PDA

View Full Version : OCZ booster in Europe.

outlaw
30-07-2004, 14:45
http://www.pcdiga.com/Produto.asp?Familia=&Artigo=996

DVD_GR
30-07-2004, 15:18
στελνει ελλαδα??

outlaw
30-07-2004, 15:42
στελνει ελλαδα??
Τους έστειλα ένα mail. Εκ πρώτης όψεως όχι (γκαμώτο). Άσε που μόλις δούν Ελλάδα θα θυμιθούν το Ευρωπαϊκό....εν αναμονή.

outlaw
02-08-2004, 23:11
Ορμάτε παλικάρια..........το έχουν οι Πορτογάλοι......αερααααααα..είδη πήρα 3....μουχαχα..:096:

Dear sir/madam,

Do you have the OCZ booster available? Do you ship it to Greece? Thank you in advance.

Hello

Yes we have and we ship to Greece=) If you are interested I will check the shipping cost. It should be more than 7-8€ cos it is not heavy=)

Kind regards Dima

GoriLLakoS
02-08-2004, 23:27
Ορμάτε παλικάρια..........το έχουν οι Πορτογάλοι......αερααααααα..είδη πήρα 3....μουχαχα..:096:

Dear sir/madam,

Do you have the OCZ booster available? Do you ship it to Greece? Thank you in advance.

Hello

Yes we have and we ship to Greece=) If you are interested I will check the shipping cost. It should be more than 7-8€ cos it is not heavy=)

Kind regards Dima

lol...τι θα τα κανεις τα τρια????.....τωρα που θα εχουμε κ ελληνικα πας κ παιρνει ξενα....???? :067: :067: :067:

outlaw
02-08-2004, 23:30
lol...τι θα τα κανεις τα τρια????.....τωρα που θα εχουμε κ ελληνικα πας κ παιρνει ξενα....???? :067: :067: :067:
Είμαι και λίγο παραδοξόπιστος. Πάρτε οι υπόλοιποι τα made in Greece και άσε με το "χαζό" να πάρω τα OCZ. Τρία θέλω διότι : 1 για μένα και τα άλλα δύο τα σπρόχνω σε αίτερους "χαζούς" χαχαχαχαχαχ (δεν αρπάζομαι.......πλάκα κάνουμε). Αυτά πάντος σε 1 βδομάδα θα τα χω for sure...

TASOS
02-08-2004, 23:35
Σε λίγο καιρό...θα έχει γεμίσει η Ευρώπη από δαύτα.

Εγώ προσωπικά θα περιμένω την κατασκευή του Ελληνικού Hipro5 Booster

outlaw
02-08-2004, 23:42
Σίγουρα και το πιό σίγουρο είναι του hipro θα ναι και καλύτερο και πιο user friendly. Θα το τιμήσω και εκείνο αλλά όντας μούχλας δεν έχω κάνει το vdim/vtt στο NF7s (για την ακρίβεια κανένα mod) και κάθομαι με τις ΒΗ6 στα 2.9 τόσο καιρό..........

fantacid
03-08-2004, 00:39
Αντε περιμενουμε εντυπωσεις! :038:
κ σεμνα με τα volts ε?!?

FLO
03-08-2004, 14:39
Εκανα και εγω order. Σε κανα 5 μερες τα λεμε.

outlaw
10-08-2004, 11:05
Σνίφ-σνίφ....τι είναι αυτό που μυρίζει? Μήπως ωρε πήραν φωτιά τα ΒΗ6?:029:

G-Lead
10-08-2004, 12:22
Αντε ρε Manowarα με γεια και καλες επιδόσεις (κοινώς σκίστες τις μνήμες) :025:

