PDA

View Full Version : O/C ΣΕ GTX 285

SR10RS
26-07-2009, 22:00
μετα απο λιγο ψαξιμο δεν ετυχε να βρω ενα παρωμοιο θεμα για την GTX 285 και ειπα να ανοιξω ενα! παρακαλω εαν ηδη υπαρχει κατι αλλο μην με κανετε delete! :001:
λοιπον δεν ειμαι πολυ εμπειρος στις VGA αλλα το πρωσπαθω.λοιπον εχω στα χερια μου μια GIGABYTE GTX 285 και με το δικο της συστημα ψυξης καταφερα να την υπερχρωνεισω εκι που διχνει η φωτο. δοκιμη εχω κανει μονο στο crysis και παιζει μια χαρα με μονο μειον τη θερμοκρασεια που παει εως και 65 βαθμους.
θα ειθελα την γνωμη σας και εκτος απο τα παιχνιδια πως αλιως μπωρο να την δοκιμασω.εχω ακουσει για διαφωρα προγραματα και εχω κατεβασει μερικα απο αυτα αλλα δεν ξερω πως και σε τι ριθμυσεις δοκιμαζωνται οι καρτες!
αα! να μην ξεχασω αν ειπαρχει καποιος αλλος με την ιδια καρτα οχι απαρετητα GIGABYTE που να την εχει κλοκαρει!

SR10RS
27-07-2009, 16:16
αλλος κανενας με 285?

TONY
27-07-2009, 16:27
αλλος κανενας με 285?
με πιο προγραμμα της σηκωνεις το ρευμα?

SR10RS
27-07-2009, 16:35
ρευμα δεν εχω πειραξει γιατι να σου πω την αληθεια δεν ξερω!:088:

SR10RS added 1 Minutes and 19 Seconds later...

αλλα ειμαι περιεργος να δοκιμασω τι λες αξιζει τον κοπο ή θα παρω την καρτουλα στο χερι?

TONY
27-07-2009, 18:46
ρευμα δεν εχω πειραξει γιατι να σου πω την αληθεια δεν ξερω!:088:

SR10RS added 1 Minutes and 19 Seconds later...

αλλα ειμαι περιεργος να δοκιμασω τι λες αξιζει τον κοπο ή θα παρω την καρτουλα στο χερι?
την καρτα απο software δεν την περνεις στο χερη το πολλη πολλη να σου κλεισει.δοκιμασε με το evga voltage tuner και αλλος ενας τροπος απο ολους ειναι και με το riva tuner που ειναι λιγο πιο δυσκολος αλλα οχι και τιποτε δυσκολο!

Reptile64
27-07-2009, 23:16
εισαι σιγουρος για το EVGA tuner? ειχα διαβασει σε forum τους οτι εχουν ψηθει καρτες..

TONY
28-07-2009, 09:16
εισαι σιγουρος για το EVGA tuner? ειχα διαβασει σε forum τους οτι εχουν ψηθει καρτες..
το ξαναλεω οτι απο software το πολλη πολλη να σου κλεισει η καρτα και να κανει restart.και για το forum δεν ξερω τι λενε μου φαινεται πολλη δυσκολο να εχουν καψει της καρτες απο software..(nvidia=ocp mod πανω απο 1,25,26 κλεινει η ατιμη(gtx)

sofos1990
28-07-2009, 10:31
H 285 δεν έχει το voltera οπότε το ρεύμα μέσω software δεν, νομίζω δηλαδή!.....θέλει hardmod, αλλά άμα δεν ασχολείσαι με το extreme ο/c, δεν αξίζει....

SR10RS
28-07-2009, 11:14
H 285 δεν έχει το voltera οπότε το ρεύμα μέσω software δεν, νομίζω δηλαδή!.....θέλει hardmod, αλλά άμα δεν ασχολείσαι με το extreme ο/c, δεν αξίζει....

σε αυτο εχεις δικιο σχετικα με GTX-285 και Volterra. θυμαμαι σε μια 8800 GT που εχω ακομα και την ειχα σηκώσει σε ρολογια και λιγο ρευματακι μεσα απο bios που εφτιαξα απο την αρχη, θα μπορουσε να γινει το ιδιο και με την GTX 285?

TONY
28-07-2009, 13:09
σε αυτο εχεις δικιο σχετικα με GTX-285 και Volterra. θυμαμαι σε μια 8800 GT που εχω ακομα και την ειχα σηκώσει σε ρολογια και λιγο ρευματακι μεσα απο bios που εφτιαξα απο την αρχη, θα μπορουσε να γινει το ιδιο και με την GTX 285?
με το evga voltage tuner σηκωνει κανονικα ΣΟΦΟΚΛΗ!

