PDA

View Full Version : Τα πάντα γύρω από τον διαγωνισμό modding για το Athens Digital Week 2009. Δείτε!!!

Linos80
13-09-2009, 19:40
Μετά την πρωτοφανή επιτυχία της περσινής έκθεσης τεχνολογίας Athens Digital Week που πραγματοποιήθηκε στις 16-19 Οκτωβρίου 2008 στην Τεχνόπολις στο Γκάζι, φέτος επιστρέφουμε με έναν νέο διαγωνισμό που πραγματικά θα αφήσει εποχή!!

Ο νέος διαγωνισμός αφορά όλους τους χρήστες Η/Υ που έχουν λίγο μεράκι και τους αρέσει να ασχολούνται λίγο παραπάνω με τη θήκη του υπολογιστή τους και που θα θέλανε να εκθέσουν τις δημιουργίες τους στο κοινό που θα παρευρεθεί στην φετινή έκθεση στις 14-18 Οκτωβρίου 2009 στην Τεχνόπολις, στο Γκάζι.
Όμως δεν πρόκεται για άλλον έναν απλό διαγωνισμό MODDING.

Η μεγάλη καινοτομία του διαγωνισμού αυτού είναι ότι ΟΛΟΙ οι ενεργοί συμμετέχοντες θα κερδίσουν το χρηματικό ποσό των 50 ΕΥΡΩ και αυτομάτως αποκτούν την δυνατότητα να περάσουν στον τελικό όπου θα διεκδικήσουν τα μεγάλα χρηματικά δώρα που αγγίζουν στο σύνολο τα 3.000€!!!

Σας φαίνεται τρελό?
Και όμως την εποχή της κρίσης, το Athens Digital Week δίνει τη λύση!
Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να μεταβείτε στο παρακάτω Link (http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/forumdisplay.php?f=232) και αφού γίνετε μέλος (αν δεν είστε ήδη), να ανοίξετε ένα νέο θέμα με τίτλο: XXX ADW2009 PC, όπου ΧΧΧ το Nickname που έχετε για να συνδέεστε στο φόρουμ.

Στη συνέχεια το μόνο που απαιτείται για να διεκδικήσετε το ποσό των 50€ και τη συμμετοχή σας στον τελικό, είναι να ανεβάσετε τουλάχιστον 3 φωτογραφίες του κουτιού σας μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου 2009 και οι οποίες πιστεύετε ότι παρουσίαζουν τα ξεχωριστά του σημεία.
Φυσικά όσο περισσότερες ανεβάσετε τόσο το καλύτερο για εσάς!
Και επειδή η δημιουργική φαντασία πάντα πρέπει να φαίνεται, θα θέλαμε να γράψετε ένα μικρό κείμενο αναφέροντας τις αλλαγές που έχετε κάνει στο κουτί (εσωτερικά ή εξωτερικά) και γιατί τις θεωρείτε σημαντικές ή πώς τις σκεφτήκατε.

Πολύ σημαντικό είναι να θυμάστε ότι θα προσφερθεί το ποσό των 50€ ανά συμμετέχοντα και όχι ανά κουτί, οπότε όσοι επιθυμούν να φέρουν περισσότερα του ενός υπολογιστές δεν θα μπορούν να λάβουν περισσότερα χρήματα.

Να διευκρινίσουμε πως ο μέγιστος αριθμός εκθεμάτων ανέρχεται συνολικά στα 20 (τόσα μπορούμε να φιλοξενήσουμε συνολικά στο χώρο που θα βρισκόμαστε), οπότε αν υπάρξουν μέχρι και τις 9 Οκτώβρη παραπάνω συμμετοχές, τότε θα προκριθούν στον τελικό εκείνες οι συμμετοχές που τα μέλη του φόρουμ θα επιλέξουν σε online poll που θα διεξαχθεί από τις 10 έως και τις 12 Οκτώβρη.
Αυτές οι 20 θα είναι τελικά και οι 20 ενεργές συμμετοχές που αναφέρθηκαν παραπάνω, κερδίζουν αυτόματα από 50€ και διεκδικούν στο Athens Digital Week χρηματικά ποσά που ανέρχονται στα 3000€.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να σημειώσουμε πως οι υπολογιστές πρέπει να είναι πλήρως λειτουργικοί. Αν για παράδειγμα κάποιος αποφασίσει να δημιουργήσει υπολογιστή μέσα σε κουφάρι τηλεκατευθυνόμενου, οφείλει να εξασφαλίσει πως εκτός από την άψογη εμφάνιση σαν αυτοκίνητο, πρέπει όντως να δουλεύει ως υπολογιστής.

Την προηγούμενη της έναρξης του event, οι υπολογιστές θα πρέπει να στηθούν στο χώρο ο οποίος θα φυλάσσεται.

