PDA

View Full Version : F.E.A.R. 2

viper
18-02-2009, 14:13
Παιδιά το παίζει κανείς?
Το έβαλα και ενώ παίζει 1 χαρά για κανένα 15λεπτο με υψηλά FPS, ξαφνικά κολλάει στο άσχετο.
Δοκίμασα να παίξω και χωρίς OC στη 4850 αλλά τα ίδια.
Διαβάζω όμως στα ξένα φόρουμ ότι έχει πολύς κόσμος πρόβλημα λόγω ασυμβατότητας με hardware.
Μάλιστα αν διαβάσει κανείς το αρχείο readme του παιχνιδιού, έχουν και από την εταιρεία επίγνωση ότι κάποιες μάρκες hardware δεν παίζουν και δεν υπάρχει λύση προς το παρόν.
Πάντως εγώ δεν είδα να βρίσκομαι στη λίστα.
Τώρα γιατί τρώει το κόλλημα δεν ξέρω..

ultraex2003
18-02-2009, 14:18
εγω εχω 4850 και εχω παιξει πανω απο το μισο χωρις προβλημα
drivers 9.1

ss13
18-02-2009, 21:15
και εγώ με 4870Χ2 και 9.1 drivers δεν έχω κανένα πρόβλημα μόνο ένα στιγμίαιο κολληματάκι όταν κάνει save.. :)

TONY
19-02-2009, 00:15
ούτε εγώ δεν έχω πρόβλημα θυμάσαι που στο είπα όταν είμαστε για καφέ.άμα ήτανε θα στο είχα πει ότι έχει πρόβλημα.για ψάξε μήπως στο κάνει από τίποτε άλλο?
καταρχήν ελπίζω να το έχεις γνήσιο γιατί κόπια δεν παίρνει από ότι ξέρω γιατί θέλει steam!! εγώ το έχω γνήσιο!!
πάντως καταπληκτικό παιχνίδι καμιά σχέση με το 1 αρκετά προσεγμένο.ελπίζω να συμφωνείς!!!

viper
19-02-2009, 10:25
ούτε εγώ δεν έχω πρόβλημα θυμάσαι που στο είπα όταν είμαστε για καφέ.άμα ήτανε θα στο είχα πει ότι έχει πρόβλημα.για ψάξε μήπως στο κάνει από τίποτε άλλο?
καταρχήν ελπίζω να το έχεις γνήσιο γιατί κόπια δεν παίρνει από ότι ξέρω γιατί θέλει steam!! εγώ το έχω γνήσιο!!
πάντως καταπληκτικό παιχνίδι καμιά σχέση με το 1 αρκετά προσεγμένο.ελπίζω να συμφωνείς!!!
Καλά το ότι παίζει σε μερικά άτομα δε σημαίνει ότι πρέπει να παίζει σε όλους.
Αν δεις τι γίνεται στα διάφορα φόρουμς, θα δεις πολλούς με προβλήματα.
Πάντως μου κάνει εντύπωση που είναι τόσο ελαφρύ.
Με 4χ ΑΑ, όλα στο Quality και όλα τα advanced settings του game στο max, παίζει με 80-100fps...

viper-kt
19-02-2009, 14:04
Καλά το ότι παίζει σε μερικά άτομα δε σημαίνει ότι πρέπει να παίζει σε όλους.
Αν δεις τι γίνεται στα διάφορα φόρουμς, θα δεις πολλούς με προβλήματα.
Πάντως μου κάνει εντύπωση που είναι τόσο ελαφρύ.
Με 4χ ΑΑ, όλα στο Quality και όλα τα advanced settings του game στο max, παίζει με 80-100fps...

Βασικα το FEAR 2 δεν εχει καθολου σκιες. Μα καθολου. Κυκλοφορει βιντεακι που κανει συγκριση μεταξυ 1 & 2. Αν το ξαναπετυχω θα το ποσταρω

edit: http://www.youtube.com/watch?v=lbzFfYwhz68&eurl