Pieros
10-08-2004, 17:21
outlaw πες μας τίποτα παραπάνω

outlaw
10-08-2004, 17:45
outlaw πες μας τίποτα παραπάνω
1ον... όποιος έχει NF7-s και θελήσει να το βάλει στο 1ο slot θα έχει πρόβλημα διότι ένας γ@#$%@$# πυκνωτής βρήσκει στις ψύκτρες του booster. Άρα θέλουν ξεκόλλημα και ξανά κόλλημα και πιστέψτε με είναι πάζλ...4 mosfet απο κάτω και 3είς οι ψύκτρες....γρρρρρρρρ.
2ον...καραζεματάει....ας λένε οτι θέλουν για τα 3.4v απο τα 3v θέλει ανεμηστηράκι
3ον...πολύ απότομες αλλάγές στα volt. Μία που κούνησα....να σου 3.3v!!! απο τα 2.9v!!!..μάλλον είναι γένους θηλικού και θέλει απαλά:081:
4ον...θέλει πολύ προσπάθεια να πιάσεις π.χ. 3 σταθερά χωρίς να παίζει 2.9v ή 3.1v...ψυχόβγαλμα

Προς το παρόν το πάω σιγά σιγά...καίω τις ΒΗ6 μου...είμαι 240 με τα 3v και έχω αυτοσχέδιες ψύκτρες στα dimm και κάθε τρείς και λίγο κοιτάω μην και ζεματίσουν. Θα ανεβάσω καμιά φωτό πιο μετά.

sakattack
10-08-2004, 18:47
και γιατι δεν το βαζεις στο 2ο dimm ? δεν χωραει?

εγω τις μνημες στο 1 κ 3 τις εχω.

outlaw
10-08-2004, 19:39
και γιατι δεν το βαζεις στο 2ο dimm ? δεν χωραει?

εγω τις μνημες στο 1 κ 3 τις εχω.
Όταν ανεβάζεις fsb και είσαι σε d/c το 1ο dimm δεν είναι σωστά καλιμπραρισμένο και βγάζει BSODs. Λόγια του endu. Επίσης δεν βολεύει διότι οι ψύκτρες και το τρίμερ θα βρίσκουν στην μνήμε του 1ου σλότ ενώ τώρα "κοιτάνε" προς την ψύκτρα της cpu...

outlaw
11-08-2004, 00:29
Χμμμμ....ένα περίεργο πράμα. Στα 2.9v όλα οκ. Στα 3v οι ψύκτρες πυρώνουν:119: . Αρκετά για σήμερα. Σταθερά στα 242 με 3v. Αύριο (σήμερα δηλ.) θα πάω για ψύκτρες στις μνήμες (κάτι πιο καλό απο αυτό που έχω) και θα βάλω και καμιά φάνα διότι αγρίεψαν τα πράγματα (και θέλω 3.4v τρομάρα μου). Τι λέτε ωρέ οβερκλόκια να πάρω; Χάλκινες πλάκες (Tt και λοιποί συγγενείς) ή ξεχωριστά ψυκτράκια για κάθε τσιπάκι;

Stelaras
11-08-2004, 00:32
Σιγουρα τα ψυκτρακια αποδιδουν καλυτερα. Ομως θελεις 16 ή 32 ψυκτρακια για να καλυψεις τα 2 dimm , αναλογως με το αν εχεις 512ΜΒ ή 1GB . Αξιζει ????

Της TT τα καπακια ειναι παρα πολυ καλα . Βαλτους και επιπλεον ψυκτρες επανω και θα εισαι ΟΚ.

outlaw
11-08-2004, 00:52
Σιγουρα τα ψυκτρακια αποδιδουν καλυτερα. Ομως θελεις 16 ή 32 ψυκτρακια για να καλυψεις τα 2 dimm , αναλογως με το αν εχεις 512ΜΒ ή 1GB . Αξιζει ????