SR10RS
28-07-2009, 14:02
TONY! μπορείς να εξηγήσεις αυτό?

sofos1990
28-07-2009, 14:33
Βρε η 285 με software mod δεν......γι'αυτό λογικά δεν την αναγνωρίζει!:)

SR10RS
28-07-2009, 14:55
εε!!! ναι αυτο λεω και εγω!!!;)

TASOS
28-07-2009, 15:06
Νομίζω ότι το μήνυμα αυτό βγαίνει πιθανόν γιατί έχεις Gigabyte vga ... και όχι EVGA

SR10RS
28-07-2009, 15:59
ναι ειναι πολυ πιθανον αν και εχω δει οτι στην αρχικη έκδοση του προγραματος ηταν μονο για 260-280 και μετα θα εβγενε και για 285 τεσπα! αφου δεν παιζει στη δικια μου δεν το ψαχνω, με δημιουργεια αλλου bios με το NIBITOR θα γινει δουλεια? γιατι δεν το έχω δοκιμασει στη 285 και δεν ξερω και βασικα μέχρι πόσο ρεύμα μπορώ να δώσω!

TASOS
28-07-2009, 19:41
Εγώ στη θέση σου,δέν θα την πείραξα άλλο την κάρτα.

Αν ισχύουν τα ρολόγια που έχεις γράψει ... είναι σούπερ για 24/7 και gaming.

Εκτός και άν έχεις βλέψεις για benching ....

TONY
28-07-2009, 19:45
TONY! μπορείς να εξηγήσεις αυτό?
φιλε μου θελει bios απο evga για να σου αναγνωρισει το voltage tuner και το patch!

SR10RS
28-07-2009, 23:30
φιλε μου θελει bios απο evga για να σου αναγνωρισει το voltage tuner και το patch!

bios απο evga? μα πως αφού είναι GIGABYTE μπορεί να μπει το BIOS της EVGA? και πες οτι γίνεται ειναι σίγουρα ασφαλές? τώρα θα μου πεις, αφου κλοκαρεις συμαινει οτι αποδεχεσαι και το ρισκο. ναι αλλο το oc και άλλο η αλλαγή του bios εφ όσον γίνετε βέβαια. ενοω οτι εφ όσον γινετε τοτε ειναι σιγουρα ποιο ακίνδυνο απο το o/c.

SR10RS
03-08-2009, 21:24
βρε παιδιά στο 3DMARK VANTAGE με ποιες ρυθμίσεις το τρεχεις για σκορ εχω 22 μονιτορ,αλλα οι αναλύσεις του προγραματος ειναι πολλές. η παρακάτω φώτο μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη? ειναι σε χαμηλότερη ανάλυση απο τη δικιά μου!
το μικροτερο σκορ ειναι στην αναλυση του 22 μονιτορ! μηπως κατι δεν κανω σωστα?

TONY
03-08-2009, 22:02
bios απο evga? μα πως αφού είναι GIGABYTE μπορεί να μπει το BIOS της EVGA? και πες οτι γίνεται ειναι σίγουρα ασφαλές? τώρα θα μου πεις, αφου κλοκαρεις συμαινει οτι αποδεχεσαι και το ρισκο. ναι αλλο το oc και άλλο η αλλαγή του bios εφ όσον γίνετε βέβαια. ενοω οτι εφ όσον γινετε τοτε ειναι σιγουρα ποιο ακίνδυνο απο το o/c.
φιλε μου οτι bios θες βαζεις αρκει να ειναι απο την ιδια καρτα(στην συγκεκριμενη περιπτωση βαζεις το evga για να σου δουλευει το voltage tuner).ολες η καρτες ειναι ιδιες αυτες μονο το αυτοκολητο αλλαζει ,και δεν εχεις κανενα ρισκο ουτε με o/c ουτε με το ρευμα το πολλη πολλη να κλεισει,(ocp)

TONY added 2 Minutes and 43 Seconds later...

βρε παιδιά στο 3DMARK VANTAGE με ποιες ρυθμίσεις το τρεχεις για σκορ εχω 22 μονιτορ,αλλα οι αναλύσεις του προγραματος ειναι πολλές. η παρακάτω φώτο μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη? ειναι σε χαμηλότερη ανάλυση απο τη δικιά μου!
το μικροτερο σκορ ειναι στην αναλυση του 22 μονιτορ! μηπως κατι δεν κανω σωστα?
1490 η μνημες και ειδικα με αερα και χωρις ρευμα?κατι δεν μου αρεσει εδω η εχεις πεσει στο super κομματι!

sofos1990
03-08-2009, 23:01
To score για να αυξηθεί, θα πρέπει να ανοίξεις το HT!

SR10RS
04-08-2009, 07:38
1490 η μνημες και ειδικα με αερα και χωρις ρευμα?κατι δεν μου αρεσει εδω η εχεις πεσει στο super κομματι!

