PDA

View Full Version : Λείπουν γραφικά ?

georgekoy
14-11-2008, 19:08
καλήσπερα παίζω το TOMB RAIDER ''ANNIVERSARY'' και στο Greece μετά απο το κολοσέο έχει ενα σιμίο οπου πρέπει να βάλω δύο κουτιά σε δύο πλακάκια οστε το ενα να κατεβάσει κάτι κάγκελα και το άλο να ανίξει μια πόρτα στο πάτομα όστε να ελευθεροθεί μία σχεδία. ΄΄Η πόρτα με την σχεδία λείπει΄΄ οταν πατίσω στο πλακάκι δίχνει το βίντεο κανονικά αλλά χορίς πόρτα και στην συνέχια η κάμερα γυρνάει προς την LARA αλλά μένει ψυλά. δεν μου δίνει την ηρωήδα να την χιριστώ αλλά κάθετε εκεί και τεντόνετε δένει τα κορδόνια της και τέτια.
Την πρότη φορά που επαιξα το παιχνίδι ήταν σε DEMO και το πέρασα κανονικα τώρα εχω το γνίσιο DVD και το έχω εγγαταστίσει 3 φορές με 2 διαφορετικά δισκάκια και δεν αλάζει. τι μπορεί να διμιουργεί αυτο το πρόβημα?

NoDsl
14-11-2008, 20:31
Έχεις κάνει overclock στην κάρτα γραφικών σου? Το λέω γιατί, ας πούμε, στο 3dmark vantage άν έχω πολύ ψηλά τις μνήμες στην vga τότε στο πρώτο τέστ δεν εμφανίζεται το κάλυμα του σκάφους. Πράγμα παρόμοιο με αυτό που λες μάλλον.

georgekoy
15-11-2008, 09:38
Τι ακριβός ειναι το 'overclock' πως το κάνω?
Δεν σας είπα οτι εχω Lap top .
intel core TM 2 Duo CPU T8300 2.40GHz 2.00 GB RAM και την NVIDIA 8600M GT.

NoDsl
15-11-2008, 11:37
Overclock = υπερχρονισμός. Βγάζεις το υλικό του υπολογιστή εκτός προδιαγραφών για μεγαλύτερες επιδόσεις. αλλά μιας και δεν έχεις ιδέα τι είναι τότε αποκλείεται να το έχεις κάνει.

Sο...

Κοίτα αν έχει βγεί κανένα patch για το παιχνίδι τότε που ίσως διορθώνει το πρόβλημα.

georgekoy
15-11-2008, 11:47
ναι με λίγο ψάξιμο κατάλαβα τι ειναι και ειμαι πολύ αρχάριος για τέτια. Εψαξα για patch αλλά δεν ύπάρχει τίποτα. μίπος να έκανα κανένα φορματ?