View Full Version : Software για UPS για network shutdown
Έχω στη δουλειά ένα UPS APC 2,2 KVA το οποίο "σηκώνει" 3 server. Το σειριακό του καλώδιο είναι κουμπωμένο πάνω σε 1 από αυτούς όπου έχω και το software του εγκατεστημένο, και στο οποίο έχω σετάρει shutdown σε κάποιο χρόνο από την έναρξη της διακοπής ρεύματος.
Το πρόβλημα μου είναι με το shutdown των υπόλοιπων 2. Λίγο που κοίταξα στο site της APC είδα ότι πρέπει να πάρεις μια managment card για να μπορούν να δεχτούν shutdown signaling.
Μήπως ξέρει κανείς σας αν υπάρχει software λύση (με κάποιον agent που θα τρέχει στους server) για να γλιτώσω την λύση των managment card;
Λίγο δύσκολο (είναι αρκετά εξειδικευμένο το θέμα)
Αν πάντως δεν βρεις τίποτα σε software ίσως μπορώ να σε βοηθήσω με τις κάρτες
Μόλις πριν μια εβδομάδα πήρα ένα UPS της Mustek από το e-shop. Είχε ένα προγραμματάκι μέσα το οποίο μάλλον είναι third party application, σε στυλ Nero, και δουλεύει με διάφορα UPS. Δεν γνωρίζω και πολλά για UPS και δίκτυα αλλά νομίζω αυτό εδώ: WinPower (http://www.ups-software-download.com/) ίσως να είναι αυτό που ψάχνεις....
WinPower is a brand new UPS monitoring software, which provides user-friendly interface to monitor and control your UPS. This unique software provides complete power protection for computer system while power failure. With this software, users can monitor any UPS status on the same LAN. Furthermore, any UPS can protect any PC on the same LAN.
Κατ' αρχάς ευχαριστώ και τους δυο για το ενδιαφέρον
@SPC : Θέλω να αποφύγω την hardware λύση
@john_dr : Το κατέβασα και μελετάω το manual. Φαίνεται πολύ δυνατό εκ πρώτης. Θα ενημερώσω αν κάνει αυτό που ζητάω για να το έχουμε υπ'όψη μας.
Το είδα και εγώ αλλά δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ
Να πω την αλήθεια έχουν περάσει δεκάδες Mustek από τα χέρια μου αλλά (ενώ είναι μία χαρά UPS) δεν πίστευα ότι το προγραμματάκι που δίνουν θα είναι τίποτα το φοβερό.
Αν πάντως έχεις πρόβλημα activation (θυμάμαι παλιά ήθελε ένα κωδικό μου παίρνεις με το UPS) πες μου.
Βασικά το Mustek είχε μέσα το Commander Pro που πράγματι δεν είναι κάτι το τρομερό, αν και για κάποιον σαν και μένα είναι υπέρ αρκετό. Το μόνο που δεν μου άρεσε στο WinPower είναι ότι είναι γραμμένο σε ..... Java και μου ψιλοεππιρεάζει το task bar!!!!
...Υ.Γ. ο οποίος κωδικός είναι ίδιος και για το Commander Pro και για το WinPower....
Παιδιά PM me, έχω κάτι απορίες στην εγκατάσταση... :002:
αρκετα καλο το winpower φενεται αλλα λογω οτι ειναι java den θα τρωει πολλα resources?
το κανω download τωρα να δω τι γινεται
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.