View Full Version : παλαιοτερες συσκευες στα Win7 ?
Με scanners ας πουμε που ειναι παλαιοτερα μοντελα, εχουν τα windows ενσωματωμενους drivers ας πουμε ?
Δεν ξέρω για scanners αλλά με μια μητρική ενός φίλου (Socket 775) που δεν είναι ούτε 3ετίας και δε βλέπουν τις μισές συσκευές... Ούτε μια SB Live! που έχει.
Εμένα μου βρήκε κάρτα TV 4-5ετίας και no name μόντεμ dial up usb.
Αυτά είναι τα πιο κουλά που είχα και τα βρήκε εύκολα.
maddoctor
14-12-2009, 17:58
PcTV Rave κάρτα τηλεόρασης.... δεν παίζει
Logitech Webcamera δεν το έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να το κάνω να δουλέψει, ενώ υπάρχει driver.
Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεται και δεν σας δουλευεουν . Εγω ότι συσκευή έχω βάλει πάνω δουλευει , έστω και μετά από λίγο ψάξιμο.
Εδώ κατάφερα και έκανα το σκάννερ τη canon , το lιde 25 που κατά γενική ομολογία ηταν δύσκολο και στα XP να παίξει. Πειραματιστείτε με οδηγους από σβίστα ή με μεγαλύτερα μοντέλα και θα σας παιξουν. Πχ το σκάννερ επαιξε με τους οδηγους για το μεγαλύτερο 65 και δουλευει άψογα.
Αν δεν ειστε σιγουροι χρησιμοποιήστε κάποιο προγραμμα σαν το Driver Genious που υποστηρίζει και τα 7 να σας βρουν τους οδηγους.
εγώ με το Lide 20 πήρα τα @@@ σε 64βιτ
Δεν σε φταιν τα εφτάρια όμως...ούτε XP ούτε ΣVista 64 bit υποστήριξε ποτέ η Γκάνον (ομοιοπαθής here).
Έτσι μπράβο Γιώργο.
Να τα πάρεις όμως ένα τηλέφωνο και να τους ζητήσεις συγγνώμη..:046::046::046:
εγώ με το Lide 20 πήρα τα @@@ σε 64βιτ
Βαλε τους οδηγούς για το Lide65. Αν δεν μπορείς πες μου να στο στους στείλω.....
Αν μπορούσε να γίνει update το thread με την πλήρη λίστα από το hardware που
δεν αναγνωριστήκε και αν υπάρχει λύση (π.χ. με link από drivers-site)
Αν κάποιος έχει πρόβληαμ με οδηγούς το λέει και του στέλνουμε λίνκ ή πακέτο του οδηγους....
Γεια χαρά,
Ευχαριστώ Greek για τους drivers που θα προσπαθήσεις να μου στείλεις, όμως Ψάχνω καμιά 10αριά μέρες και δεν τα καταφέρνω. Βέβαια δεν θεωρούμαι expert αλλά κάτι λίγα νιώθω. Motherboard Asus P5N-T DELUX Windows7 64bit. Στις συσκευές βγάζει πρόβλημα το SATA Controler. Οι δίκοι φαίνονται όλοι και δουλεύουν άψογα. Κουφό δεν είναι?
DioNiSis
18-01-2010, 17:15
εγω η μονη συσκευη που δεν μπορω να την κανω να δουλεψει με τα 7 ειναι ενα παλιο scanner visioneer 4800 usb. προγραμματα του στυλ driver detective δεν το βρισκουν καθολου και αναγκαστικά βαζω virtual windows xp για να σκαναρω κατι.
ενας τροπος που ανακαλυψα οταν προσπαθουσα να κανω να δουλεψει μια webcam που μου εβγαζε μήνυμα οτι δεν ειναι συμβατη ειναι ο εξης: αν ο driver ειναι καποιο αρχειο .exe δοκιμαζω αν μπορει να αποσυμπιεστει με το winrar. αν μπορει, απο τη διαχειρηση συσκευων που θα το βλεπει ως αλλη ή αγνωστη συσκευη κανω ενημερωση του driver και δινω το φακελο που αποσυμπίεσα το exe (θα περιεχει καποια αρχεια inf ή/και ini). η εγκατασταση ολοκληρωνεται και η συσκευη δουλευει κανονικα.
δυστηχως ομως δεν μπορω να το κανω με το σκανερ.
Ναι, όλα αυτά είναι κόλπα καλά και κάνεις τη δουλειά σου τέλεια. Εδώ με τα W7 λένε οτι τα βλέπει όλα μπαμ με τη πρώτη. Άμεσα. Δεν είναι έτσι ακριβώς όμως
Ναι, όλα αυτά είναι κόλπα καλά και κάνεις τη δουλειά σου τέλεια. Εδώ με τα W7 λένε οτι τα βλέπει όλα μπαμ με τη πρώτη. Άμεσα. Δεν είναι έτσι ακριβώς όμως
Και βέβαια ΔΕΝ είναι έτσι.
Μια κάμερα σε USB δε δουλεύει παρά μόνο σε XP Mode. και από την επίσημη σελίδα της SONY λέει δεν υποστιρίζεται.
Ένα USB Bluetooth Δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει ούτε στο XP Mode παρ΄ότι στα XP Δούλευε άψογα.
Αλλά από όμοφιά τα 7 είναι κλάσεις ανώτερα...
athletico
24-06-2010, 13:03
Αν κάποιος έχει πρόβληαμ με οδηγούς το λέει και του στέλνουμε λίνκ ή πακέτο του οδηγους....
αν και το δημοσιευσα σε αλλο τοπικ το κανω και εδω.
αν θεωρηθει ατοπο ασ το σβησει καποιος υπευθυνος.
λοιπον ψαχνω για οδηγο για το σκανερ μου HP scanjet 3300c.
στο παλιο pc με τα xp δουλευε ,τωρα με τα 7 οχι.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.