View Full Version : Mame Roms DVD
Διάβαζα στο insomnia.gr για DVDs με ROMs από MAME. Αλήθεια έχει κανείς καμμιά καλή συλλογή που να θέλει να την μοιράστεί μαζί μας?
Είμαι πρόθυμος να κάνω κόπιες και να στείλω σε άτομα που ενδιαφέρονται επίσης, αν πέσει κάποιο DVD στα χέρια μου.
Legal Notice: Εννοείται πως αναφέρομαι σε συλλογή από ROMs τα οποία έχει κάποιος αγορασμένα έτσι και αλλιώς και απλά θέλει να τα έχει και σε DVD. :110:
Legal Notice: Εννοείται πως αναφέρομαι σε συλλογή από ROMs τα οποία έχει κάποιος αγορασμένα έτσι και αλλιώς και απλά θέλει να τα έχει και σε DVD. :110: Καλά τα λες, αλλά...
Είμαι πρόθυμος να κάνω κόπιες και να στείλω σε άτομα που ενδιαφέρονται επίσης, αν πέσει κάποιο DVD στα χέρια μου. αυτό νομίζω ότι δεν ταιριάζει....
Διάβαζα στο insomnia.gr για DVDs με ROMs από MAME. Αλήθεια έχει κανείς καμμιά καλή συλλογή που να θέλει να την μοιράστεί μαζί μας?
Είμαι πρόθυμος να κάνω κόπιες και να στείλω σε άτομα που ενδιαφέρονται επίσης, αν πέσει κάποιο DVD στα χέρια μου.
Legal Notice: Εννοείται πως αναφέρομαι σε συλλογή από ROMs τα οποία έχει κάποιος αγορασμένα έτσι και αλλιώς και απλά θέλει να τα έχει και σε DVD. :110:
ΤΟ COPY EINAI ΠΑΡΑΝΟΜΟ.ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ tHREAD.
Οκ... Σε ποιο thread το έχετε αναλύσει? Δεν βλέπω γιατί είναι παράνομο να κάνω κόπια τα ROMS και να τα δώσω σε κάποιον ο οποίος τα έχει αγορασμένα επίσης... Με την ίδια λογική τα sites που τα διανείμουν είναι επίσης παράνομα...
overclocked
28-07-2004, 16:06
Απο οτι ξερω τα ΜΑΜΕ ειναι freeware ...δεν πολουνται...γι'αυτο πανε και απο χερι σε χερι.
Εγω εχω τα 6 dvd...την full συλλογη δηλαδη...
http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=410
ΕΔΩ
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.