View Full Version : Για οσους εχουν Hotmail Account !!!! Οverclock it !!!
Για όλους εσάς που έχετε Hotmail account και θέλετε από τα πενιχρά 2ΜΒ να περάσετε στα 25ΜΒ και από εκεί στα 250ΜΒ, μπορείτε πολύ εύκολα να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασια:
1) Κάνετε Sign-out στον MSN Messenger.
2) Κάνετε Log-in στο Hotmail
3) Φτιάχνετε ένα Folder και ρίχνετε μέσα όλα σας τα e-mails από το Inbox (σημαντικό... για να μην τα χάσετε !!!)
4) Πάτε Options -> Personal -> My Profile
5) Επιλέγετε σαν χώρα United States
6) Επιλέγετε σαν πολιτεία όποια θέλετε
7) Βάζετε ZipCode αντίστοιχο και υπαρκτό με την πολιτεία που επειλέξατε (http://www.downloadzipcode.com)
8) Πάτε πάλι Options -> Personal -> Language
9) Επιλέγετε σαν γλώσσα English
10) Χωρίς να κάνετε Log-out πάτε εδώ: http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose και κλείνετε το Account σας (Μη φοβάστε !!!)
11) Κάνετε πάλι Log-in στο Hotmail
12) Κάνετε Activate το Account σας
13) Μεταφέρετε όλα σας τα e-mails από το Folder που φτιάξατε στο Inbox
Βουαλά... έχετε 25ΜΒ χώρου πλέον και μετά από λίγο καιρό 250ΜΒ.
Ίσως από εκεί και μετά να δείτε κάποιες διαφορές στον MSN Messenger σας... Οπότε για όσους βγάζει toolbar αριστερα (και μερικές φορές pop-up το MSN Today) κάνετε τα ακόλουθα:
1) Ανοίγετε τον MSN Messenger
2) Πάτε Tools --> Options --> Privacy και τσεκάρετε το "Τhis is a shared computer so don't display my tabs".
3) (προαιρετικό) Εάν έχετε και πρόβλημα με το pop-up MSN Today τότε ... Πάτε Tools --> Options --> General και ξετσεκάρετε το "Display MSN Today when messenger signs in".
Αυτά... Άντε και ευτυχισμένα τα 250ΜΒ χώρου (έστω και σαν κάτοικος Αμερικής)
Πηγή:
Insomnia Forums (http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=404476)
Την ακολούθησα εγώ και κοιτάξτε πλέον... Περιμένω για τα 250ΜΒ μου ....
EDIT: Μόλις το έκανα και στης αδερφής μου... Είναι κι αυτή πλέον κάτοικος New York (Zip Code: 10001) και έχει και αυτή 25ΜΒ ... με προοπτική... :003:
Ελπιζω να προλαβω μεχρι το απογευμα που θα γυρισω σπιτι...;)
Alexander T
04-01-2005, 10:38
Καλό!! μόλις το έκανα κι εγώ, μπράβο apotsi.
πολυ καλο apotsi ..... :041: .... :041: ....
Thanks .... ! :056:
Prokopas
04-01-2005, 11:00
Μπράβο ρε apotsi και στα παιδιά από το insomnia.
Για όσους χρησιμοποιούν Firefox, το link που δίνει ο apotsi για να κλείσετε το account πρέπει να το "χτυπήσετε" από IE.
PlanetmanR5
04-01-2005, 11:21
Πολυ καλο!!
Και με την opera το ιδιο γινεται με το link.
Μετά δε γίνεται να ξαναγίνεις κάτοικος Ελλάδος;
Μετά δε γίνεται να ξαναγίνεις κάτοικος Ελλάδος;Και τί θα κερδίσεις;
:017:
lefterhs
04-01-2005, 13:53
Μετά δε γίνεται να ξαναγίνεις κάτοικος Ελλάδος;
Εγω το γυρισα σε κατοικος Ελλαδας, αμεσως με το που εκανα τη διαδικασια πριν μερικες μερες.
Δεν μου πειραξε τα 25ΜΒ που μου εδωσε. Τωρα, αν θα μου δωσει τα 250ΜΒ σε μερικες βδομαδες, θα δουμε...
