View Full Version : pro 09 (online) προβλημα...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ PRO 09 on line.δεν μπορω να συνδεθω γενικως.
ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ: Assign DMZ,Port mapping,congigure NAT Table to the PLAYSTATION 3 system. πρεπει να αλλαξω τισ ρυθμισεις στο router η στη κονσολα?και αυτα που ζηταει πως θα τα βρω? ευχαριστω....
Necro{Demon}
24-11-2008, 04:18
Κάτι παίζει με port forwarding στο router λογικά, αλλά δε ξέρω και το μενού του PS3 μήπως χρειάζεται να πειράξεις τίποτα εκεί. Το μήνυμα αυτό στο google όμως σου βγάζει πάρα πολλά sites με απαντήσεις.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ PRO 09 on line.δεν μπορω να συνδεθω γενικως.
ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ: Assign DMZ,Port mapping,congigure NAT Table to the PLAYSTATION 3 system. πρεπει να αλλαξω τισ ρυθμισεις στο router η στη κονσολα?και αυτα που ζηταει πως θα τα βρω? ευχαριστω....
κοιτα στο pc η deafult πορτα ειναι η 5739. ανοιξε την και ξαναδοκιμασε!
επισης μου γραφει και αυτο:"unable to transmit using UDP port 3658".μαλλον πρεπει να σεταρω ξανα το router?
Kostas_GR
06-12-2008, 00:10
Αυτο ακριβως που σου λενε τα παιδια ειναι αυτο το μηνυμα, οτι δν εχεις ανοιξει δηλ τις port του pro που ειναι η 3658. Πηγαινε στις ρυθμισεις του router και ανοιξει και tcp και udp port στο 3658. Αν θες βοηθεια για πως να ανοιξεις πηγαινε εδω: www.portforward.com
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.