View Full Version : HDD Sleep
EliasKir
29-10-2009, 14:04
Καλησπερα παιδια. Εχω βαλει τα Windows 7 στο desktop μου και εχω ενα μικροπροβληματακι. Μετα απο καποια ωρα φαινεται να απενεργοποιει (ή απλα μειωνει τις στροφες???) στους δυο μηχανικους μου δισκους. Εψαξα αρκετα αλλα δεν βρηκα ποια επιλογη το απενεργοποιει αυτο. Μπορει καποιος να μου πει?
Εχω Ultimate 64bit.
DioNiSis
03-11-2009, 17:55
για να το απενεργοποιησεις πας
πινακας ελεγχου>συστημα και ασφαλεια>επιλογες παροχης ενεργειας, και στο σχεδιο που ειναι επιλεγμενο πατας "αλαγη ρυθμισεων σχεδιου "
στο παραθυρο που ανοιγει πας στο σκηρος δισκος>απενεργοποιηση σκληρου δισκου επειτα απο , και επιλεγεις "ποτε"
οι δισκοι πρεπει να απενεργποιουνται γιατι που μετρησα την καταναλωση με βατομετρο με 4 δισκους οταν εσβησαν οι 3 ειχα οση εχω με τον 1 του λειτουργικου μονο.
EliasKir
04-11-2009, 03:47
Ευχαριστω πολυ μαν. Φυσικα μεχρι να παρω απαντηση το ειχα βρει μονος μου :101:
Οσον αφορα την καταναλωση, εχω Quad κλοκαρισμενο και GTX275, οποτε οι δυο δισκοι ειναι η λιγοτερο ενεργοβορα συσκευη. Δεν θελω να ρισκαρω να χαλασει κανενα μοτερ απο το αναψε-σβησε και επισης ειναι εκνευριστικη και η αναμονη μεχρι να ξαναπιασει στροφες ο δισκος. Εδω εβαλα SSD για την αποκριση, θα μου την χαλανε οι μηχανικοι?
Και παλι ευχαριστω.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.