View Full Version : Προγραμα για o/c απο τα παραθυρια
Ψαχνω ενα προγραμμα το οποιο να κανει overclocking on the fly στα win. Οταν τρεχω κανενα παιχνιδακι ή κατι απαιτητικο, να το βαζω ψηλα, και οταν το βαζω να κατεβαζει, ή διαβαζω (λεμε τωρα:D) να σβηνω τα φανακια και να το ριχνω. (μη βρασει κιολας)
σε τι να κανεις overclocking?
Στο κεφαλι μου! :D Στη cpu βεβαια...
μπορει να ηθελεσ στη vga!!to clock gen!(αν το γραφω σωστα!υπαρχει στο λινκ του φορυμ)
To clock gen δεν το ξερεις ρε Σταυρο??
Μαλον δεν το εθεσα σωστα. Να κανει o/c απο win χωρις restart. Αλλα να κανει o/c!!! Τωρα που το εβαλα, με το που πατησα set value, εκανε restart, και δεν εκανε αυτο που του ζητησα.
μηπως δεν εκανες κατι σωστα?αποσω ξερω ειναι on the fly στα win!και δεν χραιζεται restart!
Ποιο?
Pardon me? Εβαλα το clockgen και εκανε αυτα που ειπα παραπανω.
Οκ δεν το ανεφερες πριν και μπερδευτηκα.
Το clockgen...on the fly ειναι ρε...δεν χρειαζεται restart...αν ηταν ετσι δεν θα υπηρχε....
Μηπως το ανεβασες πολυ και εκανε restart?
ποσο ειναι και ποσο θεσ να το πασ?
2η προσπαθεια: Βαζω χαμηλο fsb, παταω set values, και σβηνει η οθονη, και δεν κανει τπτ. και τριζουνε και τα ηχεια(μαλον ασχετο)
Ρε benhour 5 επιλογες εχει ολες και ολες το προγραμμα! λιγο δυσκολο να γινει κατι λαθος!
Μηπως το ανεβασες πολυ και εκανε restart?
Δεν το ανεβασα! το κατεβασα!
Δεν το ανεβασα! το κατεβασα!
δοκιμασε να βαλεισ την αρχικη συχνοτητα απο τα βιοσ και να το ανεβασεισ απο το clock gen!
δοκιμασε να βαλεισ την αρχικη συχνοτητα απο τα βιοσ και να το ανεβασεισ απο το clock gen!
ρε παιδια ξεφυγαμε!! δεν θελω να το ανεβασω απο το clockgen! α το κατεβασω θελω!!!!!!!
schumifer
06-12-2004, 18:23
Υπήρχε κάποτε ένα setfsb.Ή μπορείς να αλλάζεις πολλαπλασιαστή on the fly με το cpumsr αν έχεις mobile ή έχεις μετατρέψει σε mobile τον επεξεργαστή σου
νομιζω οτι το clock gen ειναι σχεδιασμενο ωστε να ανεβαζει ταχυτητα και οχι να κατεβαζει!μηπωσ γιαυτο στα κανει αυτα(δεν ειμαι και σιγουροσ)
Kαμια σχεση.....ουτε ειναι σχεδιασμενο να το ανεβαζει ουτε να το κατεβαζει...
Ειναι σχεδιασμενο να κανει on the fly o/c...μπορεις και να ανεβασεις και να κατεβασεις fsb...χωρις προβλημα....
οπωσ το ειπεσ για να κενει overclocking και οχι downclocking!
Ειναι για σεταρει fsb on the fly....δεν παιζει κανεναν ρολο αν θα το ανεβασει η θα το κατεβασει...απλα πραγματα...
δεν ειμαι σιγουρος αλλα μια υποθεση εκανα!(δεν εγραψα αλλωστε εγω το προγραμμα)
PlanetmanR5
07-12-2004, 01:18
Ρε παιδια το προγραμμα ειναι για χαλαρο overclocking και οχι για κανονικο!
(ετσι νομιζω)!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.