Για όποιες απορίες και γενικότερη συζήτηση γύρω από το θέμα του modding contest μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το thread.
Οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας είτε μέσω του "Contact Us" (http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/sendmessage.php) του site είτε απευθείας στο linos80@pctechnology.gr (linos80@pctechnology.gr)

p_under
13-09-2009, 20:28
πολυ καλη φαση .

Skyline1
19-09-2009, 21:25
Παιδιά είχα πάει πέρυσι ως επισκέπτης αλλά φέτος σκοπεύω να πάω ως εκθέτης!!!

Είναι πολύ εντυπωσιακό το Athens Digital Week!!!! Και ιδικά το modding και η ρομποτική!!!

gblakas
23-09-2009, 00:58
θέλω πολύ να συμμετάσχω αλλά δεν υπάρχει χρόνος..
δυστυχώς είμαι και 500κμ από Αθήνα περίπου!
btw κάτι θα γίνει..:045:
καλή επιτυχία σε όλους

nectons
23-09-2009, 17:13
Εϊναι τρομερό αυτό που γίνεται.. μαζί σας παιδιά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Linos80
23-09-2009, 17:49
Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια.

Ελπιζουμε συντομα να δουμε νεες συμμετοχες και φυσικα σας περιμενουμε ολους να ερθετε στο event!!!

nectons
23-09-2009, 17:55
Εγώ να μην το παίζω έμπειρος. Απείχα πάντα από τέτοια events. Όμως (ας είναι καλά μια ψυχή) και λόγο του ότι σε θυμήθικα φίλε λινος από κάποια συναλλαγή που είχαμε αλλά και μιας πραγματικά φοβερής συγκυρίας (μέλος σας είναι ένας πολύ φίλος από τα παλιά) δεν υπάρχει περίπτωση να λείψω από αυτό το event .... Συ΄γχωρέστε με για την αποχή μου 3 χρόνια τώρα θα προσπαθήσω να είμαι ποιο ενεργός

:respect:

Linos80
05-10-2009, 10:59
Καλημερα σε ολους.
Εξαιτιας των εκλογων δεν καταφερα να επικοινωνησω με οσους εχουν δηλωσει συμμετοχη για το modding contest.

Απο σημερα το απογευμα ξεκιναω τηλεφωνηματα σε ολους σας.

Παρακαλω οσους δεν μου εχουν στειλει τα στοιχεια τους με PM να μου τα στειλουν αμεσα.

Linos80
10-10-2009, 00:02
Αγαπητοι φιλοι μολις εληξε η προθεσμια για την δηλωση συμμετοχων στο ADW 2009.

Χαιρομαι που φετος αγγιζουμε τις προσδοκιες μας σε αριθμο.
Παραθετω τα nicknames των συμμετεχοντων:

gblakas
Paintstar
ProPitsirikos
steve13
tzitzibp
Jason_
stylexpc
Hodad
jim_papa
Linos80
Skyline1
Throttler
Googla
kostvin

και πιθανοτατα ο φιλος delman ο οποιος ειναι για 3 λεπτα ληξιπροθεσμος αλλα νομιζω πως για 3 λεπτα δεν μπορουμε να του στερησουμε το δικαιωμα της συμμετοχης.

sofos1990
10-10-2009, 00:09
Που είναι τα nicknames;:031:

Nemesis
10-10-2009, 00:10
Προσεχώς....!!! :033:

Linos80
10-10-2009, 00:22
Ερχονται...
Απλα εγινε ενας πανικος τα τελευταια λεπτα στο φορουμ...:D

Linos80 added 12 Minutes and 0 Seconds later...

Αγαπητοι φιλοι μολις εληξε η προθεσμια για την δηλωση συμμετοχων στο ADW 2009.

Χαιρομαι που φετος αγγιζουμε τις προσδοκιες μας σε αριθμο.
Παραθετω τα nicknames των συμμετεχοντων:

gblakas
Paintstar
ProPitsirikos
steve13
tzitzibp
Jason_
stylexpc
Hodad
jim_papa
Linos80
Skyline1
Throttler
Googla
kostvin

και τελικα ο φιλος delman ο οποιος ειναι για 3 λεπτα ληξιπροθεσμος αλλα νομιζω πως για 3 λεπτα δεν μπορουμε να του στερησουμε το δικαιωμα της συμμετοχης.

