpg

benhour
19-01-2005, 20:17
μεγιες!(δεν πρεπει να σου εχω πει!!)

Greek
19-01-2005, 20:18
Thanks......
1

louis_gas
19-01-2005, 21:26
μεγεια!!
περιμενω φωτοσ να το δουμε

smurf1gr
20-01-2005, 01:17
Αλλιως η γνωμη μου αν με ρωτησεις ειναι να μην το παρεις γιατι ειναι πολλα τα λεφτα.

Καλύτερα να πάρεις καναπέ με τόσα λεφτά :069:

andrip
20-01-2005, 13:06
Πολύ εδιαφέρον θέμα, κι επειδή σκέφτομαι να πάρω κανένα κουτάκι, το Τσουνάμι μου άρεσε. Μόνο μια ερώτηση. Είναι full? Γιατι εγώ έχω ενα κουτί (προφανώς noname) το οποίο είναι 60 πόντους ύψος αλλα είναι λίγο άχαρο (άσπρο) και πέρνει 8cm φανάκια. Με το Τσουνάμι θα είμαι οκ, απο την άποψη του να είναι ευρύχωρο σε σχέση με αυτό που έχω.

Θενκς

PlanetmanR5
20-01-2005, 15:47
Μεγιες Greek αντε και καμια photo!

Greek
20-01-2005, 20:12
Μερικές γρήγορες φωτό από το κουτί μου...

PaPa-ZorD
26-01-2005, 21:47
Δες το V7000D και είναι και πολύ πιο οικονομικό

ea6gka
26-01-2005, 22:40
Coolermaster Preatorian το εχει δει κανεις ? στην αθηνα