PDA

View Full Version : ΜΑC os για PC + Help

jose
05-10-2008, 03:14
Κατέβασα το λειτουργικό για ΜΑC os το οποίο είναι για intel, ενω έκανε την πρώτη εγκατάσταση μετα το restart μου εχει κολλήσει σε μια γκρι οθόνη με το σήμα της apple αλλά με ένα μικρό σηματάκι σαν απαγορευτικό. Βεβεα δείχνει από κάτω να γυρνάει κατι σαν να φορτώνει αλλα εχει περάσει πολύ ώρα από τοτε…
Τι μπορει να φταίει?
Είναι η πρωτη φορα που βαζω mac

Το pc μου εχει cpu inter c2duo E6550
Vga σειρά 8 (8800GT)
Ram 2GB
Αλλα σύνδεσα έναν ΙDE δίσκο, ο οποιος είναι παλιός,
Βεβεα τον έκανα format και σε μορφή για mac και όχι MS-DOS

Τι πρεπει να κανω? Γνωρίζει κανείς?

thanks

jose
05-10-2008, 19:46
πρωτη εικονα ειναι που με ρωτάει την γλώσσα, επιλέγω εγω ''Use English for the main language'' και next
μετα κανει ''preparing instalattion''
και με βγαζει στο WELCOME εκει τωρα τι να κανω?
επάνω στα μενού εχει το σημα της apple - Mac OS X installer - File - Edit - Utilities - Window

εγω ειχα παει στο Utilities - Disk Utilities και εκανα erase επιλέγοντας τον δίσκο και εβαλα Volume Format : Mac OS Extended (2η Επιλογή)
αφου το εκανα αυτο βγηκα απο το Disk Utilities και πάτησα continue , είδε τον δίσκο και προχώρησα στην εγκατάσταση. οταν τελείωσε εκανε restart και μετα κολισε στην εικονα που σας ειπα με το logo της apple

βρηκα τα customize και τα επελεξα ολα και κανω την εγκατασταση

τελειωσε την εγκατασταση εκανε μονο του restart , βγηκε στην γρη οθονη με το Logo της aplle και μετα απο λιγο (δεν εβγαλε το απαγορευτικο) σκουρινε κιαλλο η οθονη και μου εβγαλε το μηνυμα ''Yoy need to restart your computer. Hold Down the power button for several seconts or press the restart button''

το κανω και μετα μου βγαζει παλι το ιδιο...
:022: