PDA

View Full Version : Πως σταματάμε το disk clean up?

Piratis
09-12-2004, 01:00
ξέρει κανείς πώς μπορούμε να σταματήσουμε τον έλεγχο που κάνει στα xp to disk clean up για να δει αν έχει γεμίσει ο σκληρός ώστε να μην πετάει συνέχεια μήνυμα;

BloodyHeaven
09-12-2004, 12:02
Σου παραθέτω ένα script για απενεργοποίηση των ballontips. Βέβαια δεν είναι άμεση λύση μιας και το search για ελεύθερο χώρο θα συνεχίζεται αλλά δεν θα βγαίνει το εκνευριστικό αυτό μύνημα κάθε φορά.

; Disable Ballon Tips
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced]
"EnableBalloonTips"=dword:00000000

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced]
"StartButtonBalloonTip"=dword:00000000

"ShowInfoTip"=dword:00000000

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\tips]
"Show"=dword:00000000

"FolderContentsInfoTip"=dword:00000000

το συγκεκριμένο script γράψτο σε ένα κείμενο του notepad και σώσε το ώς disablealltips.txt κατόπιν μεταονόμασε το σε disablealltips.reg μετά κάνε double click σε αυτό.

maddoctor
09-12-2004, 12:25
ξέρει κανείς πώς μπορούμε να σταματήσουμε τον έλεγχο που κάνει στα xp to disk clean up για να δει αν έχει γεμίσει ο σκληρός ώστε να μην πετάει συνέχεια μήνυμα;
Απλό.Άνοιξε το regedit και πήγαινε HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer Βρες το NoLowDiskSpaceChecks .Εάν δεν υπάρχει φτιάξε ένα κλειδί με αυτή την ονομασία και δώσε την τιμή 1.Με αυτόν το τρόπο δεν θα σε ξαναενοχλήσει ποτέ! :D

BloodyHeaven
09-12-2004, 14:17
Απλό.Άνοιξε το regedit και πήγαινε HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer Βρες το NoLowDiskSpaceChecks .Εάν δεν υπάρχει φτιάξε ένα κλειδί με αυτή την ονομασία και δώσε την τιμή 1.Με αυτόν το τρόπο δεν θα σε ξαναενοχλήσει ποτέ! :D

Σωστός ο τρελογιατρός :023:

Piratis
10-12-2004, 02:45
παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. δυστυχώς δεν ευτύχησα να τα δοκιμάσω καθώς έφαγα ένα ανεξήγητο super corruption στους sata και όλα τα αρχεία πάνω από 2-3 mb καταστράφηκαν. μόλις που έχω βάλει τα windows και μπήκα λίγο internet γιατί έχω πονοκεφαλιάσει με αυτή την ιστορία.
η πλάκα είναι ότι 10 μήνες με raid δεν πάθαν τίποτα :073: :096:

maddoctor
10-12-2004, 10:43
παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. δυστυχώς δεν ευτύχησα να τα δοκιμάσω καθώς έφαγα ένα ανεξήγητο super corruption στους sata και όλα τα αρχεία πάνω από 2-3 mb καταστράφηκαν. μόλις που έχω βάλει τα windows και μπήκα λίγο internet γιατί έχω πονοκεφαλιάσει με αυτή την ιστορία.
η πλάκα είναι ότι 10 μήνες με raid δεν πάθαν τίποτα :073: :096:
Πάντως αφού σου έβγαζε αυτό το μήνυμα...ήθελαν άδειασμα άμεσα οι δίσκοι σου.Καλό είναι να κρατάς σε backup ότι δεν θέλεις άμεσα και τα υπόλοιπα να τα αφήνεις μέσα, ώστε να είναι πιο ελεύθερος ο σκληρός.