Λογικα δεν θα πρεπει να εχει προβλημα...
να κανω και εγω καποιες ερωτησεις ?
τι βρισκετε στο hotmail και το χρησιμοποιειτε ?
1) κοψαν το pop3 για προστασια απο spam (και καλα )
2)και σιγα το χωρο που δινει αντε και με αυτο το trick πας 250mb ενω υπαρχουν αλλα με 1gb++
3)αντε ολα αυτα τα ανεχομαι το να δω τα e-mail μου εκει ειναι σπαστικο αφου το ολο συστημα εμενα μου σπαει τα συκωτια
ουφ καλημερες σε ολους
(καλημερα apotsi χεχεχε τωρα ξυπνησα ...)
Καλα τοση επιστημη χρειαζεται?Δηλαδη τοσο καιρο ειχαν μεινει ολοι με 2 mb???Απο οσο ξερω η αλλαγη εχει γινει εδω και αρκετο καιρο και δε χρειαζεται τοσο τρελο ψαξιμο.Εγω απλα εβαλα για χωρα αγγλια, αν θυμαμαι καλα, καποιο zip στην τυχη καΙ πηρα αμεσως τα 250 mb.
lefterhs
04-01-2005, 15:13
να κανω και εγω καποιες ερωτησεις ?
τι βρισκετε στο hotmail και το χρησιμοποιειτε ?
1) κοψαν το pop3 για προστασια απο spam (και καλα )
Εννοεις με e-mail client διαφορετικο απο το oulook express?
Γιατι το OE βλεπει κανονικα hotmail accounts....
Καλα τοση επιστημη χρειαζεται?Δηλαδη τοσο καιρο ειχαν μεινει ολοι με 2 mb???Απο οσο ξερω η αλλαγη εχει γινει εδω και αρκετο καιρο και δε χρειαζεται τοσο τρελο ψαξιμο.Εγω απλα εβαλα για χωρα αγγλια, αν θυμαμαι καλα, καποιο zip στην τυχη καΙ πηρα αμεσως τα 250 mb.
Μπράβο ρε φιλαράκι... και γιατί δεν το έλεγες και σε όλους εμάς τους "επιστήμονες" που καθόμαστε τόσο καιρό και παιδευόμαστε με τα 2ΜΒ ???
:097:
Μπραβο Τολη, πολυ καλη φαση γιατι το gmail ποτε δεν το χωνεψα. ;)
Καλό και το Gmail, αλλά αν το χρησιμοποιείς το Hotmail από τότε που βγήκε σχεδόν... Δεν μπορείς να αλλάξεις έτσι απλά διεύθυνση...
Σωστο αλλα εμενα δεν με νοιαζει γιατι το βασικο μου email account τον εχω στο mailbox.
Τους αλλους λογαριασμους τους εχω για ...χαβαλε. :)
Άλλες επιτυχίες/αποτυχίες;
Eπιτύχια και σε μένα. Μετά το γύρισα πάλι στην Ελλάδα και τα 25ΜΒ παρέμειναν. :)
lakrosch
05-01-2005, 03:31
Ok και δω. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να το συμπαθίσω το ρημαδι το hotmail.
krisiun82
05-01-2005, 06:26
Προφανως οσοι το γυρισαν στην ελλαδα δεν θα εχουν προβλημα εκτος εαν κλεισει ο λογαριασμος τους λογο μη χρησιμοποιησης του για καποιες μερες...
Εμενα δεν πέτυχε. Γιατί?Τι κάνω λάθος?
Μήπως πρέπει να απενεργοποιήσω τίποτα firewalls κτλ?
Τελικά ήταν το firewall. Δεν μπορούσα να μπω για να κάνω activation.Το απενεργοποίησα και όλα ok! 25MB και για μένα.
Apotsi είσαι θεός.
Apotsi είσαι θεός.
Εεεε... τα παραλές.... :098:
Εεεε... τα παραλές.... :098:
Απλά ημίθεος:p
Dellodas
07-01-2005, 11:54
Αποστόλη είσαι με διαφορά ο καλύτερος... :055: :055: :055:
Μπράβο ρε φιλαράκι... και γιατί δεν το έλεγες και σε όλους εμάς τους "επιστήμονες" που καθόμαστε τόσο καιρό και παιδευόμαστε με τα 2ΜΒ ???
