PDA

View Full Version : Πρόβλημα με screen saver στα Vista

Silvester
07-01-2009, 14:16
Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μπαίνει το η προφύλαξη οθόνης ποτέ. Μπαίνει μόνο πρίν κάνω log in στα windows.

maddoctor
07-01-2009, 14:35
Μήπως κάτι τρέχει συνέχεια και δεν το αφήνει? Είσαι σίγουρος ότι σου δουλεύει σωστά το screensaver που έχεις βάλει?

Silvester
09-01-2009, 23:30
Ειναι των Windows, και δοκιμασα περισσοτερα. Δεν ξέρω τι μπορει να τρεχει, εφόσον το κάνει απο την αρχή και παντα, απο τιν στιγμή που ξεκιναω τον Η/Υ

y3k
10-01-2009, 18:27
κανε τα minimize όλα εγώ πχ αν έχω lineage2 ανοιχτό δε τρέχει screensaver, αν είναι minimized όλα ΟΚ, επίσης δες, στισ ρυθμήσεις εκεί που λέει Pluged/unpluged δηλαδή αν είναι ή όχι στο καλωδιο του φορτιστή αν είναι ρυθμησμένo το screensaver timer και στα 2. Τέλος θα ήθελα να σου πω πως το screensaver είναι αχρηστο καλύτερα βάλε να κλίνει η οθόνη μετά απο κάποια ώρα. gl

Silvester
15-01-2009, 20:00
και με όλα κλειστα πάλι δεν μπαίνει. Βρήκα ένα πρόγραμμα που ελεγε οτι το απενεργοποιουσε όσο ήταν ανοιχτο (ενα DNA - κατι για το download, δεν ξερω πως βρεθηκε εκει), το εκλεισα αυτο το προγραμμα και παλι τα ιδια. Α, το ξέρω οτι ειναι σχεδον αχριστη η προφυλαξη, αλλά την θέλω για να βλέπω φωτογραφίες :D

partsa
15-01-2009, 20:23
Αποσύνδεσε το mouse και περιμενε να δεις αν ξεκινησει το screensaver. Αν ξεκινήσει τοτε φταιει το mouse το οποίο είναι γνωστό προβλημα στα vista και διορθώνεται με τα updates.

lunatic
15-01-2009, 21:14
Αποσύνδεσε το mouse και περιμενε να δεις αν ξεκινησει το screensaver. Αν ξεκινήσει τοτε φταιει το mouse το οποίο είναι γνωστό προβλημα στα vista και διορθώνεται με τα updates.
Τι ειναι προβλημα στα vista?Κ γω vista εχω κ δεν εχω κανενα τετοιο προβλημα....

partsa
15-01-2009, 21:33
ειναι στανταρ. και σε εμενα το εκανε και μετα απο ψαξιμο βρηκα τι εφταιγε. με τα updates παντως φτιαχνει. ισως να μη φταιει το συγκεκριμενο στο φιλο παντως αυτο το προβλημα υπαρχει

Silvester
17-01-2009, 15:35
Ευχαριστώ για την βοήθεια. Δεν ειναι τίποτα το πολύ σημαντικό, αλλά αν διορθόνεται....γιατι οχι, σωστα?