Της TT τα καπακια ειναι παρα πολυ καλα . Βαλτους και επιπλεον ψυκτρες επανω και θα εισαι ΟΚ.
Μάλιστα...1 ψήφος στις τάπες της Tt και μάλιστα τελειωτική διότι τελικά δεν υπάρχει και πολύς χώρος για ψυκτράκια (εκτώς απο κάτι νάνους). Με της Tt κάτι μπορεί να γίνει αρκεί να μην βρούν στην πλάτη του booster. Και μερικές φωτό...

spresv
11-08-2004, 11:47
Ρε outlaw εκνευριζομαι οταν μου το λενε και μενα αλλα πρεπει να συμαζεψεις λιγο το κουτι σου....... Ουτε να φτυσεις δεν χωραει lol

sa1901
11-08-2004, 12:12
Ρε outlaw εκνευριζομαι οταν μου το λενε και μενα αλλα πρεπει να συμαζεψεις λιγο το κουτι σου....... Ουτε να φτυσεις δεν χωραει lol Εγώ βλέπω ότι έχει κάνει φιλότιμες προσπάθειες να το μαζέψει...

outlaw
11-08-2004, 21:26
Λοιπόν εντυπώσεις....για μούχλες σαν εμένα που δεν κάνω modds, το booster είναι ότι πρέπει. Αυτό που το λείπει είναι η ευχρηστία και η σταθερότητα. Αν και ακόμα βρίσκεται στην rev. A2 απ ότι γράφει, είναι αρκετά ανώριμο σαν προϊόν. Πολύ ασταθείς τάσεις (βάζεις 3.1 και πάίζει ή 3.0 ή 3.2), ακόμα και κατά την εκκίνηση. Θέλει μερικά sec να σταθεροποιηθεί αλλά ξεκινά ~0.2v πάνω απο την ορισμένη τιμή. Επίσης το πουλάνε ημιτελές και το παραδέχονται και απο πάνω!!!!! Στο κουτί λέει μέχρι 3.9v και στο φυλάδιο μέσα "φιλική" σημβουλή να βάλουμε φάνα πάνω απο τα 3.4 (το δικό μου ζεματά απο το καλημέρα). Απαράδεκτο. Δεν νομίζω οτι θα τους ήταν δύσκολο να φτιάξουν μια ψύκτρα με ενσωματωμένο φάν στα mosfet (οι οποίες παρεπιπτόντως είναι παντελώς ηλίθια τοποθετημένες). Η αλλαγή με το τρίμερ, των βόλτ επίσης απαράδεκτο για την τιμή του. Τέλος και η οθόνη μέσα στο κουτί δεν είναι και ότι πιο πρακτικό. Το καλύτερο θα ήταν ένα front panel (αλά hipro) στο οποίο θα κατέληγαν τα δύο led screens μαζί με δύο κουμπιά up-down για το βολτάζ. Ότι άλλο θέλετε ρωτάτε...

Υ.Γ. @spresv : Οι φωτό του κουτιού είναι κοντινές και δεν φένεται όλο το σκηνικό καθώς και τα καλώδια είναι ψιλοfree αφού το έχω ανοικτό για πειραματισμούς.

Shaman
11-08-2004, 22:38
Για όποιον ενδιαφέρεται, πρόσφατα το δοκίμασαν και στο X-bit labs!

outlaw
12-08-2004, 01:00
Εεεεεε....η αστάθειά του δίνει ρέστα. Δεν ξέρω εάν φταίει το σιγκεκριμένο ή η μητρική ή η γκαντεμιά μου, αλλά listen to this : με 2.6v στο bios και ανεβάζοντας 2.9v με το booster 230 γεμίζει errors στο memtest. 2.9v στο bios και ελέυθερο το booster (δηλ. το τριμεράκι <2.9v) όλα οκ 6 passes error free!!!!!!!!. Γι αυτό μάλλον τρώω πόρτα απο εχθές στα 242 όσα βόλτ και να δίνω. Κάτι βρωμάει.......

