PDA

View Full Version : Κορυφαιο!! Microsoft λειτουργικο με Microsoft keyboard!!

spresv
15-12-2004, 15:33
:036: :036:

Μολις πληρωσα 25 ευρω για το καινουριο μου πληκτρολογιο (http://www.microsoft.com/PRODUCTS/info/product.aspx?view=22&pcid=d28bc130-91fc-446d-8907-2fda2ef83f4c&type=ovr) και μαντεψτε τι διαπιστωσα!!

Το ολοκαινουριο Microsoft πληκτρολογιο μου εχει προβλημα με το Microsoft λειτουργικο μου!!!!

Δοκιμαζα τα κουμπια του και με το που παταω το zoom button πεταει μπλε οθονη!!! restart. Ε μα με ετρωγε και μενα ο κ*λος μου και ξαναπαταω το zoom button απο την αλλη μερια αυτη τη φορα, και μαντεψτε! Παλι μπλε οθονη!!! Ξαναδοκιμαζω και, ω, τι συμπτωση! Παλι μπλε οθονη!!

Τεσπα δεν προσπαθω να το διορθωσω απλα το εβαλα γαι το χιουμοριστικο της υποθεσης. Ακουω σχολια!!!! :077: :077:

P.S.: Linux RULEZZZZZZZ

CmoS
15-12-2004, 15:39
ΜΙCROSOFT FOR EVERRRRRR :D:D:D:D:D:D:

EΛΕΟΣ
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑΑΑ
...
Τι να πω ρε...

Δοκιμασε να αλλαξεις τπτ drivers αν εχει ή να βαλεις κανενα προγραμμα........

john_dr
15-12-2004, 15:44
Το ολοκαινουριο Microsoft πληκτρολογιο μου εχει προβλημα με το Microsoft λειτουργικο μου!!!!

Δεν σε καταλαβαίνω....
Ολόκληρο thread για να πεις τι? Ότι τα προϊόντα της Microsoft έχουν πρόβλημα με το λειτουργικό της Microsoft? Ε που το παράξενο?
Το manual το κοίταξες καθόλου? Το κουτί μήπως? Αν το κοιτάξεις ποιο προσεχτικά θα δεις ότι είναι μόνο για Linux, οπότε ξαναρωτάω.
Που το παράξενο?

Υ.Γ. Είναι το natural που ανακοίνωσε η Microsoft ότι δεν είναι και τόσο…. Natural? :116:

soler
15-12-2004, 15:46
Καλα να παθεις...
Εγω ειχα παρει με 1€ απο multirama και ειναι κορυφη....

varelasj
15-12-2004, 15:50
Ποπο και **** τις φασεις θα ηθελα να ημουν μπροστα να ξεραθω στο γελιο !!! ΛΛΛΛΛΟΟΟΟΛΛΛΛΛ :D:D:D:D:D:D

john_dr
15-12-2004, 15:52
Μήπως αυτό είναι το κουμπί για emergency restart?
Μήπως εξομοιώνει ένα blue screen?

Πάντως μπορεί να είναι απλά θέμα οδηγών. Είτε του πληκτρολογίου είτε άλλης συσκευής.

spresv
15-12-2004, 16:34
Παιδια το θεμα εχει αρχισει και περνει διαστασεις!!!!!

Ξαναρχισε να πεταει και το Underground 2 μπλε οθονη!!! Κατι πρεπει να γινει!!!

Linux setup on the way...

Greek
15-12-2004, 16:41
Περίμενε να βγάλει service pack στο πληκτρολόγιο και θα δουλέψει !!

SLN
15-12-2004, 17:07
Μην το ψαχνετε ρεεεεε....
Εγω φταιω που δεν του δουλευει το πληκρολογιο παιδια!!!
Εκανε το λαθος και μου μιλησε σημερα γιαυτο δεν παιζει!!
Επισης πιο πριν ειχα κανει το λαθος εγω να μιλησω στον dpresv οποτε μου μετεφερε ολη την γκαντεμια του την οποια και θεωρησα σκοπιμο να την επιστρεψω στην οικογενεια και την εδωσα στον Σταυρο....

spresv
15-12-2004, 17:34
Επισης πιο πριν ειχα κανει το λαθος εγω να μιλησω στον dpresv οποτε μου μετεφερε ολη την γκαντεμια του την οποια και θεωρησα σκοπιμο να την επιστρεψω στην οικογενεια και την εδωσα στον Σταυρο....

E μα το γκαντεμη!!!

Με τρωγε και μενα και τον πηρα οταν πρωτοεπιανα το πληκτρολοι στα χερια μου.... δεν θα σε πετυχω ρε... :037: :081:

DarthMoul
15-12-2004, 17:54
Κάποτε είχα ένα winmodem της Boca Research. 14.4 Kbps!!!
Αθάνατο, μόνο που δεν δούλευε με τα windows 95 τότε, ενώ ήταν M$ approoved. Στο linux πέταγε! Αυτό το 1996. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει και πολύ τελικά. Επεκτάθηκε και στα προϊόντα που παράγει και η ίδια η M$.
Πάντως το πρόβλημα είναι 100% software. Αν κατέβασες κανέναν driver, αυτό σου έχει κάνει και την ζημιά.

