PDA

View Full Version : win2k3 server installation προβληματα- θα το σπασω το ρημαδι

10-12-2004, 02:43
Προσπαθω να βαλω τα win2k3 server σε virtual pc ( virtual pc 2004 with service pack 1) και μολις φτανω στο σημειο που αντιγραφει τα αρχεια πριν αρχισει το installation (αυτο που ειναι ακριβως μετα το format, και αμεσως πριν ξεκινησει το κανονικο installation) βγαζει error : "setup cannot copy the file : shell32.dll" και συνεχιζει και βγαζει το ιδιο και σε διαφορα αλλα αρχεια (π.χ. user32.dll, αλλα οχι ολα)αλλα μετα δεν συνεχιζει το installation, εχει προβλημα (προφανως)..

Τι να κανω? Εψαξα λιγο και βρηκα οτι οταν κανεις και καλα update σε windows 2003 server απο αλλο λειτουργικο, τοτε μπορει να φταιει αν εχεις installed daemon tools, alcohol 120%. Τα ειχα και τα 2 και ειπα μπας και??? Αλλα οπως ακριβως νομιζα, δεν εγινε τπτ αφου τα εκανα uninstall. Τι να κανω? Τα win2k3 τα εχω σε .iso image και οχι σε κανονικο cd (αφου το cd που τα ειχα αγορασει original το εφαγε ο σκυλος του συμπεθερου του γειτονα της ξαδερφης μου - ευτυχως που το ειχα σε image! :072: ) αλλα δε νομιζω οτι παιζει ρολο αυτο.

10-12-2004, 13:39
False alarm τελικα, το .iso Image ειχε προβλημα μαλλον. Βρηκα ενα αλλο image και δουλεψε μια χαρα

Greek
10-12-2004, 14:08
Μην μου πεις ότι είχες και 2ο back-up?

Nα γιατί πρέπει να έχεις 2 και 3 αντίγραφα του original. Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις.....

CmoS
10-12-2004, 22:31
(αφου το cd που τα ειχα αγορασει original το εφαγε ο σκυλος του συμπεθερου του γειτονα της ξαδερφης μου

Eτσι το λεμε τωρα το зфкфтһғһ ???:D:D:D:D kidding ;) Παλι καλα που εκανες βακ απ.