:097:
Γιατι να φανταστεις και γω το εμαθα πολυ καιρο πριν απο κατι παληκαρια που δεν ξερουν ουτε καν τι θα πει Α64.... :046: :046:
Ε δεν περιμενα τα ξεφτερια του pctechnology να μη μπορουν να βρουν κατι τοσο απλο, ουτε ακουσα καποιον να λεει γιατι δεν εχει τα 250 .
παιδιά δεν γίνετε πια ???
προσπαθώ αλλα δεν μπορώ να το κάνω
moutoulos
07-01-2005, 19:09
Επιτυχια και σε μενα!!!!!!!!.
jose εχουμε 2 ωρες διαφορα (μετα απο σενα) και σε μενα πετυχε, μαλλον κατι κανεις λαθος.
alxandros
09-01-2005, 22:59
Το δοκίμασα κι εγώ την πρώτη μέρα που το γραψες και σήμερα είδα οτι είχα 250ΜΒ.
fantacid
09-01-2005, 23:23
Aλλη λυση ειναι το yahoo!
μετα 100 Μβ ακομα κ σε κατοικους της ουγκαντα!
παιδιά δεν γίνετε πια ???
προσπαθώ αλλα δεν μπορώ να το κάνω
αν έχεις firewall προσπάθησε το κολπάκι χωρίς αυτό
εγώ πάντως αυτό το πρόβλημα είχα και το έλυσα τελικά με την απενεργοποίηση του firewall
Aλλη λυση ειναι το yahoo!
μετα 100 Μβ ακομα κ σε κατοικους της ουγκαντα!
Είπατε τίποτα; :003:
Chris Kaf
10-01-2005, 02:29
25 mb? Για δείτε τι έγινε σε ένα φίλο.... Ω θεέ...
Λεπόν όποιος καλός άνθρωπας μπορεί ας βοηθήσει....
Εκανα την #@&#&*$% και την ώρα που άλλαζα τα settings για state άλλαξα κατα λάθος την ημερομηνία γέννησης σε 1994.Κατα συνέπεια με βλέπει ώς ανήλικο και ζητά απο τον γονιό μου και καλά να μου ενεργοποιήσει τον λογαριασμό μου πάλι.
Το θέμα είναι πως η $&#%*$^*$^(%&%&)&%)^)$#^*#* ζητάει αριθμό πιστωτικής κάρτας για να πιστοποιήσει οτι είμαι ενήλικας..Έλεος που να την βρώ?
Καμιά ιδέα?
με βγάζει εδώ (http://kids.passport.net/consentneeded.asp?id=507&lc=1033&kppvc=7ypsrQW9TG5wZmjTEkGEk0c1sDz1P4uYkAqf9WFbyAnH zWF39*O8T9eEYpzzFBpJlfOIGa0RfcpDNkMw4X8oNcowo184cd wbPOoJ!72P8aQK7zY2M6saOkYW6jE2BSFKyJTJkOrn1tYPgq8I S6SFECx0FlpXuXQFFNCDy5oqClgkE$)
Myst|kaL
10-01-2005, 10:20
25 mb? Για δείτε τι έγινε σε ένα φίλο.... Ω θεέ...
:010: :010: :010:
forwardS
10-01-2005, 10:28
το έχω κάνει εδώ και ένα δίμηνο και στους 2 λογοριασμούς που έχω και δουλεύει κανονικότατα. Εδώ στην Ελλάδα μας έχουν φαίνεται %&^$(&^$#
ολα οκ.
δουλευει και σε μενα! :023:
CyBeR_JiM
11-01-2005, 16:29
goooooooooooooooooooooooooood!
moutoulos
13-01-2005, 01:29
Παιδια λετε να το ψιλιαστει η hotmail και να μας διαγραψει (e-mail account) :010: :010: :010: :010:
Σε ποσο καιρό γίνεται 250?
Εγώ σήμερα μπήκα μετά από κάποιες μέρες και είδα....