πιθανόν το δεύτερο! δεν εχω κανένα λόγο να πουλήσω μούρη και μάλιστα σε άτομα που ξέρουν πολλά περισσότερα απο μένα! αλλά και εκτός απο αυτό δεν είναι του χαρακτήρα μου να κοροϊδεύω τους ανθρώπους και τα μουτρα μου!όπως επίσης πάντα σε οτι σκευτομαι και λέω είμαι απόλυτος και ειλικρινής! τώρα σχετικά με το θέμα την κάρτα την έψαξα με το atitool και στα αλήθεια στα 1496 τρως πόρτα στα 1490 δουλεύει μια χαρά όσο για τον πυρήνα αν τρέξεις σύγχρονα τους shaders παει σταθερά μέχρι 740 αν τα ξεχωρίσεις να δουλεύουν ασύγχρονα παει 760 και με ρεύμα ίσος παραπάνω.αλλά οπως ειπα απο μοντες δεν γνωρίζω παρα μονο με φλας bios!

πιστεύω να μην παραξηγεισες με αυτά που ειπα και αν ναι προκαταβολικά σου ζητώ συγνώμη! δεν ξερω αν μπωρο να ανεβάσω κάποιο βιντεακι εδώ μέσα με την κάρτα για να φύγει κάθε αμφιβολία!

TONY
04-08-2009, 09:24
πιθανόν το δεύτερο! δεν εχω κανένα λόγο να πουλήσω μούρη και μάλιστα σε άτομα που ξέρουν πολλά περισσότερα απο μένα! αλλά και εκτός απο αυτό δεν είναι του χαρακτήρα μου να κοροϊδεύω τους ανθρώπους και τα μουτρα μου!όπως επίσης πάντα σε οτι σκευτομαι και λέω είμαι απόλυτος και ειλικρινής! τώρα σχετικά με το θέμα την κάρτα την έψαξα με το atitool και στα αλήθεια στα 1496 τρως πόρτα στα 1490 δουλεύει μια χαρά όσο για τον πυρήνα αν τρέξεις σύγχρονα τους shaders παει σταθερά μέχρι 740 αν τα ξεχωρίσεις να δουλεύουν ασύγχρονα παει 760 και με ρεύμα ίσος παραπάνω.αλλά οπως ειπα απο μοντες δεν γνωρίζω παρα μονο με φλας bios!

πιστεύω να μην παραξηγεισες με αυτά που ειπα και αν ναι προκαταβολικά σου ζητώ συγνώμη! δεν ξερω αν μπωρο να ανεβάσω κάποιο βιντεακι εδώ μέσα με την κάρτα για να φύγει κάθε αμφιβολία!
καλα φιλος δεν σε ειπε κανενας ψευτη μαλλον δεν καταλαβες τη ενοουσα,και να ξερεις πολλη καλα οτι φαινεται αυτος που θελει να πουλησει μουρη με αυτον που λεει την αληθεια εδω μεσα...

SR10RS
04-08-2009, 11:41
καλα φιλος δεν σε ειπε κανενας ψευτη μαλλον δεν καταλαβες τη ενοουσα,και να ξερεις πολλη καλα οτι φαινεται αυτος που θελει να πουλησει μουρη με αυτον που λεει την αληθεια εδω μεσα...

ναι η αληθεια ειναι οτι το στραβοπειρα λιγο ισως χωρις σοβαρο λογο sorry! σαν και πρωτα?

SR10RS
04-08-2009, 13:08
To score για να αυξηθεί, θα πρέπει να ανοίξεις το HT!

μα νομίζω οτι ο Q9650 δεν υποστηρίζει το HyperThreading ή κάνω λάθος? και εκτος αυτου δεν έχει επιλογή στο bios για το HyperThreading επιδη δεν το υποστηρίζει ο cpu προφανώς!

TASOS
04-08-2009, 13:50
Οχι δέν έχει HT ο Q9650 ... προφανώς ο sofos1990 ... τον μπέρδεψε εκ παραδρομής με τον 965.

Τώρα όσον αφορά τα σκόρ ... όσοι από εμάς ασχολούνται με τα bench ... το τρέχουμε σε performance preset και με το physx disabled.

Το παρακάτω πινακάκι δείχνει τις ρυθμίσεις του κάθε preset.

SR10RS
04-08-2009, 14:55
Τασο θελω να ασχωλειθω και εγω κολησα βλεπεις το μικροβιο! αλλα δεν ξερω απο που ξημερωνει ωαιο! :042: θελω να συμετεχω και εγω αν με θελει η ομαδα ή ο καθενας παιζει μονος του? ψαχνω να βρω αλλο εναν τρελο να φτιαξουμε ομαδα αλλα εδω ΚΡΗΤΗ o/c den to blepo να φυτρώνει.ωαιο!:083: υπαρχει κανενας οδηγος με <<αναλυτικές>> πληροφορίες οσο αφορά το BENCHIN πως ανεβάζουμε τα σκορ,πως διοργανωνουντε οι αγωνες κ.τ.λ?

