View Full Version : Windows 64bit
Axl D. Luffy
23-08-2009, 02:17
Σε λιγες μερες θα παρω επιτελους το καινουργιο μου PC και νομιζω πως ηρθε η ωρα για μενα να περασω απο τα 32bit στα 64bit. Ξερω πως πρεπει να προσεξω τους drivers αφου ειναι ειναι διαφορετικοι για 32bit και 64bit. Επισης ξερω πως υπαρχουν καποια προγραμματα που δεν τα πανε καλα με τα 64bit (λιγα απο οτι καταλαβαινω).
Αυτο που με απασχολει ομως ειναι τα πραγματα που δεν ξερω... Δεν ειχα ποτε αλλη εμπειρια με Windows 64bit, ετσι υποθετω πως υπαρχουν αρκετα πραγματα που αγνοω. Μπορει να με διαφωτισει καποιος?
Επισης απο τα προγραμματα που δεν τα πανε καλα με τα 64bit μπορειτε να με ενημερωσετε για τα πιο γνωστα?
Thanks.. :D
Ολα τα προγραμματα δουλευουν αψογα σε 64μπιτα.Εγω ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα....Δεν εχεις να ανησυχεις για τιποτα.
Πσντως επειδη εχω κ 64μπιτα και 32μπιτα δεν βλεπω καποια διαφορα σε ταχυτητα....Αν χρειαζεσαι ραμ ομως πηγαινε κατευθειαν για 64μπιτα
Axl D. Luffy
23-08-2009, 02:54
Λογω RAM θελω οπωσδηποτε να περασω στα 64bit. Αρκετα καθησιχαστικο αυτο που μου λες. Ειχα διαβασει ομως πως τα Windows 64bit πιανουν πολυ περισσοτερο χωρο απο οτι συνηθως. Αληθευει?
Axl D. Luffy
23-08-2009, 17:19
Τα antivirus πως λειτουργουν στα 64bit? Συγκεκριμενα χρησιμοποιω το Kaspesky Internet Secutity...
Όλα τα προγράμματα λειτουργούν.
Η μόνη εξαίρεση είναι ότι δεν λειτουργούν τα 16bit προγράμματα, δηλαδή κάτι πολύ παλιά DOS.
Επίσης οι οδηγοί πρέπει υποχρεωτικά να είναι 64bit.
Axl D. Luffy
24-08-2009, 21:14
Αχα, ρωτησα γιατι καποιος μου ειχε πει πως υπαρχουν προβληματα με τα antivirus. Οσον αφορα τα 16bit το γνωριζω, αυτο που δεν γνωριζω ειναι ποια προγραμματα ειναι 16bit? Υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιω τετοιο προγραμμα?
16bit? Αποκλείεται.
Το πρόβλημα όμως των οδηγών (απαιτούν 64bit certified drivers) ίσως είναι σημαντικό για κάποιους, γιατί δεν θα δουλεύουν κάποιες παλιές συσκευές video, ήχου, web κάμερες, TV που δεν έχουν αναβαθμισμένες εκδόσεις.
Axl D. Luffy
25-08-2009, 01:48
Μαζι με τα windows θα παρω και καινουργιο συστημα οποτε δε νομιζω να εχω προβλημα... :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.