View Full Version : windows 7, ελληνικά?
KOSTASKIS111
08-06-2009, 15:05
παιδιά κατεβάζω τώρα την τελευταία έκδοση 7 απο την microsoft.
θέλω να ρωτήσω αξίζει τίποτα? τώρα έχω vista ultimate 64!
έχω ακούσει για ελληνικά αλλά δεν μπορώ να βρω το πακετάκι μπορεί να μου πει κανείς?
Αμα κατεβάζεις την 7201 δεν υπάρχουν ακόμα Ελληνικά. Υπάρχουν μόνο για την 7127 και 7137
Στην 7100 έχει ελλνηκικό language pack στο windows update
από δικής μου πλευράς δεν τα προτιμώ τα ελληνικά στον υπολογιστή.Πως να το κάνουμε άλλο είναι το copy-paste και άλλο το αντιγραφή-επικόληση...
υπάρχει κάποιο link για να κατεβάσω το greek language pack?απλά για γλώσσα γραφής δεν θέλω τα ελληνικά windows.. (πάντα copy-paste) ;-)
Από τα Vista και μετά, δεν χρειάζεται τίποτα επιπλέον για να γράφει κανείς τη γλώσσα του, πέραν του να ενεργοποιήσει το πληκτρολόγιο που χρειάζεται. Τα language packs είναι μόνο για αλλαγή του user interface σε άλλη γλώσσα και είναι διαθέσιμα στους κατόχους των εκδόσεων Ultimate.
Dark_Son20
26-10-2009, 17:27
Από τα Vista και μετά, δεν χρειάζεται τίποτα επιπλέον για να γράφει κανείς τη γλώσσα του, πέραν του να ενεργοποιήσει το πληκτρολόγιο που χρειάζεται. Τα language packs είναι μόνο για αλλαγή του user interface σε άλλη γλώσσα και είναι διαθέσιμα στους κατόχους των εκδόσεων Ultimate.
ehmm...από τα 95 και μετά...
υπάρχει κάποιο link για να κατεβάσω το greek language pack?απλά για γλώσσα γραφής δεν θέλω τα ελληνικά windows.. (πάντα copy-paste) ;-)
control panel -> Region and Language -> Keyboards and Languages -> Change Keyboards -> και μετα add το Greek
Όχι. Ακόμα και στα ΧΡ, είναι 3 σημεία που πρέπει να επιλέξεις "Greek" κατά την εγκατάσταση, αν θέλεις να έχεις σωστή υποστήριξη Ελληνικών.
Dark_Son20
26-10-2009, 17:37
τα 3 σημεία μάλλον εννοείς
την χώρα, το πληκτρολόγιο και το να διαλέξεις και για το non-unicode, που ισχύει ακόμα ότι πρέπει να το βάλεις και σε vista και σε 7 (απλά έχει αλλάξει όνομα έχει γίνει system locale)
από τα 95 και μετά όμως πέραν του να προσθέσεις το πληκτρολόγιο δεν χρειάστηκε ποτε τίποτα άλλο για να γράψεις απλά ελληνικά
Φυσικά και χρειαζόταν... Μέχρι τα ΧΡ δεν υπάρχει σωστή υποστήριξη για Unicode/UTF χαρακτήρες. Έπρεπε να χρησιμοποιείς σωστή κωδικοσελίδα για να βλέπεις τους ελληνικούς χαρακτήρες, ιδιαίτερα σε παλιότερες εφαρμογές που χρησιμοποιούσαν Ελληνικούς χαρακτήρες. Όταν μιλάμε για υποστήριξη γλώσσας, δεν είναι μόνο το πληκτρολόγιο, εκτός κι αν θέλεις σε κάποιες περιπτώσεις να γράφεις Ελληνικά και να βλέπεις κουτάκια...
vivecuervo
31-03-2010, 12:22
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με ένα VAIO Laptop και Λειτουργικό Windows 7 Home Premium 64bit. Τόσο η ελληνική έκδοση του λειτουργικού όσο και η αγγλική (δοκίμασα στις προεγκατεστημένες) έχει το ιδιο πρόβλημα με τα προγράμματα με non unicode χαρακτήρες.
Τα δείχνει όλα κινεζικα.
Ξέρετε αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που να μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα εμφάνισης???
Ευχαριστώ.
Dark_Son20
31-03-2010, 14:10
control panel->Region and Language->Administrative-> Change System Locale...
και κανε το Greek
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.