Jason_
10-10-2009, 00:56
Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες..
Και πιστεύω να περάσουμε παρα πολύ ωραία ;)
Να μάθει πράγματα ο ένας απ τον άλλον μέσα από τις συζητήσεις που θα κάνουμε :)

stealth
10-10-2009, 13:22
Mπραβο παιδια!!!Ολες οι δουλειες ειναι αξιεπαινες.:023:

Αυτο που με εντυπωσιασε περισσοτερο ειναι οτι στον διαγωνισμο παιρνουν μερος μερικοι πολυ νεαροι φιλοι, παιδια 12-15 χρονων οπως ο steve13 και ο Skyline1 που αγαπουν την τεχνολογια και εχουν το μερακι να δουλεψουν πανω στους υπολογιστες τους πραγμα πολυ σημαντικο κατα την γνωμη μου.

Καλη επιτυχια σε ολους, μεσα απο τον διαγωνισμο θα αποκτησετε καινουργιους φιλους και εμπειριες γι'αυτο να θυμαστε ειτε κερδισετε ειτε οχι, σημασια εχει το ταξιδι και οχι ο προορισμος.

stealth

Linos80
13-10-2009, 13:14
Να ενημερωσω πως τελευταια στιγμη καταφεραμε να εχουμε χορηγια οθονων απο την EIZO.

Αυτο σημαινει πως δεν χρειαζεται να φερετε τις δικες σας οθονες.

Paintstar
13-10-2009, 13:18
Εισακουστηκαν οι προσευχες μου!!!
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ!!

ps: Φετος νομιζω πως θα βουτηξω μια ΕΙΖΟ...:P

Skyline1
13-10-2009, 13:49
Να ενημερωσω πως τελευταια στιγμη καταφεραμε να εχουμε χορηγια οθονων απο την EIZO.

Αυτο σημαινει πως δεν χρειαζεται να φερετε τις δικες σας οθονες.

Ευτυχώς αν και την είχα πακετάρει!!!!!!!

viper
13-10-2009, 14:08
Μπράβο ΤΑΚΗ!!!:041::041:
Πραγματικά μας είχαν φτιάξει πέρυσι με τις οθονάρες τους, οπότε και φέτος είναι καλό να έχουμε κάτι αντίστοιχο.

Jason_
13-10-2009, 14:16
Πάλι καλά :P
Νάνε καλά η eizo :D

kalamaris007
13-10-2009, 15:48
Αντρέα(pokemon 640) ακούς;;; Εσύ στην Σαλόνικα και η Eizo κερνάει οθόνες!!! Μπράβο ρε Τάκη για τις συμφωνίες σου!

Nemesis
18-10-2009, 11:25
Να ενημερώσω πως το αργότερο στις 17:00 σήμερα θα σταματήσει η διαδικασία ψηφοφορίας! Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τη συνεδρίαση της εφορευτικής επιτροπής.....!!!!!

Ενημερωτικά οι πέντε πρώτοι νικητές θα μοιραστούν 3.000 ευρώ (1ος νικητής: 1000 ευρώ, 2ος νικητής: 800 ευρώ 3ος νικητής: 600 ευρώ 4ος νικητής: 400 ευρώ 5ος νικητής: 200 ευρώ) και οι υπολοιποι συμμετέχοντες θα λάβουν από 50 ευρώ

Skyline1
18-10-2009, 14:47
Ψηφοφορία ΤΈΛΟΣ!!!!

Αρχίζει η καταμέτρηση!!! :079:

Καλή επιτυχία σε όλους!!!!! :047:

gblakas
18-10-2009, 15:25
καλά αποτελέσματα σε όλους με αμερόληπτη και έλλογη κρίση απο την εφορευτική επιτροπή κατά τη διεξαγωγή των αποτελεσμάτων!
(της ψηφοφορίας)

Linos80
27-10-2009, 17:40
Καλησπεριζω ολους τους συμμετεχοντες.

Επειδη (δικαιολογημενα) καποιοι ξεκινησατε να με ρωτατε ποτε θα γινει η απονομη των επαθλων, μολις επικοινωνησα με την διοργανωση και με ενημερωσαν πως μεχρι την Πεμπτη το απογευμα θα εχουμε νεα απο το λογιστηριο τους σχετικα με το ποτε θα γινει αυτο.

Συνεπως, αναμενω νεα τους την Πεμπτη και τα οποια θα σας μεταφερω.

Υ.Γ. Λογικα φανταζομαι πως το αργοτερο την αλλη εβομαδα θα εχουν κανει την καταθεση.:)

Linos80
02-11-2009, 12:17
Καλημέρα σε όλους.

Μολις επικοινωνησα ξανα με την Κα Μπαλαουρα σχετικα με τα επαθλα και με ενημερωσε πως μεχρι τελος αυτης της εβδομαδας θα γινει η καταθεση των επαθλων για τις 5 πρωτες θεσεις.
Μαζι με αυτες, θα μου μεταφερουν και τα χρηματα για ολες τις συμμετοχες (50€ για καθε συμμετοχη οπως ειχαμε πει), τα οποια και θα κανονισουμε να σας δωσω μετα απο επικοινωνια ειτε απο κοντα ειτε με καταθεση σε καποιο λογαριασμο αν ειναι αδυνατο να βρεθουμε.