TASOS
04-08-2009, 16:03
Αν εννοείς ότι θέλεις να συμμετέχεις στην Hellas Overclocking Team (H.O.T.)

Εύκολα ... καλοδεχούμενος είσαι.

Για γενικές πληροφορίες διάβασε το link

http://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=34076

SR10RS
04-08-2009, 16:19
Αν εννοείς ότι θέλεις να συμμετέχεις στην Hellas Overclocking Team (H.O.T.)

Εύκολα ... καλοδεχούμενος είσαι.

Για γενικές πληροφορίες διάβασε το link

http://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=34076

ΩΠΑΑ!! ευχαριστώ Τασο! παω για μελέτη! πτυχιακά πότε δίνουμε?ωαιο! :041:

για την αντλία θα την αλλάξω. μαλον!

SR10RS
05-08-2009, 10:43
πάει άλλος ένας! απο σήμερα είμαι κι εγώ και θέλω να πιστεύω οτι θα είμαι για πολύ καιρό μέλος στην Hellas Overclocking Team (H.O.T.) κι όπως μπορώ να βάλω ενα λιθαράκι κι εγώ σε αυτή την ωραία προσπάθεια που ξεκίνησε.
τώρα επειδή είμαι λιιιιιιιιιιιγοοο!!! ψιλοασχετος με αυτα εχω ορισμένες απορίες. βασικα τα προγραματα με τα οποια κανουμε τα benchs πρεπει να ειναι free? trial? <<γνησια?>> μαζι με τα αποτελεσματα πρεπει να ανεβαζουμε και φωτο απο οτι διαβασα,μερικα προγραματα δεν κανουν save σε μορφη εικονας αυτο μπωρει να γινει με κάποιο αλλο προγραμα π.χ snagit? θα ειναι εγκυρο? αα! θα πρεπει να αλλαξω κατι στην υπογραφη μου εδω περα?

μετά σχετικά με τα ρολογακια και τα σκορ βέβαια! ολα τα σκορ μπορούν να ανέβουν ή μονο τα καλύτερα επιδη δεν ξερω αν μπωρω να εχω καμια αξίωση με το υπάρχων σύστημα.
sorry αν γίνομαι κουραστικός αλλα είδα παρα πολλα και δεν ξερω πως και απο που να ξεκινήσω!

Υ.Γ πρωσπαθω εδω και ωρα να ανεβασω ενα σκορ στο 3DMARK 2006 αλλα ματαια μηπως πρεπει να εχω κανει πρωτα ενγραφη στη Futuremark??

SR10RS
05-08-2009, 13:10
παιδιά να σπρώξουμε λίγο?
οχι οτι είναι κανένα σοβαρό σκορ ποιο πολύ για μάθω την διαδικασία!
λοιπόν έτρεξα ενα 3dmark 2006 και προσπαθώντας να το ανεβάσω στο http://www.hwbot.org δίνω τα παρακάτω στοιχεία αλλά δεν!! τι κάνω λάθος ρε @@μοτο!:017: δείτε τις φώτο:

Υ.Γ ακολούθησα αυτό τον οδηγό:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=39555 και αυτόν εννοείται http://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=34076

varachio
05-08-2009, 13:28
πάει άλλος ένας! απο σήμερα είμαι κι εγώ και θέλω να πιστεύω οτι θα είμαι για πολύ καιρό μέλος στην Hellas Overclocking Team (H.O.T.) κι όπως μπορώ να βάλω ενα λιθαράκι κι εγώ σε αυτή την ωραία προσπάθεια που ξεκίνησε.
Καλώς ήλθες λοιπόν! Πολλές οι απορίες σου και λογικό αλλά στο bot έχει αναλυτικές οδηγίες για κάθε bench ξεχωριστά οπότε... θα τα βρείς σιγά-σιγά...

τώρα επειδή είμαι λιιιιιιιιιιιγοοο!!! ψιλοασχετος με αυτα εχω ορισμένες απορίες. βασικα τα προγραματα με τα οποια κανουμε τα benchs πρεπει να ειναι free? trial? <<γνησια?>> μαζι με τα αποτελεσματα πρεπει να ανεβαζουμε και φωτο απο οτι διαβασα,μερικα προγραματα δεν κανουν save σε μορφη εικονας αυτο μπωρει να γινει με κάποιο αλλο προγραμα π.χ snagit? θα ειναι εγκυρο?

Όσο τα score που έχεις είναι "χαμηλά" και ένα απλό screenshot (prtscreen + paste στο paint) είναι οκ. Αργότερα θα χρειαστείς professional εκδόσεις μετροπρογραμμάτων για να κάνεις validation κάποιο καλό σκόρ σου... τα περισσότερα μετροπρογράμματα είναι free...

