View Full Version : Βοηθεια με perl...
μιας και οπως βλεπω ειμαι ασχετος απο perl...ζηταω τη βοηθεια σας...
κανω wget http://perl.apache.org.... το current τους,
το ξεσυμπιεζω και μετα παω να το κανω compile και τρωω τα μουτρα μου.
ουτε make ουτε ./configure??!!
τιp!! μου κατεβασε το mod_perl-2.0.0-RC2-XMas
τι να κανωωω?
θελω να τρεξω ενα pl αρχειο και δεν μπορω...
ετρεξα το pl τελικα,ειχα κανει μια μεγιστη βλακεια,
το προβλημα μου παραμενει με το compile και πως να τρεχω ενα pl script
απο την αρχη που μπουταρει το μηχανημα...
darth??
DarthMoul
31-12-2004, 19:12
ετρεξα το pl τελικα,ειχα κανει μια μεγιστη βλακεια,
το προβλημα μου παραμενει με το compile και πως να τρεχω ενα pl script
απο την αρχη που μπουταρει το μηχανημα...
darth??
Αυτό που κατέβασες προϋποθέτει την ύπαρξη perl στο μηχάνημα. Την έχεις;
Στήνεις webserver στο σπίτι;
όταν λες "...πρόβλημα στο compile..." τί ακριβώς εννοείς; τί είδους σφάλματα έχεις; Σχετικά με το boot δες : man init και /etc/inittab.
circular
31-12-2004, 20:36
To πακέτο που κατέβασες είναι module για τον Apache Web server. Δεν είναι ολόκληρη η perl. H perl υπάρχει ήδη σε κάθε διανομή linux, για windows δες την έκδοση της ActiveState.
υπαρχει πως δεν υπαρχει η 5.8κατι υπαρχει μιας και ετρεξα το script που ηθελα,
το προβλημα μου ειναι το compile του mod_perl και ναι θελω να στησω ενα web σπιτι,
παρολο το ddns μου ειπαν οτι γινεται να δουλεψει το site...και λεω να το προσπαθησω...
To πακέτο που κατέβασες είναι module για τον Apache Web server. Δεν είναι ολόκληρη η perl. H perl υπάρχει ήδη σε κάθε διανομή linux, για windows δες την έκδοση της ActiveState.
το compile της ομως δεν θα επρεπε να γινει ανεξαρτητα ή κανω λαθος?
@yiannis απλα δεν υπαρχει δυνατοτητα ουτε για ./configure ουτε make ή make install μιας και δεν υπαρχουν configurations μεσα εκει ουτε makefile..!
και αλλη μια ερωτηση μιας και σας ζαλιζω,καμια προταση για κανα gui της perl εχετε να προτεινεται,θελω να κανω edit πιο ευκολα απο τα windows,ετσι και αλλιως το script που θελω να προχωρησω παιζει μονο σε linux.βρηκα αρκετα στο google αλλα μυριζει σαβουρα...
DVD_GR στη θέση σου θα κατέβαζα το module μέσω είτε του CPAN module (ή ppm για windows) με τη χρήση της "install". Σχετικά με το gui δυστυχώς δεν έχω ιδέα.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.