View Full Version : e-mail απορία
trilos021
02-01-2005, 19:27
καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία (και ένα fx δε θα με χάλαγε)(ασχετο!).Ψάχνω ένα site στο οποίο να μπορώ να ανοίξω λογαριασμό e-mail και να τα λαμβάνω καθώς και να τα αποστέλνω απο το Mozilla thunderbird.Στο in.gr εχω αυτή τη δινατότητα?μονο στο yahoo γινεται :013:
αυτο που λες γίνεται αν το site που θα σου δωσει τον λογαριασμό υποστηρίζει τα πρωτόκολλα pop - smtp - IMAP4 . Αλλιώς μέσω HTTP αν έχει το thunderbird κάποιο plugin για το Yahoo HTTP mail. Οπως π.χ το Οutlook Express έχει για το Hotmail. Δυστυχώς δεν το έχω εδώ για να το δοκιμάσω.
trilos021
03-01-2005, 17:33
τελικά ανοιξα και εγώ ενα yahoo!Mail και αφού γράφτηκα και στη yahoo!Παράδωση ακολούθησα της οδηγίες για να παω το λογαριασμό στο Thunderbird Mozilla.Μόλις ομώς βάζω το password που ζητάει στην αρχή μου βγάζει το εξής μήνυμα:"sending of passoword did not succeed.Mail server pop.mail.yahoo.com responded:Error logging in.Please visit http://mail.yahoo.com"
schumifer
03-01-2005, 18:23
Το γιαχού.κομ δε δίνει ΡΟΡ πρόσβαση.Το γιαχού.τζι-αρ δίνει .
Αν όμως θες γιαχού.κομ τότε κατέβασε το προγραμματάκι YahooPops από το sourceforge.net και θα είσαι κομπλέ .Το χρησιμοποιώ χρόνια.
trilos021
03-01-2005, 18:42
μα στο yahoo.gr είμαι εγγεγραμμένος
schumifer
03-01-2005, 19:34
Έχεις δηλώσει συμμετοχή σε κάποιο ή κάποια από τα ενδιαφέροντα?Θυμάμαι ότι ήταν προαπαιτούμενο για να έχεις ΡΟΡ πρόσβαση.Αλλιώς φταίει η σύνδεση ή η κακιά στιγμή
όχι δε χρειάζεται να δηλώσεις κάτι. Απλα πάς στο web επιλογές ή κάπως έτσι ενώ είσαι μέσα στο Yahoo και έχει επιλογή Pop και απλα πρέπει να την ενεργοποιήσεις. Δεν είναι απτην αρχή.
ΥΓ: Pop έχεις και στο .com και .gr
ΥΓ1: Επίσης pop έχει και το freemail.gr αλλα νομίζω δε μπορείς να γραφτείς πλέον
schumifer
05-01-2005, 08:45
Get virus cleaning provided by Norton AntiVirus�, no graphical ads, personalized spam filtering with SpamGuard Plus, 2GB storage, POP access and forwarding, and more great features for just $19.99/year - that's less than $2/month.
Αυτά από το yahoo.com.Δεν έχει το τζαμπέ ΡΟΡ πρόσβαση
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.