PDA

View Full Version : DVD Shrink 3.2 - Καινούργια έκδοση

maddoctor
27-07-2004, 10:53
Βγήκε καινούργια έκδοση του καλύτερου (κατ' εμέ τουλάχιστον) προγράμματος για να κάνεις κανείς backup τα dvd δισκάκια του. Οι βελτιώσεις πολλές.....

Added Quality Settings tab in the backup dialog, with optionto enable AEC "adaptive error compensation" algorithms.
Updated to NeroSDK 1.05, which includes support for burningDVD-9 dual-layer media.
Added DVD-9 target size in preferences window.Removed "burn with DVD Decrypter" checkbox and replaced witha selectable backup target.
Added burn with CopyToDVD as a backup target, this appears if CopyToDVD is installed.
Added automatic support for splitting ISO files if they aresaved to a FAT32 partition. In this case a .MDS file isalso output which can be burned with DVD Decrypter and mounted by Daemon Tools. MDS files can additionally be opened withDVD Shrink from the "Open Disc Image..." menu.
Added support for replacing a title with a custom image. Adefault image from Guy Incognito is installed.
Added "InstallPath", "InstallApp" and "InstallHelp" keys to the DVD Shrink registry.
Added "March by ZeF69" toolbar.και οι διορθώσεις 2.....

Fixed bug where Panscan and Letterbox subpicture streams could be erroneously discarded in some circumstances.
Fixed bug if volume label exceeded 32 characters.Δοκιμάστε το λοιπόν και κατεβάστε το από εδώ (http://dvdshrink.org/where.html) :098: :098:

(Είδα σήμερα ότι βγήκε ακόμα πιο καινούργια έκδοση, 3.2.0.15. Για να την κατεβάσετε, δοκιμάζετε τυο ίδιο link που δίνω παραπάνω :098: )

Rommel.Gr
27-07-2004, 15:02
Ωραιος ο παιχτης :023:

sakattack
27-07-2004, 15:43
Συμφωνω. οι ευκολιες που δινει στο dvd reauthor ειναι φανταστικες.
ετσι πολυ ευκολα κρατα κανεις το 100% στις περισσοτερες ταινιες.

τωρα πια εβαλε και αλλο transcoding μηχανισμο για συμπιεση, αλλα πλεον για τετοια δουλεια υπαρχει το DVDRebuilder που υποσχεται καλυτερη ποιοτητα λογω CinemaCraftEncoder :D

και παλι ομως για αυτες τις σπανιες περιπτωσεις, πρωτα με το shrink θα φτιαχνω ασυμπιεστη την ταινια χωρις τις περιττες βλακειες και μετα θα βαζω το DVDrebuilder για την τελικη δουλεια

YΓ. μου κολλησε φαινεται και ολο recode το ελεγα το Rebuilder :080:

Vayper
27-07-2004, 19:41
Πολυ σωστος ο Maddoctor.
Το DvdShrink ειναι το καλυτερο του ειδους του.
Αν εχει οπως λετε τοσες βελτιωσεις τοτε βουρ για κατεβασμα:003: :003: :003:

Greek
27-07-2004, 19:44
Αυτό πάιζει με το PIoneer 120s η έχει και αυτό ασυμβατότητα???

dellman
28-07-2004, 08:52
Τι ασυμβατότητα Γιώργο είχες? Γιατί με τι 3.1 και το 120s δεν είχα κανένα πρόβλημα

maddoctor
28-07-2004, 14:03
Το έβαλα χθες και το έτρεχα όλο το βράδυ :044: :044:
Το μόνο καινούργιο που έιδα είναι μία έξτρα επιλογή στο recoding, που κάνει το backup να αργεί πάρα πολύυυυυυυυυυ.Αλλά λέει ότι έχει ακλύτερα αποτελέσματα.Το δοκίμασα σε ένα από τα Alien που έκανα backup χθες.Η συμπίεση που μου έδειχνε το dvdshrink (και μετά από τη δική μου επέμβαση στα έξτρα) ήταν στο 55%. Οπότε είπα ευκαιρία να δοκιμάσω την νέα επιλογή. Εκεί που άλλες φορές ήθελα στα 30-40 min για encoding, τώρα έκανε 2.5 ώρες!!!!Πάντως το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό!Ενώ έπρεπε κανονικά με τέτοια συμπίεση να έχω pixels, δεν είδα πουθενά.Τώρα θέλω να το δοκιμάσω και στο δέυτερο dvd τοιυ Blade 2, που με την προηγούμενη έκδοση δεν με άφηνε καν να το δουλέψω (έμπαινε στο κόκκινο), εάν άλλαξε η κατάσταση.
Μέχρι στιγμής πάντως μπράβο στην νέα έκδοση! :046: :023: :023:

Kostas7GTR
28-07-2004, 16:08
Αυτό πάιζει με το PIoneer 120s η έχει και αυτό ασυμβατότητα???
Υπήρχε κάποιου είδους ασυμβατότητα με το Pioneer 120S ? Γιατί η 3.17 παίζει άψογα σε ένα φίλο μου :039:

G-Lead
30-07-2004, 02:30
Ρε πότε βγήκε η καινούργια έκδοση?
thanks ρε maddoctor!

n1ck0s
30-07-2004, 09:30
Ασυμβατότητα υπάρχει, από ότι ξέρω, με Pioneer Stand Alone Players και όχι Pioneer DVD-Roms για PC.

ktm640
31-07-2004, 12:00
γιατι το shrink δεν εχει την επιλογη που ειχε το 3.1.7 perform deep analysis to improve video quality? την εχει γκριζαρισμενη την επιλογη αυτη.

Περιεργο....!!!!! παντως ειναι οντως καλυτερο και εχει προσθεσει και επιλογη για DVD 9 ο τυπος.

Ευγε στον νεο.

maddoctor
01-08-2004, 00:34
γιατι το shrink δεν εχει την επιλογη που ειχε το 3.1.7 perform deep analysis to improve video quality? την εχει γκριζαρισμενη την επιλογη αυτη.

Περιεργο....!!!!! παντως ειναι οντως καλυτερο και εχει προσθεσει και επιλογη για DVD 9 ο τυπος.

Ευγε στον νεο.
Η επιλογή αυτή είναι γκριζαρισμένη ΜΟΝΟ όταν το δισκάκι που θέλεις να κάνεις backup, χωράει ακριβώς 1:1 στο άδειο (δηλαδή το ποσοστό που βλέπεις στην κύρια σελίδα είναι 100% ή λιγότερο)

fantacid
01-08-2004, 01:13
ουτε εγω ειχα προβλημα με την 3,1 κ το 120s

ktm640
04-08-2004, 15:05
:024: το βρηκα πως δουλευει το εργαλειο, γιατι για εργαλειο προκειται, αλλωστε ειχα και τις παλιες εκδοσεις και ξερω αρκετα.

Στο στρατιωτη ραιαν εκανε 4 ωρες, στο scorpion king εκανε 3 ωρες.
καλα ειναι.!!!!! επειδη του βαζω sharp default, εσεις τι βαζετε? εχετε κανει κανενα τεστ? ή να το αφησω εκει? παντως μεχρι τωρα με αυτην την επιλογη τα γραφει τελεια. 99% αποδοση του original το υπολογιζω

KTM
13-01-2005, 15:40
Εγω εφτιαξα χτες την Τροια σε μιση ωρα.
Κι εγω με sharp default.