CmoS
20-12-2004, 00:48
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ :021: :021: :021:
Ακομα ενα προβλημα και αλλαζω οριστικα σε LINUX οποιαδηποτε εκδοση δε παει αλλο!!!!!!
Τοσο καιρο ειχα το norton firewall 2003 και τελευταια μου εβγαζε το net διαφορα διαφημιστικα παραθυρια που εγω τα εβω blockαρει απο το firewall.
Ε αφου το εψαξα λιγο καταλαβα οτι το κολοnorton ηταν απενεργοποιημενο απο μεσα ενω στο tray εδειχνε οκ.
Ε πατα στο security tab ετσι ωστε να μου εμφανισει το κουμπι ενεγοποιησης.
ΕΛΑ ΟΜΩΣ....ΠΟΥ ειναι το κουμπι ???
Εξαφανιστικε...
Δεν μπορω να το ενεργοποιησω ξανα με τιποτα.
Επεισης αφου μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα ή ιος που εμποδιζει την ενεργοποιηση του μου συνηστουσε να το κανω επανεγκατασταση.
Ετσι και εκανα και απο τοτε εγινε χειροτερα.
Οταν προσπαθω να μπω στις ρυθμισεις μου λεει οτι πρεπει να ειμαι Supervisor.(που ειμαι..)
Εχω τρεξει: antivirus-ολα καθαρα.Spyware-clean.addware-clean.spybot-clean
και ενα ακομη προγραμμακι για τετοια παλι τπτ.
Επεισης πλεων οσο το εγκατεστημενο στο πισι δεν αφηνει κανενα προγραμμα να χρεισημοποιησει net.
Γνωριζει καποιος κατι γι αυτο??Πως να το επαναφερω?Των :070:
windows μου την σπαει και δε μου αρεσει κανενα αλλο firewall...
PLEASE ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!
PS...Αν δε ξερεται πειτε μου τι Linux να παω να παρω αυριο(64bit εκδοση αν ξερεται ακριβως((((χωρις πλακα))))
Ακομα ενα προβλημα και αλλαζω οριστικα σε LINUX οποιαδηποτε εκδοση δε παει αλλο!!!!!!
Τοσο καιρο ειχα το norton firewall 2003 και τελευταια μου εβγαζε το net διαφορα διαφημιστικα παραθυρια που εγω τα εβω blockαρει απο το firewall.
Ε αφου το εψαξα λιγο καταλαβα οτι το κολοnorton ηταν απενεργοποιημενο απο μεσα ενω στο tray εδειχνε οκ.
Ε πατα στο security tab ετσι ωστε να μου εμφανισει το κουμπι ενεγοποιησης.
ΕΛΑ ΟΜΩΣ....ΠΟΥ ειναι το κουμπι ???
Εξαφανιστικε...
Δεν μπορω να το ενεργοποιησω ξανα με τιποτα.
Επεισης αφου μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα ή ιος που εμποδιζει την ενεργοποιηση του μου συνηστουσε να το κανω επανεγκατασταση.
Ετσι και εκανα και απο τοτε εγινε χειροτερα.
Οταν προσπαθω να μπω στις ρυθμισεις μου λεει οτι πρεπει να ειμαι Supervisor.(που ειμαι..)
Εχω τρεξει: antivirus-ολα καθαρα.Spyware-clean.addware-clean.spybot-clean
και ενα ακομη προγραμμακι για τετοια παλι τπτ.
Επεισης πλεων οσο το εγκατεστημενο στο πισι δεν αφηνει κανενα προγραμμα να χρεισημοποιησει net.
Γνωριζει καποιος κατι γι αυτο??Πως να το επαναφερω?Των :070:
windows μου την σπαει και δε μου αρεσει κανενα αλλο firewall...
PLEASE ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!
PS...Αν δε ξερεται πειτε μου τι Linux να παω να παρω αυριο(64bit εκδοση αν ξερεται ακριβως((((χωρις πλακα))))