PDA

View Full Version : Norton Firewall και τρελα προβληματα.

CmoS
20-12-2004, 00:48
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ :021: :021: :021:
Ακομα ενα προβλημα και αλλαζω οριστικα σε LINUX οποιαδηποτε εκδοση δε παει αλλο!!!!!!

Τοσο καιρο ειχα το norton firewall 2003 και τελευταια μου εβγαζε το net διαφορα διαφημιστικα παραθυρια που εγω τα εβω blockαρει απο το firewall.
Ε αφου το εψαξα λιγο καταλαβα οτι το κολοnorton ηταν απενεργοποιημενο απο μεσα ενω στο tray εδειχνε οκ.
Ε πατα στο security tab ετσι ωστε να μου εμφανισει το κουμπι ενεγοποιησης.
ΕΛΑ ΟΜΩΣ....ΠΟΥ ειναι το κουμπι ???
Εξαφανιστικε...
Δεν μπορω να το ενεργοποιησω ξανα με τιποτα.
Επεισης αφου μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα ή ιος που εμποδιζει την ενεργοποιηση του μου συνηστουσε να το κανω επανεγκατασταση.
Ετσι και εκανα και απο τοτε εγινε χειροτερα.
Οταν προσπαθω να μπω στις ρυθμισεις μου λεει οτι πρεπει να ειμαι Supervisor.(που ειμαι..)
Εχω τρεξει: antivirus-ολα καθαρα.Spyware-clean.addware-clean.spybot-clean
και ενα ακομη προγραμμακι για τετοια παλι τπτ.

Επεισης πλεων οσο το εγκατεστημενο στο πισι δεν αφηνει κανενα προγραμμα να χρεισημοποιησει net.

Γνωριζει καποιος κατι γι αυτο??Πως να το επαναφερω?Των :070:
windows μου την σπαει και δε μου αρεσει κανενα αλλο firewall...

PLEASE ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!

PS...Αν δε ξερεται πειτε μου τι Linux να παω να παρω αυριο(64bit εκδοση αν ξερεται ακριβως((((χωρις πλακα))))

Prokopas
20-12-2004, 01:10
Το είχα πάθει και εγώ αυτό με το log-off από supervisor. Ψάξε λίγο στα options επάνω δεξιά. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως γίνεται και τώρα έχω περάσει σε 2005.

CmoS
20-12-2004, 01:16
Prokopas Δεν εχει τπτ ρε σι...:(
Παιδια ενταξει φτανει...πριν πιγα να κανω update το norton και εβγαλε μπλε οθονη.
Ειδη ειμαι στο δρομο των linux(εχω σπασει καθε δισκακι τψν 2003/xp απο μισος)

Τελος η microsoft και τα σαβουρια της.
Δε περιμενα να αντιδρασω ετσι..συνηθως τα επερνα ηρεμα αλλα τωρα τελευταια χρησιμοποιω το πισι για πιο σοβαρους λογους και....τωρα που το ηθελα...

εστω,Αν καποιος ξερει κατι ας ενημερωσει;)

outlaw
20-12-2004, 01:33
Με το συγκεκριμένο Firewall του θείου Peter (Velzevoul version 2003:013: ) είχα δυνοπαθήσει και εγώ με παράλογα μυνήματα και πλήρη κατάρευσή του (με Χ στο tray και "παρακαλούμε uninstall-reinstall το αργαλείο να ούμ.....άλλη δουλειά δεν είχαμε:076: ). Έβαλα τον McAffουλα και ησύχασα (προς το παρόν). Πληροφοριακά να αναφέρω οτι το Firewall του θείου, δεν είναι τίποτα άλλο απο μια μετεξέληξη του πολύ επιτυχημένου ATGuard επι εποχής Win98. Πλέον όμως δεν νομίζω οτι πολυαντέχει στον χρόνο και στα απανωτά patchαρίσματα που παλεύουν οι της Symantec και γι αυτό έως ότου αξιωθούν να γράψουν κώδικα απο το 0 για ένα νέο-φρέσκο πυρότοιχο, καλό θα ήταν να κοιτάξεις και κάποιες άλλες λύσεις. Δεύτερο και τελευταίο στις προτιμήσεις μου είναι το Kerio.

schumifer
20-12-2004, 04:36
Και η λύση στο πρόβλημά σου είναι .... Suse Linux 9.2 64bit

Κατά τα άλλα είναι κάτι που μου συνέβαινε αρκετά συχνά όταν κάποια processes που του λένε ότι έχεις administrator δικαιώματα δεν τρέχουν.Μην ανησυχείς πάντως δε θα σε απασχολήσουν τέτοια πια...

varelasj
20-12-2004, 16:43
Kαλα ρε Norton εβαλες ? Το ειχα βαλει κι εγω καποτε και εκανε κατι κουλα! Δεν ηταν το Antivirus ανοιχτο μολις ανοιγα το pc και μετα κατερευσε και το firewall ! Λογω προσωπικης εμπειριας μακρια απο Norton μεχρι να βγαλει κατι που να μην εχει ημερομηνια ληξης!

schumifer
21-12-2004, 02:01
Εντάξει μην τα ισοπεδώνουμε ,με νόρτον ήμουν 2-3 χρόνια και το internet security το είχα αγαπήσει απλά προτίμησα να απομακρυνθώ για λόγους ιδεολογίας(λολ)