ΥΓ. Για κοιτάξτε αυτό:
http://www.microsoft.com/PRODUCTS/info/product.aspx?view=22&pcid=d28bc130-91fc-446d-8907-2fda2ef83f4c&type=req
Το πλητρολόγιο του φίλου μας θέλει 35 MB δίσκο για να δουλέψει. Τι τον κάνει τόσο δίσκο; Mήπως το πληκτρολόγιο φτιάχνει δικό του swap file; :077:

maddoctor
15-12-2004, 17:57
Μα καλά και εσύ πληκτρολόγιο της MS πήρες και ήθελες να δουλέψει με λειτουργικό της MS!?Δεν ξέρεις ότι τα όμοια πράγματα στην φύση δεν δένουν μαζί, παρά μόνο τα αντίθετα. Δοκίμασέ το σε linux και θα δεις ότι θα δουλεύει τέλεια!

Nazzz
15-12-2004, 18:00
[QUOTE=john_dr]Μήπως εξομοιώνει ένα blue screen?
QUOTE]

lol πολυ καλο....εξομοιωνει μπλε οθονες θα σου πει η m$ αν στηλεις mail.... :082:

john_dr
15-12-2004, 18:39
lol πολυ καλο....εξομοιωνει μπλε οθονες θα σου πει η m$ αν στηλεις mail.... :082:

Είναι το υπέρτατο εργαλείο του overclocker όταν.... έχει φάει σκόνη από άλλον Overclocker.

A. Ώστε έκανες καλύτερο overclocking από μένα ε? :017:
Β. Χαλαρά.... :041:
Α. Είσαι σταθερός? :017:
Β. 100% rock stable. :041:
Α. Δεν σε πιστεύω. Να δοκιμάσω λίγο το μηχανάκι σου? Αλλά κάτσε να βάλω και αυτό το super duper πληκτρολόγιο που αγόρασα. Είναι της Μ$. Από τότε που το έχω δεν το αποχωρίζομαι. :083:
Β. ..... :017: ΟΚ. :003:

.....................
boot.....windows......zoom button :112: ....... RESTART!!!

A. 100% rock stable ε? Ναι καλά......
Β. :087:
Α. Αντε γεια. :039: Και όταν μάθεις πως είναι τα 100% rock stable μηχανήματα ξαναπές μου..... ( :077: )

n1ck0s
15-12-2004, 18:59
Χωρίς να θέλω να γίνομαι περίεργος... είναι αστείο πως όλοι βρίζουμε την M$ και όλοι έχουμε WinXP στα PCιά μας (εντάξει όχι όλοι, το 95%). Η M$ χ@στηκε άμα την βρίζουμε καθημερινά, τη δουλειά της μια φορά την κάνει...

Υ.Γ. Δεν είναι τραγικό μετά απο τόσα μπινελίκια προς την M$ και τα λειτουργικά της, πολλοί να τρέχουν να βάζουν alpha και beta εκδόσεις των Longhorn?

john_dr
15-12-2004, 19:07
Βασικά όσο η Μ$ δεν βελτιώνει τα λειτουργικά της σε πολλούς τομείς και όσο ο κόσμος την βρίζει δημιουργείται μια ψυχολογία τέτοια που αν βγει κάτι ανταγωνιστικό στο θέμα ευκολία, διότι σε όλα τα άλλα το Linux μάλλον υπερταιρει, η Μ$ έχει τελειώσει. Μετά τα Windows ακόμα και τζάμπα να τα δίνει κανείς δεν θα ενδιαφέρεται. Διότι στους υπολογιστές αυτοί που σε έχουν σαν θεό σήμερα μόλις δουν κάτι πραγματικά καλύτερο σε πέταξαν σαν μπανανόφλουδα.

Δες λίγο το thread του Darthmoul να δεις τι ψυχολογία αποκτάς με τα Windows, ψυχολογία του τύπου:
Θέλω οπωσδήποτε Windows αλλά θα τα μισήσω με το που τα βάλω ( ή αλλιώς αν είχα κάτι άλλο θα τα πέταγα στο πυρ το εξότερον ):
Windows 64 bits. Να τα χαιρόμαστε. Όταν έρθουν! (http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=4486)

Υ.Γ. Και όσοι τρέχουν να βάλουν Longhorn τρέχουν
1) Διότι τους έχουν πρίξει τα ΧΡ
2) Διότι ΔΕΝ τα αγοράζουν....

dpresv
15-12-2004, 19:36

ρε σόλωνα, δεν έχεις το θεό σου!!!!!

καταγγέλω σε όλο το φόρουμ ότι τον συνάντησα για να του δώσω 50Ε που του χρωστούσα! αν και αυτό συνιστά μεταφορά γκαντεμιάς, τότε δέχομαι χρηματικές προσφορές από όλα τα μέλη του φόρουμ! ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΣΑΣ!!!!!

benhour
16-12-2004, 08:16
ε δεν μπορειτε να πειτε σταθερη αξια η Μ$!!παντα μπλε οθονες πεταει!τι παραπονιεστε εχει πεταξει ποτε πορτοκαλη???

Morph
16-12-2004, 12:51
H επόμενη διαφήμηση της M$ θα είναι κάπως έτσι:

Τέρμα πια οι μπλέ οθόνες, τώρα διαλέγεται εσείς τι χρώμα θέλετε να έχουν!!! Γκάμα 256 χρωμάτων και με το SP που έρχεται θα ξεκλειδώνει πλήρως τα 16.7εκ. χρώματα!!! Το νέο λειτουργικό της Μ$ με πραγματικά νέες δυνατότητες!

Συνδιάστε το με τα νέα προϊόντα Μ$ για να απολαύσεται όλη τη γκάμα των χρωμάτων που παλιαό ήταν μονοι μπλέ, στο πιό σύντομο χρόνο