μετά σχετικά με τα ρολογακια και τα σκορ βέβαια! ολα τα σκορ μπορούν να ανέβουν ή μονο τα καλύτερα επιδη δεν ξερω αν μπωρω να εχω καμια αξίωση με το υπάρχων σύστημα.
sorry αν γίνομαι κουραστικός αλλα είδα παρα πολλα και δεν ξερω πως και απο που να ξεκινήσω!

Όλα ανεβαίνουν στο bot, άσχετα αν είναι πρώτα ή τελευταία κι αν παιρνουν βαθμούς ή όχι...

Υ.Γ πρωσπαθω εδω και ωρα να ανεβασω ενα σκορ στο 3DMARK 2006 αλλα ματαια μηπως πρεπει να εχω κανει πρωτα ενγραφη στη Futuremark??
Όχι δεν χρειάζεται... μάλλον φταίει κατι άλλο... απο τις φώτο μάλλον φταίει το bot... ξαναπροσπάθησες????

SR10RS
05-08-2009, 13:31
εδώ και 1 1/2 ωρα προσπαθώ και εχω ζαλιστεί μάλλον θα κάνω διαλειμα!

varachio
05-08-2009, 13:40
Εν τω μεταξύ να μη σε απογοητεύσω αλλά... χαμηλά δεν είσαι για τα ρολόγια σου? θα έπρεπε να βγάζεις για πλάκα 20.000 3d06 marks...

TASOS
05-08-2009, 14:04
Παίδες ...εγώ αναχωρώ για διακοπές σήμερα.

Βοηθήστε εδώ το παληκάρι ... σχετικά με τα bench.

Default αναλύσεις στα bench ... tips ... κλπ

THANKS

SR10RS
05-08-2009, 14:07
Εν τω μεταξύ να μη σε απογοητεύσω αλλά... χαμηλά δεν είσαι για τα ρολόγια σου? θα έπρεπε να βγάζεις για πλάκα 20.000 3d06 marks...

κατι ειχα υποψιαστεί αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία για να μου το λες και εσυ κατι τρεχει! αλλα τι??

τι μπορεί να φταίει απο θερμοκρασίες είμαι νορμάλ πάντως άλλοτε στο vantage μου βγάζει ο cpu 51000 και άλλοτε 15000-16000-17000 δεν μπορώ να καταλάβω!
πάρε μια ιδέα στο VANTAGE με τον Q9550 και η κάρτα χρονισμενη χαμηλότερα η μνημη!

SR10RS
05-08-2009, 14:16

THANKS
αντε καλες διακοπες να εχεις φιλε και καλλα να περνας οπου κι αν εισαι σε ευχαριστω και θα τα ξαναπουμε! μπας και θα κατεβεις ΚΡΗΤΗ?

varachio
05-08-2009, 14:21
κατι ειχα υποψιαστεί αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία για να μου το λες και εσυ κατι τρεχει! αλλα τι??

τι μπορεί να φταίει απο θερμοκρασίες είμαι νορμάλ πάντως άλλοτε στο vantage μου βγάζει ο cpu 51000 και άλλοτε 15000-16000-17000 δεν μπορώ να καταλάβω!
πάρε μια ιδέα στο VANTAGE με τον Q9550 και η κάρτα χρονισμενη χαμηλότερα η μνημη!
To vantage το τρέχεις με physx ενεργοποιημένους; γιατί αυτό απαγορεύεται... επίσης διακυμάνσεις στην απόδοση του επεξεργαστή ανάλογα με την θερμοκρασία του επιτρέπονται... απο μια θερμοκρασία και μετα΄θα σου κάνει throttling και θα "κόβει"... Χωρίς physx νομίζω σωστά σου βγάζει 15-17.000... Όσο για το 06 δοκίμασε και σε XP ή/και με άλλους drivers... κοίτα στο bot οι πρώτες θέσεις με τι λειτουργικό και τί οδηγούς είναι;

TONY
05-08-2009, 20:35

THANKS
καλες διακοπες τασο .

SR10RS
05-08-2009, 20:58
βρε παιδες το ετρεξα και στα XP SP2 αλλα τιποτα αυτο επιμενει σε αναλυση ξεφτυλα δηλαδη μονο 16191 MARKS! εχω φαει τα κοματια μου με τον cpu 4,2 και την καρτα να δουλευει στα 770/1584/1490 μονο τοσο? μηπως παίζετε τίποτα με το bios?:017:

αυτό είναι το pc της ταλαιπωρίας μου φαίνεται!

Υ.Γ. μήπως είναι θέμα cpu? και σε Default αναλύσεις περιπου τα ιδια βγαζει!

varachio
05-08-2009, 22:23
Κάτι δεν σου πάει καλά... έπρεπε με τον επεξεργαστή που έχεις και με τα ρολόγια σου να βγάζεις 23 με 24 χιλιάρικα... Άντε να έπεφτες στα 21.000...