hipro5
23-08-2004, 20:35
1ον... όποιος έχει NF7-s και θελήσει να το βάλει στο 1ο slot θα έχει πρόβλημα διότι ένας γ@#$%@$# πυκνωτής βρήσκει στις ψύκτρες του booster. Άρα θέλουν ξεκόλλημα και ξανά κόλλημα και πιστέψτε με είναι πάζλ...4 mosfet απο κάτω και 3είς οι ψύκτρες....γρρρρρρρρ.
2ον...καραζεματάει....ας λένε οτι θέλουν για τα 3.4v απο τα 3v θέλει ανεμηστηράκι
3ον...πολύ απότομες αλλάγές στα volt. Μία που κούνησα....να σου 3.3v!!! απο τα 2.9v!!!..μάλλον είναι γένους θηλικού και θέλει απαλά:081:
4ον...θέλει πολύ προσπάθεια να πιάσεις π.χ. 3 σταθερά χωρίς να παίζει 2.9v ή 3.1v...ψυχόβγαλμα

Προς το παρόν το πάω σιγά σιγά...καίω τις ΒΗ6 μου...είμαι 240 με τα 3v και έχω αυτοσχέδιες ψύκτρες στα dimm και κάθε τρείς και λίγο κοιτάω μην και ζεματίσουν. Θα ανεβάσω καμιά φωτό πιο μετά.

Γιά τα άλλα δεν γνωρίζω , αλλά γιά το : 1ov που λές,δεν φταίει η μητρική.......ΚΑΤΙ άλλο φταίει..... :003:

AC9800PBA
25-08-2004, 14:22
Πάλι Mod?

outlaw
27-08-2004, 23:49
Γιά τα άλλα δεν γνωρίζω , αλλά γιά το : 1ov που λές,δεν φταίει η μητρική.......ΚΑΤΙ άλλο φταίει..... :003:
Δηλαδή? Εννοείται πως δεν φταίει η μητρική (δεν μας τράκαρε εκείνο το παρκαρισμένο κύριε δασοφύλαξ........χικ!). Πάντως με χάλασε η αγορά. Τσάμπα τα λεφτά. Πού στο δι@ολο βγάζει 3.9? 3.4v δηλαδή 0.1v πάνω απο το mod δεν αξίζει 60-70€.....μάλλον πάει για σπρόξιμο όσο είναι άφαντο στην Γκρέτσια.....

hipro5
28-08-2004, 13:35
Δηλαδή? Εννοείται πως δεν φταίει η μητρική (δεν μας τράκαρε εκείνο το παρκαρισμένο κύριε δασοφύλαξ........χικ!). Πάντως με χάλασε η αγορά. Τσάμπα τα λεφτά. Πού στο δι@ολο βγάζει 3.9? 3.4v δηλαδή 0.1v πάνω απο το mod δεν αξίζει 60-70€.....μάλλον πάει για σπρόξιμο όσο είναι άφαντο στην Γκρέτσια.....

Απ'ότι έχω καταλάβει από τις φωτογραφίες του booster , προφανώς γιά να βγάλει 4Volts θα πρέπει και το τροφοδοτικό (η 5 Volt line) να είναι παραπάνω , δηλαδή 5.5Volts.......

outlaw
14-09-2004, 02:25
Ε, ρε γλέντια. Έστειλα ένα mail στην OCZ (για την τιμή των όπλων) μετά την τρομερή απογοήτευση του πούστερ περιγράφοντας το τί συμβαίνει και μου απήντησαν :

It could be your board being damaged from excessive voltage with no VTT mod. Either way, we can RMA it. Please fill out the form and we will get you set up for a replacement booster.

Δηλαδή τόσο καιρό ήταν χαλασμένο? Και μου πήρε στο λαιμό του και την NF7? Agrrrrrrrrrrrrsdcvas^$%#^@$&&@%&#@%&$ (Agrrrrrrrrrrrrsdcvas^$%#^@$&&@%&#@%&$)^*(*^. ......μα τι γκαντεμιά είναι αυτή τον τελευταίο καιρό..........