View Full Version : Namco TV Classics
Πηγα βολτα σημερα στο AΛΛΟΥ fan park και αγορασα αυτο: http://www.thinkgeek.com/cubegoodies/toys/63f2/
Ετσι για ωρα αναγκης μιας και δεν εχω παιχνιδομηχανη :)
Το εβαλα πανω στην 28ρα TV και παιζαμε pacman καμια ωρα.
Το καλο οτι ειναι μικρο σε μεγεθος και το παιρνεις μαζι σου οπου θες.
Αφου εχει galaxian...ειναι ΤΕΛΕΙΟ...;)
10 χρονων πανω-κατω ημουν οταν τα επαιζα με 2 δραχμες στα μηχανηματα. :)
louis_gas
27-12-2004, 01:11
εγω να σου πω τα σιχαινομαι αυτα τα παιχνιδια λολ
Aν και ισα που τα προλαβα...σε ηλεκτρονικα...
Μου αρεσουν πολυ...ειδικα το galaxian εχω περασει πολλες ωρες παιζοντας στην τηλεοραση...με καποιες ψευτοκονσολες πριν αρκετα χρονια...
εγω να σου πω τα σιχαινομαι αυτα τα παιχνιδια λολ
Eεε λογικο ειναι βρε αγορι μου...
Εσυ μεγαλωσες με PIII κ μεις με ΑΤΑRI.... :021:
louis_gas
27-12-2004, 01:29
Eεε λογικο ειναι βρε αγορι μου...
Εσυ μεγαλωσες με PIII κ μεις με ΑΤΑRI.... :021:
:D :D :110::110:
ATARI 2600 192 games build in!!!!!
Old times....
Atari 2600! Με built in games μεταξυ αλλων berzerk, time warp, galaxian, space invaders (EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), tom boy, carnival και τα ρεστα........
Αξεχαστες εποχες................ ΜΑΜΩ ΤΑ PC MOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2600?.....Το χω ακόμα, όχι με built in games αλλά με κασέτες. Η πιο παλιά είναι το space invaers (1979 γράφει) αλλά το όλο πακέτο αγοράστικε το 83 άμα θυμάμε καλά με το phoinix, space inv., pacman, missile comand. Προς το τέλος της δόξας του είχαν βγεί και κάτι κασέτες με 200in1 games αλλά και ολόκληρα 2600 με το built in. Το έχει ανοίξει κανείς σας? Όλα καλημένα με εποξική ή μεταλικά καλύματα είναι και η πλακέτα (φοβόντουσαν μην και τους πάρουν την ιδέα?:042: ).....2χ2 σε σχέση με το μέγεθος του κουτιού. Τώρα πια παίζει στις καρδιές μας με το....Stellaκι.
Atari[Xp+]
23-02-2005, 01:19
2600?.....Το χω ακόμα, όχι με built in games αλλά με κασέτες. Η πιο παλιά είναι το space invaers (1979 γράφει) αλλά το όλο πακέτο αγοράστικε το 83 άμα θυμάμε καλά με το phoinix, space inv., pacman, missile comand. Προς το τέλος της δόξας του είχαν βγεί και κάτι κασέτες με 200in1 games αλλά και ολόκληρα 2600 με το built in. Το έχει ανοίξει κανείς σας? Όλα καλημένα με εποξική ή μεταλικά καλύματα είναι και η πλακέτα (φοβόντουσαν μην και τους πάρουν την ιδέα?:042: ).....2χ2 σε σχέση με το μέγεθος του κουτιού. Τώρα πια παίζει στις καρδιές μας με το....Stellaκι.
To 2600 το αυθεντικό έπερνε μόνο κασέτες . Κάτι μαιμουδάκια είχανε 200 games built in [καλά ήτανε και αυτά] .
Μόλις είχα δεί το kungfu master πρώτη φορά στο 2600 είχα μείνει μαμάκας .
μετά ήρθανε οι 8bites απομιμήσειες με builtin supermario , donkeykong , klp.
ειμαι ενας ευτυχης κατοχος 2600 και σας διαβεβαιωνω οτι επαιρνε μονο κασετες και δεν ειχε built in games...αρε εκεινοι οι αθανατοι joystick με το ενα κουμπι και την τετραγωνη βαση...αυτοι οι ανθρωποι που τα σχεδιασαν πρεπει να ειχαν τετραγωνες παλαμες δεν εξηγειται αλλιως...
Το άλλο το joystick με την ροδέλα το είχατε δεί? Το είχε ένας ξάδελφος και έπαιζαν 2 παιχνίδια με αυτό.....
Τα κλασσικά τετράγωνα παίζανε και στην Amiga μια χαρά και στο mega-drive (το πρώτο πάτημα ήταν το Α και μετά όλο Β......C δεν έπαιζε....λολ).
Atari[Xp+]
23-02-2005, 02:24
Το άλλο το joystick με την ροδέλα το είχατε δεί? Το είχε ένας ξάδελφος και έπαιζαν 2 παιχνίδια με αυτό.....
Τα κλασσικά τετράγωνα παίζανε και στην Amiga μια χαρά και στο mega-drive (το πρώτο πάτημα ήταν το Α και μετά όλο Β......C δεν έπαιζε....λολ).
Ήταν ότι έπρεπε για super street fighter δηλαδή :042: :042: [στο MD]
BloodyHeaven
23-02-2005, 02:57
Όντως και το δικό μου μόνο με κασσέτες ήταν αν και αργότερα μου έφεραν απο γερμανία μία με 100 games αν θυμάμαι καλα. Πόλλες ώρες στο χάσιμο και θυμάμαι και ένα μπασκετάκι που είχε με τετραγωνισμένα ανθρωπακια και τετραγωνισμένη μπαλα ΛΟΛ! μετά απεκτησα game boy και το παράτησα δεν ξέρω καν αν υπάρχει πλέον στην αποθήκη παραπεταμένο!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.