View Full Version : Επιλογή έκδοσης
Σκέφτομαι να αγοράσω τα 7.
Με το logo (βλέπε ultimate) δεν έχω κανένα κόλλημα και μπορεί να μου λείψει άφοβα :p
Να πάω σε home ή pro? Βρήκα 2 πίνακες που τα αναλύουν.
Σκέφτομαι λοιπον οτι τις παραπάνω λειτουργίες των pro δεν θα τις χρησιμοποιήσω ποτε. Δεν θα είναι πιο γρήγορο και ελαφρύ το λειτουργικό οταν λείπουν αυτά τα περιττά για μένα;
Αν δεν προκειται να κανει join σε domain το pc, τοτε δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος να πας σε pro.:)
Αν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής, καλύτερα σε PRO.
Μια χαρα τα βλεπω τα Home Premium και εχουν 100$ λιγοτερο απο τα Pro και 120$ απο τα Ultimate.
stealth
sakattack
26-11-2009, 16:36
μονο το ΧΡ mode εχει λιγο νοημα στα Pro.
Aν η διαφορα στα χρηματα ειναι μεγαλη, δεν εχει νοημα, τα Home Premium ειναι η σωστη επιλογη.
DidicolA
26-11-2009, 17:27
δηλαδη με αυτο το XP mode θα μπορω να εγκαταστησω πχ μια καρτα τηλεορασης που ειναι μονο για ΧΡ και να παιζει κανονικα μεσα απ τα 7 ??
δηλαδη με αυτο το XP mode θα μπορω να εγκαταστησω πχ μια καρτα τηλεορασης που ειναι μονο για ΧΡ και να παιζει κανονικα μεσα απ τα 7 ??
ΝΑΙ κανονικά
Τα dsp θα μου τα δώσουν σκέτα; Γιατι ειναι για νεο pc http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System/Microsoft-Windows-7-Home-Premium-64-bit--English-DSP.htm ή πρέπει να πάω σε http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System/Microsoft-Windows-7-Home-Premium-64-bit--English-DSP.htm ;
Anubis13
27-11-2009, 11:27
Παιδια να ρωτησω και εγω κατι σχετικο?
Σε Windows 7 Ultimate 64αρια που ειμαι,θα μπορεσω να βαλω XP mode?Η ειναι μονο για Pro...?
Παιδια να ρωτησω και εγω κατι σχετικο?
Σε Windows 7 Ultimate 64αρια που ειμαι,θα μπορεσω να βαλω XP mode?Η ειναι μονο για Pro...?
Νομίζω το κατεβάζεις σαν έξτρα add on.
Free virtual machine ειναι στην ουσια.
Anubis13
27-11-2009, 14:58
Πρεπει να δεσμευει πολλη μνημη ομως απ'οσο ακουσα. :)
Anyway ευχαριστω πολυ !:)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.