Και στα reviews που είδα επι τροχάδην στο vantage έπρεπε να έχεις περι τα 11.000 gpu score σε default ρολόγια ενω δεν έχεις ούτε 10.000 κλοκαρισμένος...:017: Η GTX 285 σου συμπεριφέρεται σαν GTX 260... check: http://www.guru3d.com/article/gigabyte-geforce-gtx-285-review-test/17

SR10RS
05-08-2009, 22:26
απο οτι ειδα στο bios δεν εχει κατι το υποπτο!

αν δεν το φτειαξω δεν μπορώ να συνεχίσω!

απο εδω παιζει τιποτα?

CPU Configuration
CPU Ratio Setting 9
C1E Support DISABLED
CPU TM Function DISABLED
Max CPUID Value Limit DISABLED
Vandepool Technology DISABLED
Execute Disable Bit ENABLED
Core Multi-Processing ENABLED

ετρεξα και ενα AquaMark3 και εβγαλε 59,000 αυτο πως φαινεται ειναι λογικο?

varachio
05-08-2009, 22:39
απο οτι ειδα στο bios δεν εχει κατι το υποπτο!

αν δεν το φτειαξω δεν μπορώ να συνεχίσω!

απο εδω παιζει τιποτα?

CPU Configuration
CPU Ratio Setting 9
C1E Support DISABLED
CPU TM Function DISABLED
Max CPUID Value Limit DISABLED
Vandepool Technology DISABLED
Execute Disable Bit ENABLED
Core Multi-Processing ENABLED

ετρεξα και ενα AquaMark3 και εβγαλε 59,000 αυτο πως φαινεται ειναι λογικο?

AquaMark μόνο 59.000!!!!!!!:017::017::017: καμια 200αριά επρεπε να έχεις...

Όχι απο bios δεν είναι...
Σου δίνω δικά μου screenshot απο την 295 με τον ι7 στα ίδια ρολόγια με τον δικό σου επεξεργαστή μήπως βγάλεις συμπέρασμα... τα cpu έχουν σχεδόν ίδιο σκόρ...

25440

25441

SR10RS
05-08-2009, 22:44
ρε @@μοτο παλι πατατα μου ετυχε?:021:

απο τους drivers μεσα εχω ενεργοποιησει vsync και tripl bufferring on οπως και το physx of θα δοκιμασω με τα vsync και tripl bufferring of επιστροφη σε 5 λεπτα! με αυτα τα settings!

TONY
05-08-2009, 22:44
AquaMark μόνο 59.000!!!!!!!:017::017::017: καμια 200αριά επρεπε να έχεις...

Όχι απο bios δεν είναι...
κατι εχεις κανει με την καρτα απο το control panel ισως της nvidia και δεν μπορει να φουλαρει η καρτα!

SR10RS
05-08-2009, 22:54
μονο το vsync και tripl bufferring εχω ανοιχτα! ολα τα υπολυπα ειναι κατ επιλογη του driver!
το μυαλο μου θα φλασαρω σε λιγο!:017:

TONY
05-08-2009, 22:57
μονο το vsync και tripl bufferring εχω ανοιχτα! ολα τα υπολυπα ειναι κατ επιλογη του driver!
βαλε την καρτα στο προτο η performance και μετα βαλε ολα τα υπολοιπα default φίλτρα και τετοια και ξαναδοκιμασε κατι εχεις πειραξει που σε κοβει!

varachio
05-08-2009, 22:58
Άστα όλα default...και στο πίνακα ελένχου της nvidia και στο 3dmark... είναι θέμα ρυθμίσεων σίγουρα...

SR10RS
05-08-2009, 23:44
θα δοκιμάσω με ποιο παλιούς οδηγούς να δω δεν ξέρω αλλά κάτι δεν πάει καθόλου καλά!

χμ! να! για να μάθεις να φέρεσαι! :080:

δεν ξέρω αν μπορεί να πάει κι άλλο θα το προσπαθήσω ομως!

επιτέλους ανέβασα και το πρώτο μου σκορ!!! σημερα θα κοιμηθώ ήσυχος!:041::041:

παίδες thanks! καλή σας νύχτα!:039:

varachio
06-08-2009, 01:00
θα δοκιμάσω με ποιο παλιούς οδηγούς να δω δεν ξέρω αλλά κάτι δεν πάει καθόλου καλά!

χμ! να! για να μάθεις να φέρεσαι! :080:

δεν ξέρω αν μπορεί να πάει κι άλλο θα το προσπαθήσω ομως!

επιτέλους ανέβασα και το πρώτο μου σκορ!!! σημερα θα κοιμηθώ ήσυχος!:041::041:

παίδες thanks! καλή σας νύχτα!:039:

Τώρα είσαι καλά... τελικά δε μας είπες τι έκανες και την ξεμπλοκάρισες...

SR10RS
06-08-2009, 02:06
δεν αντεξα θελω! κι αλλο!κι αλλο σκορ!

εβαλα τους 186.16 πρωτα και μετα ακλεισα τα:vsync και tripl bufering. η πρωτη επιλογη στο performance και το physx κλειστο!