:026: :026: :026: :026:
giorgos th.
14-01-2005, 16:24
επιτυχια και σε μενα.καλο Τολη,μπραβο.
giannhspatra
19-01-2005, 15:09
παιδιά εμένα το λινκ για το accountclose δε μου δούλεπσε το πάτησα και απο δω το έβαλα και στον explorer λέτε να το πήραωε χαμπάρι?
Τσεκαρε αν εχεις 25ΜΒ χωρο...
Αν ΝΑΙ, τοτε εισαι ΟΚ!!!;)
giannhspatra
20-01-2005, 04:00
Μπά...έβαλα αυτο που είχε βάλει ενα παιδί στην αδερφή του στη πρώτη σελίδα
new york kai 10001 zip code όπως τα είχε πει...
αλλά κλασσικός γκαντέμης...σιγά μη δούλεβε...
Μπά...έβαλα αυτο που είχε βάλει ενα παιδί στην αδερφή του στη πρώτη σελίδα
new york kai 10001 zip code όπως τα είχε πει...
αλλά κλασσικός γκαντέμης...σιγά μη δούλεβε...
Εγώ ήμουν αυτό το "παιδί".
Ακολούθησε τις οδηγίες κατα γράμμα. Είμαι σίγουρος ότι κάτι δεν έχεις κάνει σωστά. Δεν μπορεί σε τόσους να δουλεύει και σε εσένα όχι.
giannhspatra
20-01-2005, 15:01
Μπράβο ρε apotsi και στα παιδιά από το insomnia.
Για όσους χρησιμοποιούν Firefox, το link που δίνει ο apotsi για να κλείσετε το account πρέπει να το "χτυπήσετε" από IE.
Καλά αυτα δεν γίνονται πουθενά...εμένα το λινκ δε δούλεβε μεσω explorer
και δούλεψε μέσω Firefox lol
πάει τρελάθηκε... :082:
giorgos th.
20-01-2005, 15:44
ψιλοχαζο αλλα γιατι ενω ο λογαριασμος υπαρχει,μπαινω καθε μερα μου ζηταει καθε 2 μερες περιπου activation?
μου βγηκαν και τα 250mb :109:
Προσθέστε κι άλλον έναν στο κλαμπ των 25MB. Να σαι καλά!
*250MB inbox available only in the 50 United States, District of Columbia, and Puerto Rico. Eligible Hotmail users will first receive 25MB at sign-up. Please allow at least 30 days for activation of your 250MB storage to verify your e-mail account and help prevent abuse. Microsoft Corporation reserves the right to provide 250MB inbox to free Hotmail accounts at its discretion.
Στα 25 ΜΒ είμαι και εγώ τελικά....αν και εχω κάνει sign πάνω από μήνα ,
πρέπει να κάνω καμμιά άλλη ενέργεια για να πάω στα 250 ΜΒ η να περιμένω ακόμα ?, η microsoft αναφέρει οτι τα 250 ΜΒ τα δίνει κατά την κρίση της και σε όποιον γουστάρει , λέτε να την πέτυχα σε άσχημη μέρα?.
Τελικά όλοι Νεουορκέζοι γίναμε, που να ψάχνεις τώρα για κωδικό άλλης πολιτείας :033: :040:
:p :118: :023: :p
nickthegreek21
20-01-2005, 22:43
Μετά από ποσο καιρό έρχονται τα 250mb ?
giorgos th.
20-01-2005, 22:48
εμενα μουρ`θανε μετα απο μια εβδομαδα περιπου.
Εμένα μετά από δύο περίπου
δούλεψε και σε μένα..
μπορείτε να μου πείτε όμως πως θα βγάλω τα tabs από το msn μου???
είναι πολύ ενοχλητικά
δούλεψε και σε μένα..
μπορείτε να μου πείτε όμως πως θα βγάλω τα tabs από το msn μου???
είναι πολύ ενοχλητικά
Κοίταξε στο πρώτο-πρώτο ποστ....
Και σε παρακαλώ διάβασε τους κανόνες (http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/faq.php?).
Απαγορεύεται η χρήση greeklish... Γι' αυτό έχουμε και ενσωματομένο τον Greeklish Converter.
