PDA

View Full Version : κολλαει στους φακέλους με Video αρχεια...

medthom
22-12-2004, 23:14
τα αναθεματισμενα τα winxpprosp2 κολλανε οταν παω να μπω σε ενα φακελο που εχει εστω και ενα αρχειο βιντεο...και μετα τα γνωστα alt del ctrl κτλ...

υποψιαζομαι να παιζει κατι με τα thubnails...

τι να κανω βρε παιδες?

kagelar34
22-12-2004, 23:45
από δισκάκι είναι ή στον δίσκο?

louis_gas
22-12-2004, 23:46
κ εμενα μου κανει κατι παρομοιο καμια φορα μονο...
οταν παω να μπω σε εναν φακελο που εχει video μου βγαζει το παραθυρο να τερματιστει ο explorer... αν βγαλω τα thubnails κ βαλω εικονιδια κανονικα δεν το κανει.. δεν ξερω τι μπορει να φταιει.

medthom
22-12-2004, 23:49
από δισκάκι είναι ή στον δίσκο?

παντου.

off topic...ωραια η καλτσα μου..

Chrismist
22-12-2004, 23:52
Κι εμενα μου εκανε κατι παρομοιο.. εμπαινα σε ενα φακελο με videos και αν ειχα thumbnails view εβγαζε σφαλμα ο explorer... Δοκιμασα να μεταφερω ενα ενα τα videos για να δω μηπως εχει προβλημα με καποιο συγκεκριμενο. Και τελικα οντως δεν ειχε προβλημα με ολα.. ισως καποιας μορφης videos να μην "υποστηριζουν" thumbnails view μεσω του explorer..

medthom
22-12-2004, 23:56
και εγω ετσι νομιζω αλλά δεν ξερω ποια. επισης εβγαλα τα thubnails αλλα παλι κολλαει μετα απο λιγο...

?????αναθεμα τα παραθυρια...

john_dr
22-12-2004, 23:59
Είναι πρόβλημα των Windows XP και των αρχείον AVI κυρίως.
Δοκίμασε το Windows XP AVI fix από την παρακάτω σελίδα
http://www.tnk-bootblock.co.uk/prods/misc/
( που έχει και άλλα ενδιαφέροντα)

medthom
23-12-2004, 00:04
μαλιστα το εκανα αλλα βαριεμαι να κανω ρεσταρτ οποτε οταν κανω θα σας πω αν δουλευει...

medthom
23-12-2004, 00:29
αχααααα δουλευει thanx john_dr

john_dr
23-12-2004, 01:17
Μου είχε σπάσει και μένα τα νεύρα στο παρελθόν.
Αχ αυτή η Μ$. Κάθε μέρα μας δίνει και μια αφορμή...

...να βάλουμε Linux!!!

schumifer
23-12-2004, 06:22
Λίνουξ ολέ.
Και το System Mechanic το διορθώνει αυτό που λες

louis_gas
23-12-2004, 17:51
Είναι πρόβλημα των Windows XP και των αρχείον AVI κυρίως.
Δοκίμασε το Windows XP AVI fix από την παρακάτω σελίδα
http://www.tnk-bootblock.co.uk/prods/misc/
( που έχει και άλλα ενδιαφέροντα)

εμενα δεν εφτιαξε με αυτο.....:085:

john_dr
24-12-2004, 00:25
εμενα δεν εφτιαξε με αυτο.....:085:

Αν κρίνω από το ποιο πάνω post σου εσένα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα για να κρεμάει ο ΙΕ.
Κάνε ένα scandisk για αρχή και μια επανεγκατάσταση του ΙΕ.
Τώρα τι θα μπορούσε να φταίει... δεν ξέρω.

CaptainMorgan
24-12-2004, 00:57
Παιδιά το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έπαθα μια φορά με μια beta έκδοση του DivX.Μόλις την έβαλα άρχισαν τα κολλήματα. Η πλάκα είναι ότι νωρίτερα την χρησιμοποιούσα για κανένα δίμηνο χωρίς πρόβλημα...! Μόλις την έβγαλα το πρόβλημα διορθώθηκε. Οπότε για τσέκαρε να βγάλεις και να ξαναβάλεις ότι codecs έχεις ( κυρίως codec packs...)

louis_gas
24-12-2004, 16:47
Παιδιά το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έπαθα μια φορά με μια beta έκδοση του DivX.Μόλις την έβαλα άρχισαν τα κολλήματα. Η πλάκα είναι ότι νωρίτερα την χρησιμοποιούσα για κανένα δίμηνο χωρίς πρόβλημα...! Μόλις την έβγαλα το πρόβλημα διορθώθηκε. Οπότε για τσέκαρε να βγάλεις και να ξαναβάλεις ότι codecs έχεις ( κυρίως codec packs...)

μπα δε διορθωθηκε