View Full Version : Μετατροπή pdf->xls/xlsx
deadlock7
02-02-2009, 15:09
Ένας φίλος με ρώτησε ποιό πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιήσει ώστε να κάνει μετατροπή των Pdf σε αρχεία excel,ώστε να μπορεί να τα τροποποιήσει όπως θέλει.Του πρότεινα το All Office Converter Pro που βρήκα ψάχνοντας (αν και δεν είναι free) και μου είπε οτι περνάει όλα τα δεδομένα σε ένα κελί,οπότε δεν του έκανε,γιατί ήθελε να μοιράζονται.
Έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα ,κατά προτίμηση free λόγω ότι θα χρησιμοποιηθεί στη δουλειά του που να κάνει αυτό που θέλει?
Adobe acrobat reader...
Διαβάζει το PDF και μετά copy-paste σε excel.
DidicolA
02-02-2009, 16:21
abby fine reader 9.0 professional
κανει παπαδες:116:
deadlock7
02-02-2009, 16:26
Αν κάνω copy από pdf και paste στο excel μπαίνουν όλα τα στοιχεία σε ένα κελί πάλι.Τα pdf έρχονται με στήλες στοιχείων,αλλά προφανώς δε μπορεί να αναγνωρίσει κάποιο πρόγραμμα τις στήλες και να τις αποθηκεύσει σε διαφορετικά κελιά..
edit: abby fine reader 9.0 professional
κανει παπαδες:116:
Θα το δοκιμάσω..
maddoctor
02-02-2009, 16:49
Δοκίμασε να κάνεις special paste και όχι απλό. Έτσι νομίζω θα πάρει κανονικά τα δεδομένα.
deadlock7
02-02-2009, 17:09
Δοκίμασε να κάνεις special paste και όχι απλό. Έτσι νομίζω θα πάρει κανονικά τα δεδομένα.
Ούτε αυτό δούλεψε δυστυχώς.
Τώρα δοκιμάζω το Able2extract και φαίνεται να κάνει τη δουλειά που θέλει ο φίλος μου.Δεν είναι free,αλλά τί να κάνουμε..:105:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.