PDA

View Full Version : ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙΑ ΤΡΕΝΑ!

pagourix
11-12-2004, 10:41
'Exv το Tsunami και άλλαξα τροφοδοτικό σε Tagan 480..... τελικά το πρόβλημα όμως είναι οι ανεμιστήρες του κουτιού.......2 12ρια και ένα 9αρακι.....το ένα είναι με Neon ενώ τα άλλα απλά........

Πείτε μου επειγώντος 3 ανεμίστηρες με τα χαρακτηριστικά των παραπάνο ΑΘΟΡΥΒΑ...γιατί το PC θα μπει στο υπνοδωμάτιο μου και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ....... :090: :090:

soler
11-12-2004, 12:11
http://www.checkmate.gr/products.php?cid=35

trendy
11-12-2004, 15:58
Μπορείς να κάνεις μια βόλτα στη Στουρνάρη και να ψάξεις για ανεμιστηράκια που έχουν ροοστάτη, όπως κάποια της Thermaltake. Με αυτά μπορείς να ρυθμίσεις τις στροφές τους όσο χαμηλά θέλεις για να μη σε ενοχλούν, ενώ όταν είσαι ξύπνιος και κάνεις κάτι που θα στρεσάρει τον υπολογιστή να τους ανεβάζεις πάλι τος στροφές.

Σόρυ μόλις είδα ότι είσαι από Ρόδο...Δες και στο site της www.mgmanager.gr, www.e-shop.gr, ή σε κάποιο Multidrama.

varelasj
11-12-2004, 21:04
Επισης μπορεις να παρεις ενα fan controler (ή να φτιάξεις μονος σου...) και να μην αλλαξεις fans :D

benhour
11-12-2004, 23:33
πιστευω οτι αυτο που ειπε ο varelasj ειναι το ποιο σωστο και οικονομικο!!

pagourix
11-12-2004, 23:53
Θα γελάσετε σίγουρα με αυτό που θα σας πω αλλα δείτε.....δεν θέλω να βάλω ρυθμιστή γιατι στις 2 πάνω θήκες από τις 4 έχω χώσει τα καλώδια για να μην κόβουν τον αέρα των ανεμιστήρουν και να μην φαίνοντε όλα στο παράθυρο....... :)

benhour
12-12-2004, 00:07
ε τοτε παρε ανεμιστιρα που τρεχει με λιγες στροφες!εγω εχα εναν με led της akasa και ειναι και αθορυβος και εχει και καλο airflow!για δες checkmate!!

varelasj
12-12-2004, 00:11
Θα γελάσετε σίγουρα με αυτό που θα σας πω αλλα δείτε.....δεν θέλω να βάλω ρυθμιστή γιατι στις 2 πάνω θήκες από τις 4 έχω χώσει τα καλώδια για να μην κόβουν τον αέρα των ανεμιστήρουν και να μην φαίνοντε όλα στο παράθυρο....... :)

Yπαρχει και ρυθμιστης που μπαινει σε θεση floppy! Δε νομιζω να εχεις κι εκει καλωδια.... ΛΟΛ :D

trendy
12-12-2004, 05:43
Επίσης μπορείς να πιάσεις με μια πλαστική δέστρα το καλώδιο του ροοστάτη στο πλάι του ανεμιστήρα για να μη σου πιάνει χώρο.

johns
15-12-2004, 15:16
Εχω το ιδιο κουτι με 5 ανεμιστηρες στα 7 volts με τριμερ και δεν κανει αρκετο θορυβο.

pagourix
17-01-2005, 23:11
Λοιπόν παιδιά σε 1,5 μήνα αλλάζω σπίτι έξω από την πόλη της Ρόδου και ακόμα εκεί δεν έχουν βάλει οδό.....και πρέπει να κάνω γρήγορα τα σημαντικότερα On-line ψώνια μου

Πείτε τον καλύτερο και πιο αθόρυβο 12ρι με μπλε led
Πείτε τον καλύτερο πιο αθόρυβο 12ρι απλό
Πείτε τον καλύτερο πιο αθόρυβο 9ρι (μπλε led ή χωρίς)

και ένα Panel καλό που να συνδέετε με τους fans που θα προτείνετε και να μπορέι να κλέισει το πορτάκι του Tsunami μου.......