View Full Version : Απεγκατάσταση του Zone Alarm = δεν έχω Interent !!!
backgroundman
19-12-2004, 13:04
Καλησπέρα, είχα εγκατεστημένο το Zone Alarm Security Suite 5.1.33 αλλα βρήκα και έβαλα το BlackIce το οποίο θεωρώ καλύτερο. Απεγκατέστησα λοιπόν το Zone Alarm και αντιμετωπίζω το εξείς πρόβλημα. Συνδέομαι με το Internet και ενώ μπορώ να κάνω ping και σε σελίδα και σε IP δε δουλεύει τιποτα (Mozilla,IE,Opera,AntiVirus Update, SetiStats, κτλ).
Έτρεξα 2 registry cleaners (Registry Mechanics + Vcom) αλλα πάλι τίποτα.
Μπήκα στη registry και ξύλωσα με το χέρι ότι βρήκα με ZoneLabs αλλα πάλι τα ίδια.
Μήπως ξέρει κανένας τη λύση ??
για αυτο δεν χωνεψα ποτε το zonealarm και εμενα κατι τετοια μου εκανε . η μονη λυση που ξερω ειναι να ξανακανεις Install το zonealarm
Νομίζω ότι ένα από τα μεγάλα μείων που χαρακτήριζε το ZoneAlarm ήταν ότι ακόμα και αν το απεγκαθιστούσες η TrueVector engine όλο και κάτι άφηνε πίσω.
Ξαναβάλε το και βεβαιώσου ότι το services.exe έχει πρόσβαση στο Internet. Μετά δοκίμασες να το ξανά βγάλεις.
χμμμ...μαλλον η εκδοση που εχεις ειναι πολυ παλια...
Η τελευταια ειναι η zaSuiteSetup_55_062_004 την οποια και χρησιμοποιω απροβληματιστα εδω και καιρο...και ειμαι υπερευχαριστημενος (ναι..εχω κανει και uninstall και ολα δουλευαν κανονικα :P )
η παρακατω σελιδα εχει αναλυτικες οδηγιες για το πως να βλαλει καποιος το zonealarm
clean uninstall το εχω δοκιμασει και πραγματι δουλευει
http://www.donhoover.net/uninstall.html
backgroundman
21-12-2004, 02:33
Το πρώτο που δοκίμασα ήταν να το ξαναεγκαταστήσω, αλλα δεν είχα τύχη.
Δε δοκίμασα βέβαια να βάλω το services.exe να έχει πρόσβαση στο internet αλλα υποθέτω να είχε πρόσβαση γιατι το pc δούλευε κανονικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το trueVector μετα την απεγκατάσταση έτρεχε σαν serice και το απενεργοποίησα με το χέρι.
Δε ξέρω αν είναι παλιά η έκδοση αλλα αυτά τα πράγματα που κάνει είναι απαράδεχτα για λογισμικό που έχει περάσει και ελέγχους.
Θα δοκιμάσω αυτά που λέει στη σελίδα σε μερικές μέρες γιατί είμαι μακριά απο το pc και θα σας πώ τα αποτελέσματα.
Ευχαριστώ πολύ.
_daemon_
21-12-2004, 20:27
blah, μουφα το ZA, εκτος απο και Bugs με τον apache [δεν ξερω αν τα χουν φτιαξει] δεν ειναι τπτ παρα πολυ καλο. BlackIce <- μαμαει και δερνει, αν ξερεις φυσικα να κανεις ενα σωστο config με rules κλπ ;) :)
backgroundman
24-12-2004, 15:21
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Τελικά έκανα ότι έλεγε το site και ξεκουμπίστηκε για τα καλά το ZoneAlarm.
Τουλάχιστον θα έχω Internet τα Χριστούγεννα.
Σας ευχαριστώ όλους και παλι χρόνια πολλά.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.