αλλη μια πρωσπαθεια!:041::041::041::041::041::041:

παιδια ευχαριστω!!!!

SR10RS
06-08-2009, 10:39
και ενα AquaMark3 σε VISTA :080:!

SR10RS
06-08-2009, 12:06
λοιπόν με το VANTAGE έχουμε και λέμε: αφού έκανα την πατατιά και το έτρεχα με διαφορετικές ρυθμίσεις απο αυτές του προγράμματος πως να βγάλει σκορ βέβαια! το πρόβλημα λύθηκε και ιδού ενα στα Performance και ένα:080: στα entry!

varachio
06-08-2009, 13:06
λοιπόν με το VANTAGE έχουμε και λέμε: αφού έκανα την πατατιά και το έτρεχα με διαφορετικές ρυθμίσεις απο αυτές του προγράμματος πως να βγάλει σκορ βέβαια! το πρόβλημα λύθηκε και ιδού ενα στα Performance και ένα:080: στα entry!
Στα post processing μην κλικάρεις τίποτα... όλα στα default performance settings του προγράμματος... τα feature tests δεν χρειαζεται να τα τρέχεις, δεν δίνουν score...
όσο για το aquam3... πάλι χαμηλό μου φαίνεται... αλλά σίγουρα είναι καλύτερο απο τα 59κ...

SR10RS
06-08-2009, 13:34
Στα post processing μην κλικάρεις τίποτα... όλα στα default performance settings του προγράμματος... τα feature tests δεν χρειαζεται να τα τρέχεις, δεν δίνουν score...
όσο για το aquam3... πάλι χαμηλό μου φαίνεται... αλλά σίγουρα είναι καλύτερο απο τα 59κ...

με το AquaMark3 περιμενα στα xp μεγαλυτερο σκορ που ομως διαψεφτικα αυτη ειναι με τα xp:

sofos1990
06-08-2009, 14:01
9k cpu score; Για ξανατρέξτο.....πολύ λίγο είναι!

SR10RS
06-08-2009, 16:21
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΕ!!:080: πάει η κάρτα έχει τρελαθεί μετά από τους τελευταίους drivers 190,38 απογιωθεικε:118::118::118:

SR10RS
06-08-2009, 16:43
ερώτηση!:017: για να το ανεβάσω στο bot πρεπει το AquaMark3 να εχω την profesional εκδοση?
με τη free που εχω δεν μπορώ να το ανεβάσω και λέω μήπως φταίει αυτό εκτός και εχει κάποιο πρόβλημα το bot!:017:

sofos1990
06-08-2009, 16:53
Αυτό είναι το σωστό cpu score:D
Το screenshot ανέβασε....:) Δεν χρειάζεται να έχεις κάτι ιδιαίτερο, εκτός από ένα ολοκληρωμένο screenshot, με όλα τα απαραίτητα tabs ανοικτά!

varachio
06-08-2009, 17:39
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΕ!!:080: πάει η κάρτα έχει τρελαθεί μετά από τους τελευταίους drivers 190,38 απογιωθεικε:118::118::118:
Πώς κατάφερες και το δυσκόλεψες τόσο... Αλλά το βρήκες τελικά...Τώρα παίζεις στα σωστά νούμερα...

SR10RS
06-08-2009, 18:50
ρε ένα πείσμα να μην θέλει να πάει 300!:118::118:

το ανέβασα παιδιά!

sofos1990
06-08-2009, 19:45
ρε ένα πείσμα να μην θέλει να πάει 300!:118:
Παίξε, αν παίζουν, τις μνήμες σου πιο σφιχτά και πιο ψηλά!

SR10RS
06-08-2009, 19:56
Παίξε, αν παίζουν, τις μνήμες σου πιο σφιχτά και πιο ψηλά!

δυστυχώς εκεί είναι το όριο τους έχω κάνει πολλές δοκιμές αλλά τίποτα θέλω μνήμες που να παίζουν 2000 ή 1900 με καλά τσιπς!

ξερω οτι δεν ειναι ο καταληλος χωρος αλλα μιας και το αναφεραμε αυτες εδω τι λενε? τις εχει δοκιμασει κανενας?
SUPERTALENT W2000UX2GP 2GB (2X1GB) DDR3 PC3-16000 2000MHZ DUAL CHANNEL KIThttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552078

Mushkin Ascent 2GB DDR3-2000 Ram Kit (2 x 1GB, PC3 16000, 9-9-9-24, 996620)http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1139010&category=69977727&MEMORY_SPEED=2000+MHz&MEMORY_SIZE=2+GB&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE78648BEA51935529300C00 62E5E137CF45FFF1B04A67978ABE60BCF0928FDDD127E5E7E3 31B575F77B7455FDADF6AE7A6C66527BFE64243032340F2D38 79A7D7DA225553F7C21355C21124B7420A25A93525F9B10EAE 5A7917906861128860857DAD4F45579966C43FDE436CC0C028 3AEA69271782AF229E

TONY
06-08-2009, 22:38
δυστυχώς εκεί είναι το όριο τους έχω κάνει πολλές δοκιμές αλλά τίποτα θέλω μνήμες που να παίζουν 2000 ή 1900 με καλά τσιπς!

