PDA

View Full Version : προβλημα με σκληρο εμφανιζεται κλειδωμενος

maniac24151
13-10-2008, 23:47
φορτωνω ενα σκληρο ο οποιος ειναι slave(δευτερευον) στα δικα μου windows εχει την ιδια διαμορφωση NTFS αλλα εμφανιζεται μπλε και δεν μπορω να παρω τα αρχεια μου , μου λεει οτι δεν εχω προσβαση. οπως φαινεται στην εικονα:
http://i34.tinypic.com/tarlth.jpg

takis 7
14-10-2008, 01:02
ειχε win o σκληρος αυτος μεσα πιο πριν??

maniac24151
14-10-2008, 18:33
ναι ναι windows είχε

takis 7
15-10-2008, 00:21
Βαλε το file scavenger και αφου καταλαβεις πως λειτουργει (αν θες πληροφοριες ρωτα) παρε ΟΛΑ τα δεδομενα απο μεσα.
Μετα τραβα του ενα φορματ και θα συνελθει.
Λογω του οτι ειχε win μεσα, τα αρχεια - κατα μια εννοια- δεν ειναι προσβασιμα, λογω του οτι θεωρει ακομα οτι ειναι μεσα στα προηγουμενα win. Αφου δεν ειναι πια αυτος ο C, δε θεωρει valid το route για να σε αφησει να πας εκει, αφου boot αρεις πια απο αλλον σκληρο.

Κανε αυτο που σου ειπα με το scavenger και μετα τελος.
Τα αρχεια πρεπει να τα σωσεις σε αλλο σκληρο απο αυτον που τα παιρνεις.
Μετα φορματ οπως σου ειπα και πριν και καθαρισες.

Αν κολλησεις καπου ρωτα παλι, εδω ειμαστε.

Υ.Γ.
Οταν θα ψαξεις με το scavenger για το "σε ποιον δισκο να ψαξει να βρει τα δεδομενα" θα ορισεις, οχι αυτον που τον βρισκει με το διακριτικο γραμμα πχ D, αλλα σαν Disk 1 πχ. (θα τον ξεχωρισεις απο την χωρητικοτητα που θα δεις διπλα)

louis_gas
15-10-2008, 00:42
δεξι κλικ-ιδιοτητες- security-advanced-owner, διαλεξε τον λογαριασμο σου στα windows που τρεχεις αυτη τη στιγμη και τικαρε το "replace owner on ............κλπ".
Το εχω κανει και δουλευει.

maniac24151
15-10-2008, 14:49
ευχαριστω takis 7 βρισκει κανονικα τα αρχεια το προγραμμα αυτο το θα κανω recovery για να δουμε... ευχαριστω

takis 7
15-10-2008, 16:55
Τιποτα φιλε μου, αντε, να τα βρεις ολα..
ολοι τα εχουμε περασει αυτα καποια στιγμη και ο πανικος που σου ερχεται μη χασεις ολα τα data ειναι μεγαλος και σε καταλαβαινω,γιαυτο και σε κατι τετοια βοηθαω κοσμο, οπως με βοηθησαν και μενα.

Υ.Γ.
Αυτο το προγραμμα να το κρατησεις μεσα στο pc σου, βρισκει τα παντα, ειναι το καλυτερο, ακομα και οταν εχει πεθανει ο δισκος (δεν εννοω βεβαι να εχει σπασει κλπ):033:

Καλη τυχη