Linos80
09-11-2009, 12:20
Καλημερα και καλη εβδομαδα.

Προς ενημερωση ολων, μολις γυρισα απο την τραπεζα και ακομα δεν ειδα να εχουν περαστει τα χρηματα. Φανταζομαι ακομα ουτε και στους υπολοιπους 4 νικητες.
Θελω να ελπιζω πως, συμφωνα με την ενημερωση της Παρασκευης, το αργοτερο αυριο το πρωι θα τα δουμε στους λογαριασμους μας.

Επισης, για τις υπολοιπες συμμετοχες, μολις περαστουν τα χρηματα θα σας ενημερωσω σε αυτο το thread αλλα και προσωπικα τον καθενα για να κανονισουμε την παραλαβη των χρηματων απο μενα.

Linos80 added 27 Minutes and 34 Seconds later...

Μολις με ενημερωσε ο φιλος gblakas πως στο λογαριασμο του εγινε ηδη η καταθεση απο το Σαββατο.

Οι υπολοιποι εχετε τσεκαρει?
Εγω οπως σας ειπα ακομα δεν...

Throttler
09-11-2009, 13:10
Τα έλαβα κι εγώ, Σάββατο πρωί ήταν μέσα.

tzitzibp
10-11-2009, 01:48
εγω τίποτα ακομη!:mad:

θα τους παρω τηλ. πρωι πρωι :094:

Linos80
11-11-2009, 00:50
Χρονη εχουμε καμια εξελιξη?
Please update μολις εχεις νεα...

Αυριο θα τους παρω κι εγω τηλεφωνω ΞΑΝΑ να μαθω τι εχει γινει αφου τελικα ειδα σημερα πως ναι μεν εβαλαν το προσωπικο επαθλο αλλα οχι και τα χρηματα που θα καλυψουν τις συμμετοχες και θα μοιρασω εγω προσωπικα σε καθεναν απο τους συμμετεχοντες.

tzitzibp
11-11-2009, 17:51
οκ ολα καλα!

stylexpc
12-11-2009, 15:16
Και εγώ οκ είμαι μπήκαν τα λεφτά το μόνο πρόβλημα είναι δεν ξέρω που να τα ξοδέψω χα χα χα χα χα χα χα

Linos80
17-11-2009, 16:26
Καλησπερα και παλι.

Οπως εχετε καταλαβει, τα χρηματα για τους 5 πρωτους νικητες εχουν ηδη κατατεθει.
ΑΚΟΜΑ περιμενω να γινει η καταθεση των χρηματων για ολες τις συμμετοχες που ειχαμε πει, δηλαδη 50€/συμμετοχη.
Για μια ακομη φορα πριν απο λιγο μιλησα με το λογιστηριο της εταιριας και θελω να πιστευω πως αυτη την εβδομαδα θα μου τα καταθεσουν για να σας τα δωσω.

Οπως και να εχει, σκοπευω αυτο το ΣΚ να το καλυψω με δικα μου χρηματα γιατι θεωρω πως εχει περασει πολυς καιρος και πρεπει να κλεισει το θεμα.
Παρακαλω ολους του συμμετεχοντες να επικοινωνησουν μαζι μου και να μου πουν αν επιθυμουν να δωσουμε ραντεβου αυτο το ΣΚ για να τους τα δωσω χερι χερι ή αν προτιμουν να δωσουν στοιχεια και τραπεζικο λογαριασμο για να τους τα κανω καταθεση.
Στην δευτερη περιπτωση να γνωριζεται πως η τραπεζα για το web banking κραταει προμηθεια 1-3€.

jim_papa
17-11-2009, 21:10
Που εισαι ρε Παναγιωτη? Ολα καλα? Και γιατι δεν το κανονιζουμε με ενα καφεδακι να τα πουμε κιολας απο κοντα?

Linos80
25-11-2009, 14:42
Γεια σου Δημητρη!!!

Σημερα, 25/11/2009 θα βρεθω με μερικα παιδια απο τους συμμετεχοντες σε σταθμο του μετρο (μαλλον στον Αγ. Αντωνη) για να τους δωσω τα λεφτα γυρω στις 17.45

Αν μπορεις ελα κι εσυ και πινουμε και καφεδακι.
Διαφορετικα, το κανονιζουμε μεσα στο ΣΚ.

Εναλλακτικα, στειλε μου με PM εναν αριθμο λογαριασμου (IBAN Number), ονομα τραπεζας και ονομα κατοχου να σου κανω την μεταφορα μεσω web banking.

Οτιδηποτε θελεις, χτυπα μου τηλεφωνο.