Μπαίνω σήμερα στο hotmail και τι βλέπω 250 ολοστρόγγυλα ΜΒ
άργησε λίγο αλλα έγινε τελικά ..... :033: :026:
το κοίταξα το πρώτο πρώτο post , έκανα ότι λέει αλλα τα tabs δεν φύγανε.
sorry για τα greekglish
Κι εγώ τα είχα τα tabs, αλλά μετά από τις οδηγίες, φύγανε....
Μήπως δεν έχεις τσεκάρει κάτι απ' όλα...;
by the way,χτες ήρθαν και τα δικά μου 250MB.μετά από 14 μέρες .
σχετικά με tabs,κάτω από τα contacts βγαίνει μια διαφήμιση πολύ σπαστική που δεν λέει να φύγει,αν και μάλλον υπήρχε εκεί πάντα..κάποια αλλα που έβγαιναν στο sign in και όταν έμπαινα windows έφυγαν ακολουθώντας της οδηγίες..
ρε παιδιά έκανα ότι λένε οι οδηγίες αλλα δεν φεύγουν τα tabs. Εκεί που λέει να "ξετσεκαρω" το "this a shared computer blah blah " δεν μου λέει εμενα dont show my tabs αλλα μου λέει dont show my contacts και my display pics..
Χρησιμοποιώ msn 7.0 αν παίζει αυτό ρολο.
κανεις καμια ιδέα?
giannhspatra
24-01-2005, 15:35
στον 6.2 που έχω εγω κανένα πρόβλημα έφυγαν..αν και το msn todaY που κ που πετάγετε σα το τσουτσούνι...
επίσης μου συνέβει και εμένα να μου ξαναζητήση ενεργοποίηση του λογαριασμού...μια φορά ως τώρα για να δούμε...
κανεις να έχει κάνει την πατέντα αλλα σε msn 7.0?
Μιας και ο λόγος περί hotmail, σήμερα μου έβγαλε αυτό:
"Having an alternate e-mail address can help you reset your .NET Passport password if you forget it—Passport support will send password-reset instructions to this e-mail address.
Your Passport account currently does not include an alternate e-mail address. We recommend that you add one.
Do you want to add an alternate e-mail address?
Yes (Recommended).
Remind me later.
No, thank you. "
Ξέρει κανείς επ' αυτού;
25mb και εγώ και αναμονή για τα 250...
Thx a lot Τόλη...:)
Τιπτοις.... καθάρισε την cache του IE....
κι εγώ μόνιμος κάτοικος LA είμαι lol
μετοίκησα πριν κάτι βδομάδες
ωραία είναι εδώ
και προπαντός ....ευρύχωρα!!!
:022: :( :022: :( :022: :( :022: :( :022:
ενω κανω ολα τα βηματα σωστα δεν μπορω ομως να παρω τα 25 Mb,
παρακατω σας δειχνω τα βηματα για να με βοηθεισετε:
1) Κάνετε Sign-out στον MSN Messenger.
2) Κάνετε Log-in στο Hotmail
3) Φτιάχνετε ένα Folder και ρίχνετε μέσα όλα σας τα e-mails από το Inbox (σημαντικό... για να μην τα χάσετε !!!)
4) Πάτε Options -> Personal -> My Profile
5) Επιλέγετε σαν χώρα United States
6) Επιλέγετε σαν πολιτεία New York
7) Βάζετε ZipCode 10001
8) Επιλέγω SAVE
9) Πάτε πάλι Options -> Personal -> Language
10) Επιλέγετε σαν γλώσσα English
10) Χωρίς να κάνετε Log-out πάτε εδώ: http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com...in/Accountclose και κλείνετε το Account σας (Μη φοβάστε !!!)
11) Κάνετε πάλι Log-in στο Hotmail
12) Κάνετε Activate το Account σας
13) Μεταφέρετε όλα σας τα e-mails από το Folder που φτιάξατε στο Inbox
Πως γυρίζεις ξανά σε Ελλάδα;
Τα κάνω όλα αλλά παραμένω αμερικάνος (ήμαρτον...)
