View Full Version : που ειναι το search in file contents ??
Aπο τα διαφορα ενοχλητικα σημεια των 7 (ερχομαι απο ΧP) ειναι το σακατεμα και στο search .... (Περα απο το οτι διαφορες λειτουργιες εχει γινει προσπαθεια να πας μεσω βλαδιβοστοκ για να τις κανεις ή να μην εχεις καθολου προσβαση , γενικα η διαμορφωση του λειτουργικου για χρηση μονο απο (επικινδυνους?) ανιδεους?)
Αναθεμα αν μπορω να βγαλω ακρη τι ειναι τα indexing locations και τι κανει το indexing. Παντα απλα ηθελα το search να ειναι ενα search, μπες μεσα και ψαξε ρε παιδακι μου, ποσο πιο απλο μπορω να το πω ??
παραπονεθηκε κανεις ποτε για την ταχυτητα του search ?? ή μηπως ολοι απενεργοποιουσαν την indexing service απο τα XP ?
Εχω φαει δυο ωρες τωρα για κατι που στα XP (και στα ..98) θα ειχε τελειωσει τσατ πατ. Και ακομη δεν βρεθηκε ενω ξερω οτι ειναι εκει το αρχειο. Απλα επειδη δεν μπορω να βρω τροπο να κανω τα XP να ψαξουν ΜΕΣΑ στα αρχεια. Ξεχωριστα file indexing properties ??? rebuild indexing ??
Eιναι με τα καλα τους ?? Ελεος ....
Έχεις δίκιο. Το search στα 7 είναι μια παταγώδης αποτυχία.
Υπάρχουν τρόποι να το κάνεις να δουλέψει, αλλά χρειάζεται εντατικά μαθήματα, πτυχίο και μεταπτυχιακό.
Αν θέλεις σου λέω τον τρόπο να δουλέψει.
Βασικά πήγαινε στο organize - folder options - search και δες τι ψάχνει.
Άλλαξε τον τρόπο που ψάχνει όπως θέλεις ή στο control panel ψάξε search και θα δεις περισσότερες επιλογές.
Thanks! το ειχα κανει αυτο αλλα δεν ειδα προκοπη ... ενα free utility (δεν θελει καν εγκατασταση) που κατεβασα βρηκε ΑΜΕΣΩΣ τα αρχεια, τα windows μετα απο 2ωρες δε βρισκουν τιποτα... Οπως επισης το ιδιο και με την αλλη μπουρδα της MS, το θεμα των folder size. Που τουλαχιστο στα XP υπηρχε third party utility που προσθετε αυτη τη λειτουργια στον explorer, και τωρα εχουν αφαιρεσει τελειως την υποδομη, και ΠΑΛΙ υπαρχει ενα Utility που χρησιμοποιω που ΑΜΕΣΩΣ δειχνει τα μεγεθη ολων των folder, και τα δυο utility δουλευουν in the blink of the eye. ΠΩΣ γινεται third party developers με freeware προγραμματακια να ΞΕΡΟΥΝ καλυτερα το λειτουργικο απο την ιδια την εταιρια που το φτιαχνει ??
Xρειαζομασταν utilities με τα ΧP για βασικές λειτουργίες που ηλιθιοδώς λειπανε απο το λειτουργικα service pack ξε-service pack, και με τα 7 αντι να βελτιωθει η κατασταση χρειαζομαστε πλεον ακομη περισσοτερα utilities για να κανουμε τη δουλεια μας?
1. Που μπορω να κανω μια user αναφορα για τις μ****κιες των 7(&6) που να διαβαστει απο την MS, εχει να προτεινει κανεις καποια διευθυνση?
2. Τροποποιωντας το indexing, ψαχνω να βρω ενα αρχειο μεσα στα windows ("hosts" στα W7 x64) αλλα εχει περασει πλεον μιση μερα και ακομη ψαχνει .... Εχω απενεργοποιησει το indexing λογω SSD. Mηπως, αν το ενεργοποιουσα Αλλά μετεφερα το Indexing location απο το "C:\ProgramData\Microsoft" σε εναν αλλον μηχανικο δισκο θα εξακολουθουσα να μην εχω το γραψε-σβησε στον SSD?
Ναι, αυτό έχω κάνει κι εγώ. Δεν έχω απενεργοποιήσει το indexing αλλά το μετέφερα στο μηχανικό δίσκο το αρχείο.
Πάντως δεν λείπει τίποτα από τα 7.
Όλα υπάρχουν. Έχει κόλπα που δεν τα έχεις συνηθίσει ακόμα.
Δες αρχικά με ποιο τρόπο θα ρυθμίσεις το Indexing στις δύο θέσεις που είπα παραπάνω, κάνε λίγα πειράματα και θα δεις ότι θα το μάθεις και θα συνηθίσεις σύντομα.
Μην ξεχνάς το start - help and support.
Θα σου λύσει πολλές απορίες.
Το μέγεθος κάθε φακέλου (συνολικά με τους υποφακέλους) φαίνεται με δεξί κλικ - properties.
Περίμενε λίγο μέχρι να το υπολογίσει.
Αν επιλέξεις κάποια αρχεία, σου γράφει κάτω αριστερά το συνολικό μέγεθος.
Αν επιλέξεις ένα φάκελο ή αρχείο με δεξί κλικ και πατημένο shift σου δείχνει περισσότερες επιλογές, ανάλογα με το είδος του αρχείου, κτλ.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.