ξερω οτι δεν ειναι ο καταληλος χωρος αλλα μιας και το αναφεραμε αυτες εδω τι λενε? τις εχει δοκιμασει κανενας?
SUPERTALENT W2000UX2GP 2GB (2X1GB) DDR3 PC3-16000 2000MHZ DUAL CHANNEL KIThttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552078

Mushkin Ascent 2GB DDR3-2000 Ram Kit (2 x 1GB, PC3 16000, 9-9-9-24, 996620)http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1139010&category=69977727&MEMORY_SPEED=2000+MHz&MEMORY_SIZE=2+GB&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE78648BEA51935529300C00 62E5E137CF45FFF1B04A67978ABE60BCF0928FDDD127E5E7E3 31B575F77B7455FDADF6AE7A6C66527BFE64243032340F2D38 79A7D7DA225553F7C21355C21124B7420A25A93525F9B10EAE 5A7917906861128860857DAD4F45579966C43FDE436CC0C028 3AEA69271782AF229E
της supertalent αστες στη παντα φορανε τσιπακια samsung η gts ,τωρα για της mushkin δεν ξερω.

SR10RS
08-08-2009, 13:08
άλλο ένα σήμερα μαλον δεν πάει ποιο πάνω!:080: το μαχ σκορ για μονοπύρηνη βρε παίδες πόσο είναι ξέρει κανένας?

varachio
09-08-2009, 00:03
άλλο ένα σήμερα μαλον δεν πάει ποιο πάνω!:080: το μαχ σκορ για μονοπύρηνη βρε παίδες πόσο είναι ξέρει κανένας?
Με τον επεξεργαστή που παίζεις τώρα μια χαρά είσαι... δεν νομίζω να μπορείς να βγάλεις παραπάνω... με έναν 8600 και 600+ fsb θα ξεπερνούσες τα 300κ λογικά...

SR10RS
11-08-2009, 23:27
πάλι εδώ! έχω μια απορία! σχετικά για το αν όλα τα benchο-προγραματα εκμεταλλεύονται τους 4 πυρήνες ή όχι. δηλαδή αν τρέξουμε ενα bencho-προγραμα με μια σταθερή συχνότητα επεξεργαστή και μνημών και της κάρτας γραφικών στην αρχή με τους 4 πυρήνες και ξανά με τους 2, που θα βγάλουμε μεγαλύτερο σκορ!

SR10RS
12-08-2009, 11:53
πάλι εδώ! έχω μια απορία! σχετικά για το αν όλα τα benchο-προγραματα εκμεταλλεύονται τους 4 πυρήνες ή όχι. δηλαδή αν τρέξουμε ενα bencho-προγραμα με μια σταθερή συχνότητα επεξεργαστή και μνημών και της κάρτας γραφικών στην αρχή με τους 4 πυρήνες και ξανά με τους 2, που θα βγάλουμε μεγαλύτερο σκορ!

άκυρο το ποστ! στα 4,2 με 3 πυρήνες στο AquaMark3 βγάζει 263000 marcks
και με τους 4 πυρήνες με την ίδια συχνότητα βγάζει 270000 marcks. οπότε περισσότεροι πυρήνες καλύτερες επιδόσεις!:023:

varachio
13-08-2009, 09:28
άκυρο το ποστ! στα 4,2 με 3 πυρήνες στο AquaMark3 βγάζει 263000 marcks
και με τους 4 πυρήνες με την ίδια συχνότητα βγάζει 270000 marcks. οπότε περισσότεροι πυρήνες καλύτερες επιδόσεις!:023:
Στο ΑΜ3 δεν νομίζω πως παίζουν ρόλο οι πυρήνες... αν το τρέξεις πολλές φορές θα δεις πως έχω δίκιο... Το ΑΜ3 έχει την "ιδιότητα" πολλές φορές να δίνει "τυχερά" run... δηλ. σκόρ που όσο κι αν προσπαθήσεις μετά ξανά δεν μπορείς να ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, έστω και για λίγο... Τα περισσότερα ρεκόρ στο ΑΜ3 έχουν γίνει με τους Ε8χχχ, και δεν είναι τυχαίο... χρειάζεσαι ψηλό fsb και όσο δυνατόν μεγαλύτερη συχνότητα λειτουργίας επεξεργαστή...

SR10RS
13-08-2009, 20:05
μαλον Σάββατο ή Δευτέρα θα μπει ο Ε8600 που περιμένω και αν είναι και καλό κοματι θα δούμε!