PDA

View Full Version : Ιντερνετ καταστημα ανοιγει αντιπροσωπιες στην επαρχια !

sakattack
18-12-2004, 00:20
Χαζευοντας στο γνωστο e-shop ειδα την ανακοινωση για το 1ο eshop point (oπως το ονομαζουν) στη Λαρισα.

link (http://www.e-shop.gr/eshoppoints.phtml)

και αναμενονται και αλλα σε αλλες πολεις της επαρχιας.

Σιγουρα μια καλη κινηση για μια πιο προσωπικη επαφη, ειδικα σε RMA, αποφυγη των ταχυδρομικων εξοδων κλπ

Καλο για το καταστημα , καλο και για τους πελατες του :023:

medthom
18-12-2004, 00:24
Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ...αντε να ερθουν και απο τα γιαννενα γιατι βαρεθηκα να πληρώνω τα courier....

soler
18-12-2004, 00:25
Θα ειναι σιγουρα πολυ βολικο για τα παιδια απο απερχια...
Αρκει να μην παραμελησουν εμας εδω...:D

john_dr
18-12-2004, 02:32
Δεν θυμάμαι ποιος μου έλεγε ότι το e-shop έχει οικονομικά προβλήματα...
Μάλλον κανένας πωλητής στο Πλαίσιο.
Τελικά μια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων ετοιμάζεται να ξεπεταχτεί και βλέπω πολλούς να χάνουν τον ύπνο τους, ιδίως καταστηματάρχες σε πόλεις όπως τα Γιάννενα.

Υ.Γ. Πρώτη μου επαφή με κατάστημα Η/Υ στα Γιάννενα όταν είχα πάει για σπουδές. Χαιρόμουν κιόλλας διότι ήταν 20 μέτρα από εκεί που είχα νοικιάσει. Μπαίνω μέσα ζητάω μια δισκέτα. Μου την κοστολόγισε 6 κατοστάρικα την στιγμή που είχε κάπου 120 δραχμές στην Αθήνα. Δεν με ξαναείδαν και ας έμενα στα 20 μέτρα....

Orthodox
18-12-2004, 04:42
Α καλά όλα τα λεφτά…
Αν ανοίξει E-Shop στο Ηράκλειο και διατηρήσει τις ίδιες τιμές θα κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα καλομάγαζα μας εδώ…

Borg
18-12-2004, 07:10
Άντε με το καλό , τουλάχιστον μπορούσαν να το κάνουν κέντρο…
Βασικά το βολικό πιστεύω μονό είναι για θέμα rma τουλάχιστον για εμένα μιας και σχεδόν μόνο από on-line κάνω αγορές επίσης εκεί που το κάνουν θα αργήσει να γίνει ευρύτερα γνωστό στην Λάρισα

katerinalove
18-12-2004, 07:12
Να ερθει και απο κερκυρα γιατι βαριεμαι την courier να ερχεται γεια σας

bizimis
18-12-2004, 10:28
....

Καλα αυτο το λενε και εδω στην αγορα της Καλαματας διαφοροι μαγαζατορες ..... οταν τους λεω οτι πουλανε ακριβα και οτι θα αγορασω απο το e-shop .........

Στο ματι τους εχει μπει ... :003:

Anyway .... μακαρι να κανει μαγαζι και στην Καλαματα :003:

medthom
18-12-2004, 13:59
Μάλλον κανένας πωλητής στο Πλαίσιο.
Τελικά μια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων ετοιμάζεται να ξεπεταχτεί και βλέπω πολλούς να χάνουν τον ύπνο τους, ιδίως καταστηματάρχες σε πόλεις όπως τα Γιάννενα.

Υ.Γ. Πρώτη μου επαφή με κατάστημα Η/Υ στα Γιάννενα όταν είχα πάει για σπουδές. Χαιρόμουν κιόλλας διότι ήταν 20 μέτρα από εκεί που είχα νοικιάσει. Μπαίνω μέσα ζητάω μια δισκέτα. Μου την κοστολόγισε 6 κατοστάρικα την στιγμή που είχε κάπου 120 δραχμές στην Αθήνα. Δεν με ξαναείδαν και ας έμενα στα 20 μέτρα....

ασε ασε δραμα περναμε εδω πανω...εκτος οτι ειναι ασχετοι ειναι και ακριβοι...

kagelar34
18-12-2004, 19:55
re ta multirama έχουν κάνει καλή δουλειά έχουν ανοίξει μέχρι και στην καστοριά

Το πλαίσιο από βορρά έχει μόνο Θεσνίκη

ARJ
18-12-2004, 20:12
ασε ασε δραμα περναμε εδω πανω...εκτος οτι ειναι ασχετοι ειναι και ακριβοι...

Γενικοτερα η επαρχια δεν ειναι ακριβοτερη σε σχεση με την Αθηνα? Και οχι μονο στους υπολογιστες σε ολα τα ειδη... Την εχουνε δει μονοπολιο και βαρανε τις τιμες. Καλη η κινηση του e-shop παντως για να κινηθει και η αγορα στην επαρχια οχι μονο στην Αθηνα.

Samael
18-12-2004, 20:16
Εξαιρετικη κινηση!
Μπραβο στο e-shop Που σκευτετε κ τους επαρχιοτες :)

Κ εκει που το ανοιγει ειναι αρκετα κεντρικα κ πιστευω θα βολεψει πολλους πατριοτες :D

OnFire
27-12-2004, 01:10
Ε..ε..ερχεται.... Τρεμε κακομοιρε πλεον καταστηματαρχη που θελεις να βγαλεις κερδος εις βαρος μας... Τρεμε... Πολυ καλη κινηση απο το e-shop...

sokratis64
27-12-2004, 01:23
Πάρα πολύ καλή κίνηση από το e-shop, καθώς σπουδάζω και Λάρισα, ήταν ότι καλύτερο. Το eshop της γειτονιάς μας!