PDA

View Full Version : IIS Help

qyte
01-12-2008, 11:33
Αν υπαρχει καποιος που να γνωριζει λιγο απο ΙΙS ας βοηθήσει plz γιατι εχω απελπιστει....

Εχω φτιάξει ενα test site στο PC μου και ενω ΟΛΑ δουλευουν τελεια οταν μπαινω μεσω http://localhost αν δοκιμασω να μπω μεσω του dyndns μου μου πεταει μηνυμα ο firefox οτι cannot establish connection και ο IE οτι cannot display the webpage. Εχω δοκιμασει οτι βλακεια βρηκα σχετικα στο ΝΕΤ, εχω δοκιμασει 30 ports ως τωρα που ενω τα ανοιγω ολα και δεχονται και ping παλι δεν γινεται τιποτα.

apotsi
01-12-2008, 11:36
1. Firewall
2. Port Forwarding (NAT)

Τί router έχεις;

qyte
01-12-2008, 11:42
tellas και speedstream 4200
παντως το testport του utorrent δουλευει κανονικα και δουλευει ακομα και το web interface του και γινεται και πρασινο δεν εχω προβλημα με το port forward...
Εννοω οτι ξερω να κανω και εχω δοκιμασει οτι port μου εχει ερθει και ενω δουλευει σε localhost δεν δουλευει ουτε μεσω IP ουτε μεσω dns ενω το port μου δουλευει και στο site του utorrent που ελεγχει αν εχεις ανοικτο port και ping γινεται κανονικα.

Firewall δεν εχω (εχω απενεργοποιημενο των xp)
Exω WinXP SP3

Ασχετα απλως χρησιμοποιω το utorrent ως παραδειγμα για να δειξω οτι γνωριζω πολυ καλα να ανοιγω ports οχι οτι εχει καποια σχεση με το συγκεκριμενο προβλημα

apotsi
01-12-2008, 11:57
για δώσε ή στείλε μου με pm το dyndns σου να δώ τι/ποιός μου απαντάει.

qyte
01-12-2008, 12:11
Ενταξει δουλεψε επιτελους απλως εμενα δεν με αφηνει να μπω μεσω του IP/DNS αλλα απο αλλο PC δουλευει κανονικα :)

Κατι επεζε με το Host Header Name