PDA

View Full Version : Vivodi Λογαριασμος ????

tefra
31-12-2004, 13:45
Παιδες εχω προβλημα καθε γνωμη ισως και εμπειρια σε παρομοιο θεμα θα βοηθησει πολυ . Σημερα εκσασε ο πρωτος λογαριασμος απο την vivodi και πολλα κουφα εχουν γινει .

Πρωτα απο ολα εκει που λεει περιοδος χρεωσης εχουν βαλει μονο τον νοεμβρη και εχουν χρεωσει 76 ευρω . Εγω την συνδεση την ξεκινησα 15 οκτωμβριου . Εαν βαλουμε ολη την περιοδο μεχρι τωρα τα χρηματα ειναι σωστα τι κανουμε τωρα εαν στον επομενο λογαριασμο μου χρεωσουν το δεκεμβρη τι κανουμε ?

Δευτερη πατατα ο λογαριασμος εχει ημερομηνια εκδοσης 30\11\04 και πρεπει ή μαλλον επρεπε να πλήρωθει εως τις 27/12/04 αλλα μου ηρθε σημερα 31-12-04 και ετσι και να θελω δεν μπορω να πληρωσω

Παιρνω τηλεφωνο αλλα δεν το σηκωνει κανεις και σιγα μην το σηκωνε παραμονη πρωτοχρονιας . Τι να κανω ? Δεν βλεπω να ερχεται ο νεος χρονος με καλους οιωνουν :066:

apostolt
31-12-2004, 13:53
Δεν νομιζω να εχεις προβλημα, στους πρωτους συνηθως κανουν λαθος, μετα και για καποιο αγνωστο λογο στρωνουν τα πραγματα και και τους στελνουν σωστα.
Καλο θα ηταν να υπολογισεις ποσα πρεπει να δινεις και να τους δινεις μονο αυτα και τιποτα παραπανω.

KTM
31-12-2004, 14:15
1. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα αρκει να κρατας τις αποδειξεις που βαζεις τα χρηματα.
Με ενα τηλεφωνο στο λογιστηριο και τον αριθμο καταθεσης θα το διορθωσουν.
Αν τα καταθετεις σε τραπεζα να λες στον υπαλληλο να γραφει το ονοματεπωνυμο σου και τον αριθμο συνδρομητη που αναγραφεται στον λογαριασμο της vivodi.
2.Ο Λογαριασμος θα σου ερχεται σχεδον παντα ληγμενος, αλλα δεν υπαρχει προβλημα, καταθετεις εσυ τα λεφτα κανονικα.

Παντα να κρατας τις αποδειξεις οτι πληρωσες και να φαινεται οτι εισαι εσυ οπως σου ειπα παραπανω.
Ακομα και παραπανω χρηματα να βαλεις, θα αφαιρεθουνε απο τον επομενο λογαριασμο.

tefra
31-12-2004, 14:21
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις μολις τωρα επικοινωνησα με την vivodi (απορω που ηταν εκει ) και το θεμα εκλεισε , μου ειπαν οτι παντα ετσι γινεται στην αρχη (και δεν ντρεπονται ) και οτι δεν παιζει θεμα που ειναι εκπροθεσμος , για την ωρα βεβαια μακαρι ολα να πανε καλα και απο τον επομενο λογαριασμο ολα να ειναι φυσιολογικα

DVD_GR
31-12-2004, 14:50
για ποια γραμμη σου ηρθε τοσο?????

tefra
31-12-2004, 14:53
384/128 μεσω οτε

DVD_GR
31-12-2004, 15:02
δεν θα ηταν καλυτερο να κανεις πληρη αποδεσμευση?
εγω εκανα πληρη αποδεσμευση και το σκεφτομαι σοβαρα και να
ξηλωσω το τηλ του οτε γιατι απο του χρονου ολα τα παγια λενε πανε 1μιση2 ευρω πανω..
με 2 ευρω τηλεφωνα μιλαω 1 εβδομαδα με vivodi...η αλλη εταιρεια δεν εχω ψαξει ακομα να δω τι συμφερει.

schumifer
31-12-2004, 19:34
Οπότε DVD_gr έχεις VIVODI dsl phone. Για πες, τις μέρες αυτές που ακούγεται ότι το κατέβασμα σε γραμμές βιβόντι είναι επιπέδου pstn πώς λειτουργεί το τηλέφωνο?