View Full Version : Vampire The masquerade: Bloodlines
Chris Kaf
21-12-2004, 02:46
Το έπαιξε κανείς εκτός απο μένα? Τον τελευταίο μήνα έχω φάει τρελλό κόλλημα. Είμαι σοβαρά γιατρε?
Αμα το κατεβαζε(εχει κολλησει στο 90%)καλα θα ηταν.
Απο οτι εχω δει σε reviews πρεπει να ειναι καλο παιχνιδι.:003: :003:
maddoctor
21-12-2004, 15:15
Αμα το κατεβαζε(εχει κολλησει στο 90%)καλα θα ηταν.
Απο οτι εχω δει σε reviews πρεπει να ειναι καλο παιχνιδι.:003: :003:
Υποθέτω το κατεβάζεις για να έχεις ένα αξιόπιστο backup του αυθεντικού παιχνιδιού που έχεις...σωστά!? :024: :003:
Υποθέτω το κατεβάζεις για να έχεις ένα αξιόπιστο backup του αυθεντικού παιχνιδιού που έχεις...σωστά!? :024: :003:
LOOOOOL!!!Εννοείται doctor… πάντα κρατάμε τα original στο κουτάκι τους για να μην χαλάσουν... :003:
Το έχω από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του αλλά δεν το έπαιξα ακόμα γιατί είχα φάει κόλλα με το Half Life 2…
Τώρα που το τερμάτισα θα αρχίσω το bloodlines…
_daemon_
21-12-2004, 20:26
για πειτε να μαθαινουμε αν αξιζει, να κατεβασουμε και εμεις κανενα backup του αυθεντικου μη σκονιστει :p
kamenoss
21-12-2004, 20:34
το παιχνιδι μαμαει και δερνει.Βεβαιως εχει πολλα bugs και ενα τρελο memory leak οποτε θα χανει κατι φρέιμς εκτος και αν εχεις 1,5 gb ram
ειναι τρελα εθιστικο προσοχη!!!!!
_daemon_
21-12-2004, 20:56
το παιχνιδι μαμαει και δερνει.Βεβαιως εχει πολλα bugs και ενα τρελο memory leak οποτε θα χανει κατι φρέιμς εκτος και αν εχεις 1,5 gb ram
ειναι τρελα εθιστικο προσοχη!!!!!
απο requirements πως παει;
kamenoss
21-12-2004, 21:41
με αθλον 2800 και gf μχ440 παει καλα.
αν δεν ειχε αυτο το μεμορυ λικ θα πηγαινε πολυ καλα
απαιτησεις cpu 1200 mhz και πανω και προτεινόμενη ram 512
καρτα γραφικων συμβατη με dx8
_daemon_
21-12-2004, 21:51
με αθλον 2800 και gf μχ440 παει καλα.
αν δεν ειχε αυτο το μεμορυ λικ θα πηγαινε πολυ καλα
απαιτησεις cpu 1200 mhz και πανω και προτεινόμενη ram 512
καρτα γραφικων συμβατη με dx8
:D ωραια, παω να κατεβασω το backup μου, δε θελω να δει ο ηλιος το original :096: :120:
varelasj
22-12-2004, 03:39
Το εχω εδω και αρκετο καιρο και μιας που το αναφερατε οτι ειναι καλο game θα το βαλω κι εγω καποια στιγμη να το δω :D
Εννοειτε αυτο Γιατρε μου:080: :080: :080:
Chris Kaf
24-12-2004, 15:32
Λοιπον, μια συμβουλή απο τον καμένο βαμπαιρά. Το μέμορυ λικ είναι όντως κάτι το τρομερό. Ας το προσπεράσουμε όμως αυτό. Αν κατεβάσετε backup του αυθεντικου (λολ) το 1ο σιντι μην περιμένετε να το διαβάσει. Το έκανα burn με safedisc 2/3 απο αλκοολ 120% (ετσι πρεπει να γινει) και δεν το διαβαζε. Οπότε έκανα μια ψιλοπατέντα για να το τρέξω... Φόρτωσα το image του αυθεντικού (λολ) σιντι σε ενα virtual image drive που δημιουργείται απο το αλκοόλ 120% και ξεμπερδεψα. Αν βρεί κάποιος Αμερικανική έκδοση να μου δώσει ΑΜΕΣΩΣ το λινκ γιατι στην ευρωπαϊκή έχουν κόψει σκηνές ωμής βίας, τεμαχισμούς, πολύ αίμα κλπ. :(
Chris Kaf
24-12-2004, 15:37
Όσο για το αν αξιζει δείτε reviews & screenshots στο gamespot.com
PaPa-ZorD
26-01-2005, 00:40
Έχω ακουσει οτι ειναι τρομερό !!
