View Full Version : Wipeout HD
Reptile64
16-09-2008, 20:23
Κυκλοφορεί επίσημα στο Playstation Store και μόνο το Wipeout HD στις 25 Σεπτεμβρίου 2008 στην πολύ χαμηλή τιμή των 15 ευρώ, ετοιμάστε τις πιστωτικές και γεμίστε το "πορτοφόλι" του PSN για να μπορέσετε να το κατεβάσετε, αναμένεται πολλή κίνηση εκείνη την ημέρα καθώς θα κυκλοφορήσει και στην Αμερική.
Τι να την κάνουμε τη μούφα ρε φίλε. Εδώ έρχονται άλλα και άλλα για το 360 θα παίζουμε Wipeout;
είχα δει trailer στο ξαδελφάκι μου, ωραίο φαινόταν. Χθες τον βοήθησα να το αγοράσει, και ήταν μικρό σε μέγεθος. 1GB
Reptile64
05-10-2008, 19:51
Τι να την κάνουμε τη μούφα ρε φίλε. Εδώ έρχονται άλλα και άλλα για το 360 θα παίζουμε Wipeout;
Σίγουρα δεν θέλεις απάντηση.. :033:
Το παιχνίδι τα σπάει, φοβερά γραφικά μουσική χειρισμός και online μέχρι 8 παίκτες, η τιμή του είναι 17,90 και το μεγεθός του 0,99GB. Αξείξει και το τελευταίο λεπτό και απευθύνεται κυρίως σε άτομα που γνωρίζουν ήδη το wipeout και όχι σε νεοσύλλεκτους gamers που μεγάλωσαν με πολέμικα και "ζήτω η Αμερική" παιχνίδια. :063:
Σίγουρα δεν θέλεις απάντηση.. :033:
Το παιχνίδι τα σπάει, φοβερά γραφικά μουσική χειρισμός και online μέχρι 8 παίκτες, η τιμή του είναι 17,90 και το μεγεθός του 0,99GB. Αξείξει και το τελευταίο λεπτό και απευθύνεται κυρίως σε άτομα που γνωρίζουν ήδη το wipeout και όχι σε νεοσύλλεκτους gamers που μεγάλωσαν με πολέμικα και "ζήτω η Αμερική" παιχνίδια. :063:
Ρε φίλε καταρχάς δεν σε έβρισε κανείς ούτε σε έθιξε.
Εγώ δεν κάνω τίποτα άλλο από το να λέω την άποψη μου. Κακό είναι; Προσωπικά το κάθε Wipeout και παρόμοιο παιχνίδι με αφήνει αδιάφορο.
Και δεν είμαι νεοσύλλεκτος όπως με προσβάλεις. Έτρωγα κάποτε μέρες ολόκληρες με το Wipeout στο PSONE, αλλά τώρα με αφήνει αδιάφορο.
schumifer
08-10-2008, 00:54
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΝΟΙΚΩΘΕΝ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ(βλέπε warning) ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ(πολλά warnings)
Θα ήθελα να παρακαλέσω λίιιιγοοοο προσοχή στις ατάκες μας.
Εις αμφότερους.
Το θέμα κλειδώνει προσωρινά
Το Θέμα ξανανοίγει στο επόμενο Off topic σχόλιο ο δημιουργός θα υποστεί μονοήμερο αποκλεισμό.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.