PDA

View Full Version : Ubunty Routing Problem

Bigfoot
05-01-2010, 01:52
Καλη χρονια και οτι καλύτερο για το νεο έτος με υγεια και ολα τα υπολοιπα ερχονται σιγα σιγα...Εχω ενα προβληματάκι και θα ήθελα λιγο την βοήθεια σας. Λοιπον εχω εναν server με Ubuntu 9.04 και τρέχει μόνο ένα lampp κια πισω απο μια στατική ip από τον ΟΤΕ .Λοιπόν όταν πάω στον explorer μου (απο το εσωτερικο μου δίκτυο παντα απο οποιαδήποτε άλλο δικτυο παίζει κανονικα) και χτυπήσω την στατική μου ip με μεταφέρει στο Administrator panel του router ενώ εγώ θα ήθελα να βλέπω την σελίδα απο τον apache server....Έχετε καμία ιδέα?

(Μιλάω πάντα για το εσωτερικό μου δύκτιο δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την ΝΑΤ του μηχανήματος μου γιατι δεν μου παίζουν οί χάρτες του google μιας και έχουνε γινεί registered στην στατική μου ιp και το localhost δεν παίζει γιατι είναι σηκωμένος σε αλλό pc πρόγραμμα διαχείρισης ασύρματου δυκτίου το οποίο έχει δικό του apache για να κάνεις Login στον δυκτιο)

Συγνώμη εαν σας κούρασα με το Post ευχαριστω πολύ για το χρόνο σας....

alxandros
05-01-2010, 18:40
Δεν είναι θέμα routing ή λειτουργικού. Το πρόβλημα αυτό oφείλετε στο router και δεν σε αφήνει να τη δείς. Κοίταξε αν υπάρχει κάποια ρύθμιση στο router σου για router loopback

Bigfoot
31-01-2010, 02:03
Το router δεν υποστηρίζει loopback. Υστερα απο επικοινώνια με έναν τεχνικό για το router μου είπε οτι δεν υποστηρίζει καθώς ουτε τα cisco γιατί το θεωρούνε attack....Έχει κανείς καμία άλλη λύση?????????

MadCatMk2
31-01-2010, 11:41
Οταν λες χαρτες του γοογλη φανταζομαι πως τους εχεις κανει embed στο site που σηκωσες.
Αν δε θες να κανεις κατι ιδιεταιρο παρα να δεις πως το site λειτουργει και πως φαινεται απο καποιον αλλον, proxy.org.