θελω θελω θελω!!!!!!!Να παρει η ευχει δυστυχώς έχω isdn και δεν μπορώ να κατεβάσω το backup....το αυθεντικό δεν μ αφήνει η μαμα μου να το χαλάσω...
Λοιπον, μια συμβουλή απο τον καμένο βαμπαιρά. Το μέμορυ λικ είναι όντως κάτι το τρομερό. Ας το προσπεράσουμε όμως αυτό. Αν κατεβάσετε backup του αυθεντικου (λολ) το 1ο σιντι μην περιμένετε να το διαβάσει. Το έκανα burn με safedisc 2/3 απο αλκοολ 120% (ετσι πρεπει να γινει) και δεν το διαβαζε. Οπότε έκανα μια ψιλοπατέντα για να το τρέξω... Φόρτωσα το image του αυθεντικού (λολ) σιντι σε ενα virtual image drive που δημιουργείται απο το αλκοόλ 120% και ξεμπερδεψα. Αν βρεί κάποιος Αμερικανική έκδοση να μου δώσει ΑΜΕΣΩΣ το λινκ γιατι στην ευρωπαϊκή έχουν κόψει σκηνές ωμής βίας, τεμαχισμούς, πολύ αίμα κλπ. :(
Παίζει στ' ανοικτά της θάλασσας κι ένα μικρούλι *.iso το οποίο άμα γίνει mount στο Alcohol το backup του original παιχνιδιού σας (έλεος δηλαδή:078: ) παίζει κανονικότατα. Επειδή όμως άμα το ποστάρω οι καπετάνιοι αυτού του πλοίου θα με βγάλουν στη σανίδα όποιος το θέλει ας μου π.μ.
Chris Kaf
26-01-2005, 18:22
Παίζει στ' ανοικτά της θάλασσας κι ένα μικρούλι *.iso το οποίο άμα γίνει mount στο Alcohol το backup του original παιχνιδιού σας (έλεος δηλαδή:078: ) παίζει κανονικότατα. Επειδή όμως άμα το ποστάρω οι καπετάνιοι αυτού του πλοίου θα με βγάλουν στη σανίδα όποιος το θέλει ας μου π.μ.
Οκ δε χρειάζεται, το χω βρεί κ αυτο... Ας μη βγαίνουμε απο τα όρια των rules όμως... γιατι θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα με τους καπετάνιους. :044:
PaPa-ZorD
26-01-2005, 21:07
Σωστή παρατηρηση Chris :)
backgroundman
27-01-2005, 11:43
Καλησπέρα, θελω να κάνω και εγώ μια ερωτήση.
Αν είναι εκτός των κανόνων του site παρακαλώ διαγράφτε την !!!
Το έκανα και εγώ εγκατάσταση (απο backup) και κάνω mount με τα d-tools (all emulations on) αλλα είτε κολλάει τον υπολογιστή πριν μπεί στο παιχνίδι (απο τα win) είτε μπαίνει στο παιχνίδι και μου πετάει μαύρη οθόνη (μου λέει η EIZO 261 kHz και 325 Hz) και ακούω τη μουσική απο το παιχνίδι.
