View Full Version : "Αγνωστοι" drivers
Καθως εψαχνα το μηχανημα μου ανακαλυψα οτι δεν εχω drivers για καποιες λειτουργιες.Εψαξα στο google τι ειναι η καθεμια αλλα θελω κ τη γνωμη σας για το αν αξιζει να τις ενεργοποιησω.
Καταρχας εχουμε την dma (direct memory access)
hpet (high precision event timer)
Numeric data processor
System speaker k system timer
Μηπως αν ενεργοποιησω την dma θα χρησιμοποιω πολυ περισσοτερη ram??
Μου φαινεται παραξενο που δε δουλευουν αυτες οι λειτουργιες....:confused:
Είσαι σίγουρος ότι έχεις εγκαταστήσει τους drivers του chipset που παρέχει η μητρική σου?
Είσαι σίγουρος ότι έχεις εγκαταστήσει τους drivers του chipset που παρέχει η μητρική σου?
...και εμένα εκεί πάει το μυαλό μου.
Είτε δέν έχει γίνει σωστά η εγκατάσταση των chipset drivers είτε δέν έχει γίνει καθόλου.
Οχι η εγκατασταση σωστη ειναι.Οτι ειχε μεσα το cdακι το εχω βαλει.Το θεμα δεν ειναι εκει ομως.Το θεμα ειναι αν πραγματικα βοηθανε αυτες οι λειτουργιες κ τι ακριβως ειναι.Αν αξιζουν θα κατεβασω τους drivers σε 2 λεπτακια κ θα ειμαι οκ.
Σορυ που αργησα αλλα δε μπορουσα να μπω στο φορουμ για αρκετη ωρα....Εσεις μπαινατε κανονικα τοση ωρα?
Τελικα ειναι χρησιμα αυτα που αναφερω ή οχι??????????????????
ptolemeos
04-12-2008, 00:13
Ρε παιδια, ουτε εγω τους εχω αυτους τους drivers εγκατεστημενους. Κ εχω κανει κανονικη εγκατασταση του cd της mb. Αξιζει να τους κατεβασω ή οχι?
ptolemeos added 26 Minutes and 51 Seconds later...
Βασικα, οταν παω κ κανω update, που εχει στο device manager, μου λεει οτι οι drivers ειναι ηδη εγκατεστημενοι. Οταν ομως παω στα driver details μου λεει οτι "no driver files are required or have been loaded for this device". Ποιο ισχυει τελικα? Χρειαζονται ή οχι?
Η εικόνα που έχετε στο device manager ... είναι κάπως έτσι ?
Χωρίς ερωτηματικά και θαυμαστικά ?
Αν ... ΝΑΙ
Τότε είστε μιά χαρά,και μήν ψάχνετε για drivers για τα συγκεκριμένα devices.
http://www.overclockers.gr/vbull/attachment.php?attachmentid=23491&stc=1&d=1228384698
Ετσι ειναι.Λεει οτι ακριβως ειπε ο ptolemeos αρα μαλλον δε χρειαζονται.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.