PervertChicken
11-01-2009, 14:07
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.
Το Forum το βρήκα στο Google ψάχνοντας πληροφορίες για τα Linux και πέρασα αρκετές ώρες διαβάζοντας παλιά posts.
Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις.
Αγόρασα επιτελούς ένα notebook για την ακρίβεια τον Acer aspire 2930Z ο οποίος έχει Προεγκατεστημένο λογισμικό τα (σ)Vista. Οπότε το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν φορματ και να μετά να βάλω τα XP. Τελικά δεν θέλω να βάλω ούτε τα XP.Σκέφτηκα να αφήσω τα vista(για λίγο καιρό) και να βάλω δεύτερο λογισμικό τα Linux.Ναι θέλω να μπω και εγώ στον κόσμο των Linux. Σαν φοιτητής με πολύ ελεύθερο χρόνο είμαι διατεθειμένος να περάσω πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή για να μάθω πως λειτουργεί το open source software.
Εσείς οι linux-αδες μου προτείνετε να βάλω Ubuntu η κάποια άλλη διανομή?
Θα είναι πολύ δύσκολο στην αρχή να μάθω πως δουλεύουν?
Ο δίσκος είναι σε NTFS πειράζει? Γιατί κάπου άκουσα ότι τα Linux θέλουν FAT32
Θα χρειαστώ δεύτερο Partition λογικά?
Πειράζει να έχω δυο λογισμικά στο ίδιο pc?
Και η πιο σημαντική ερώτηση…Drivers θα βρω?
Αυτά προς το παρόν.
Thanks in advance :D
Το Forum το βρήκα στο Google ψάχνοντας πληροφορίες για τα Linux και πέρασα αρκετές ώρες διαβάζοντας παλιά posts.
Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις.
Αγόρασα επιτελούς ένα notebook για την ακρίβεια τον Acer aspire 2930Z ο οποίος έχει Προεγκατεστημένο λογισμικό τα (σ)Vista. Οπότε το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν φορματ και να μετά να βάλω τα XP. Τελικά δεν θέλω να βάλω ούτε τα XP.Σκέφτηκα να αφήσω τα vista(για λίγο καιρό) και να βάλω δεύτερο λογισμικό τα Linux.Ναι θέλω να μπω και εγώ στον κόσμο των Linux. Σαν φοιτητής με πολύ ελεύθερο χρόνο είμαι διατεθειμένος να περάσω πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή για να μάθω πως λειτουργεί το open source software.
Εσείς οι linux-αδες μου προτείνετε να βάλω Ubuntu η κάποια άλλη διανομή?
Θα είναι πολύ δύσκολο στην αρχή να μάθω πως δουλεύουν?
Ο δίσκος είναι σε NTFS πειράζει? Γιατί κάπου άκουσα ότι τα Linux θέλουν FAT32
Θα χρειαστώ δεύτερο Partition λογικά?
Πειράζει να έχω δυο λογισμικά στο ίδιο pc?
Και η πιο σημαντική ερώτηση…Drivers θα βρω?
Αυτά προς το παρόν.
Thanks in advance :D