Έχω P4 3.0@3.5 - 2x512 DDR400@380 - MSI GF FX5600 (66.93 drivers) DX9.0c
Έχω δοκιμάσει και το μεγάλο και το μικρό image του πρώτου cd αλλα τα ίδια.
Έχει τύχει σε κανένα ??
απο σας που το έχετε παιξει σας κολλαει καθόλου...Κανει τρελα σπασιματα στην εισαγωγη και δεν ξερω τι παιζει...εβαλα και το patchaki αλλά παλι τα ιδια...ρε μαμωτο με radeon9600pro παιζω ...τι διαολο θελει μεγαλύτερη...
Chris Kaf
07-02-2005, 06:02
Στην αρχή σε μένα κολλάει αλλα μετά απο λίγα λεπτά όλα είναι φυσιολογικά. Δε νομίζω να φταίει η κάρτα γραφικών, εγώ το παίζω με Τι4600 2xAA + 2xAF. Ίσως να φταίει η Ram .. Κλείσε antivirus, firewall και οτιδήποτε άλλο τρώει ram και δοκίμασε να το τρέξεις. (Αν έχεις παραπάνω απο 512 δε μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να φταίει)
512 έχω λές να ειναι η ram???για να δοκιμάσω....
ρεπαιδιά το παιχνίδι όντως ΣΕΡΝΕΤΑΙ ,κάνει τρελά σπασήματα ο σκληρός τρώει γερούς χτήπους (ανάθεμα την ώρα που πήρα maxtor) .. εξηγάτε καλύτερα τι είναι αυτό το memory leak ?? Δηλαδή ήμαρτον τι ζητάνε πια ?!?! Ή έχουν κάνει χάλια προγραμματισμό ..
Πάντως το παιχνίδι είναι απίστευτο ... ειδικά για όσους ειναι ...άλλοι το πρωί και άλλοι το βραδυ ...
raptorsgr
10-02-2005, 07:22
Δεν κολλάει ούτε με το φτωχό εξοπλισμό που έχω εγώ. Βέβαια όλα εξαρτώνται από το configuration και τις ρυθμίσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνετε, ρε παιδιά, και τα κολλάτε όλα. Ίσως είναι θέμα ηλικίας....
Δεν κολλάει ούτε με το φτωχό εξοπλισμό που έχω εγώ. Βέβαια όλα εξαρτώνται από το configuration και τις ρυθμίσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνετε, ρε παιδιά, και τα κολλάτε όλα. Ίσως είναι θέμα ηλικίας....
τι φτωχο εξοπλισμό ανθρωπε μου θα μας τρελάνεις....μια χαρα ειναι...
τελικά πρεπε να εχουν κάνει κ@λ@δουλεια οι προγραμματιστες ή όπως υποψιαζομαι το "backup" μου ειναι για τα μπαζα
μήπως είναι τελικά θέμα μνήμης ? πάντως έβαλα virtual mem 3 gb (αυτό θέλει 1400 mb) αλλά πάλι εκεί ........
MaD τον ακους τον δισκο να ζορίζεται οταν παιζεις? Δεν παιζει να ειναι η virtual ram....ρε συ χαμηλωσα την αναλυση σε 800 χ 600 και παλι κολλουσε το ρημαδι...Τις πταιει?
kamenoss
11-02-2005, 14:29
το παιχνιδι δεν κολλαει απο τα γραφικα εχει θεοτρελες απαιτησεις σε μνημη
για να παιξει καλα θελει τουλαχιστον 1024 μβ ραμ
επαιζα με ολα τα γραφικα τερμα σε 1024χ768 με μια μχ440 αλλα κολουσε καθε τοσο απο την μνημη και μονο
o σκληρός τρελένεται .... σαν να σκάβει κάνει .. ανησυχώ ;p
το αρχισα κανονικά εχθές και ειμαι με την ελπίδα οτι μολις τελειωσει το tutorial θα φτιαξει λιγο το παιχνιδι...γιατι μια με εκεινον τον μουσατο που σε πρηζει μια με τα τιπς που σκάνε τι να κανει το καημενο το πισι
Chris Kaf
12-02-2005, 19:57
Λολ, το tutorial όμως είναι απαραίτητο για να μάθεις να παίζεις :) Άσχετα που ο Jack είναι πρήχτης.. medthom ακόμα και σε 800χ600 κολλάει? έχεις βάλει ΑΑ ή/και AF? Δεν εξηγείται ρε παιδι ΤΟΣΟ κόλλημα... Πιστεύτω πως με το σύστημα που έχεις Φταίει ΜΟΝΟ η ραμ και τίποτα άλλο... Αλλά σε 2 πισί φίλων (p4 2.4 9600xt 512 ram & p4 2.4 fx5600 512 ram) καθώς και στο δικό μου η κατάσταση είναι υποφερτή και μιλάω για 1024χ768. Δοκίμασε να το τρέξεις με Forced 2xAA + 2xAF ++ (κοινώς να το ζορίσεις...) ίσως να γίνει τπτ παράξενο σαν κ μένα (με 2χ ΑΑ+2χΑΦ μου φαίνεται πως παίζει καλύτερα, δεν ξέρω ακούγεται λίγο παράξενο)
υπαρχει επιλογη απο το μενου για aa και af ?
Chris Kaf
12-02-2005, 20:26
Οχι πρέπει να το κάνεις Απο το Catalyst Control Center, Rivatuner, Atitool, απο όπου μπορείς even.. (δεν ξέρω τπτ απο Ati)
μολις το έκανα ...απο το radlinlker χειρότερα έγινε...και θέλω να το παιξω το παιχνιδι ****το...θα πειραματιστώ
Vampire Bloodlines = RIP εφαγε ενα ωραιοτατο uninstall...με το καινουριο pc.... οταν γίνει αυτο....
Βρε medthom δεν δικαιολογείται. Κάνε ένα format, πέρνα τους τελευταίους drivers σε όλα (όχι Hypirion σε Via, καλύτερα τους παλιούς 4in1, όχι EAX 4 σε Audigy και φυσικά τους 4.12 Omega)......πάντως μου μυρίζει πρόβλημα με το GART σου. Ή δεν το έχεις βάλει και παίζεις με των Win (οπότε χάλια μαύρα δικαιολογιμένα) ή δεν σου δουλεύει σωστά (το 4x συνήθως φτιάχνει την κατάσταση σε Via).
λοπον αν και χαλάμε το thread και κανω και νεοπική ερώτηση εμμμμμ τι ειναι το GART?
Chris Kaf
15-02-2005, 16:12
medthom Χθές έλυσα το πρόβλημα που είχα με το κόλλημα... Είχα Agp Aperture 64 MB... Το έβαλα στα 128 και είδα σημαντική διαφορά... Τώρα κολλάει το πρώτο μισό λεπτό παιχνιδιού κ μετά όλα πάνε ρολόι...
με τι το άλλαξες? με rivatuner?
Στο bios συνήθως. Το έχει και στην μητρική σου άμα θημάμε καλά. Το GART άμα δεν απατώμαι είναι ο driver του AGP για τα win (υποστήριξη 2χ-4χ-8χ fastwrites και sideband adressing)....με τα 4in1 έρχεται μαζί και άμα δεν τον κάνει install (αθάνατοι installers της VIA) τον βάζεις χειροκίνητα.
δεν υπαρχει στο bios (θα την φαω αυτη τη ψωραλέα μητρική) οσω για gart πως βλέπω οτι δεν ειναι αυτοι των windows?
Στον divice manger κοιτάς για cpu to AGP controller (κάπως έτσι....στο system devices είναι)...κοιτάς τον vendor. Άν είναι Microsoft την έκατσες. Άν είναι VIA τότε είσαι οκ.
Δεν έχει κρυφό μενού η μητρική σου? Αν όχι τότε κάτι σαν το riva θα σε βοθήσει να πάς το aperture στα 128 :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.