τελικά το έκανα και γω έγιναν 25mb και δεν χάνονται και τα mails. δεν τα είχα σώσει γιατί δεν τα χρειαζόμουνα και δε χάθηκαν
VAsillyS
30-07-2005, 22:29
thanx από NJ...
Prokopas
30-07-2005, 22:37
Μιας και ο λόγος περί hotmail, σήμερα μου έβγαλε αυτό:
"Having an alternate e-mail address can help you reset your .NET Passport password if you forget it—Passport support will send password-reset instructions to this e-mail address.
Your Passport account currently does not include an alternate e-mail address. We recommend that you add one.
Do you want to add an alternate e-mail address?
Yes (Recommended).
Remind me later.
No, thank you. "
Ξέρει κανείς επ' αυτού;
Βασικά σου ζητάει μία εναλλακτική διεύθυνση e-mail σε περίπτωση που ξεχάσεις τον κωδικό σου και δεν μπορείς να κάνεις sign in.
To αν θα δηλώσεις ή όχι είναι δικιά σου επιλογή. Αν πάντως είσαι από αυτούς που γράφουν τα password σε χαρτάκι :108: θα σου έλεγα να δηλώσεις
Σας χαιρετώ και εγώ από Νέα Υόρκη. Thanks apotsi
Αλλά βρε παιδιά γιατί τόσο πόρωση με το hotmail (εμένα δεν είναι ο κύριος λογαριασμός)? Έχω δύο κύριους λογαριασμούς:
1. www.yahoo.gr (1GB για τα πιο χαλαρά mail)
2. www.gawab.com (2GB για τα πιο πολλά και βαριά που έρχονται συνεχώς)
Δηλαδή σύνολο 3GB!!!! και φυσικά δωρεάν
Σας χαιρετώ και εγώ από Νέα Υόρκη. Thanks apotsi
Αλλά βρε παιδιά γιατί τόσο πόρωση με το hotmail (εμένα δεν είναι ο κύριος λογαριασμός)? Έχω δύο κύριους λογαριασμούς:
1. www.yahoo.gr (1GB για τα πιο χαλαρά mail)
2. www.gawab.com (2GB για τα πιο πολλά και βαριά που έρχονται συνεχώς)
Δηλαδή σύνολο 3GB!!!! και φυσικά δωρεάνΓια μένα π.χ. είναι ένας λογαριασμός που τον έχω ΠΑΡΑ πολλά χρόνια. Και όσο να 'ναι τα 2MB δεν έφταναν. Τα 250ΜΒ είναι καλύτερα.
Στελνω χαιρετισμους και ευχαριστιες απο το μακρινο Kentucky οπου παιζω με τις ταπες. :006:
Εχω ηδη τα 25ΜΒ και περιμενω τα υπολοιπα! :D
Και τί θα κερδίσεις;
:017:
ΚΑΛΟΣ!!!!!!! :040:
Eγώ έζησα μια φρίκη με το hotmail.
Πέρασαν ακριβώς 31 ημέρες που δεν το χρησιμοποίησα και οι μάγκες διέγραψαν τα μηνύματα. Τους ζήτησα να τα επαναφέρουν και δεν έχουν backup λέει...
Lefteris
25-09-2005, 22:05
Μόλις πήρα και εγώ 25! Ευχαριστώ!
Μου λέτε παρακαλώ ποιοι είναι οι pop3 και smtp servers που θα εισάγω στο Outlook Express για να βλέπω hotmail από εκεί;;;
Επίσης θα με ενδιέφεραν οι ρυθμίσεις για outlook του yahoo.gr...
Ευχαριστώ τους επιστήμονες και μη (τι να κάνουμε;!)!!!!
_daemon_
25-09-2005, 22:09
δεν έχει pop3/smtp free
Εγω εδω και πολυ καιρο εχω κανει το "κολπο" αλλα ακομα εχω 25mb και οχι 250..
aliendna51
26-09-2005, 01:06
Εμένα κανονικά 250.. Αλλά υπάρχει και gmail ρε παιδιά..
Εμενα παλι 7 μηνες περασαν απο τοτε που το εκανα 25 και ακομα τοσο ειναι...
Μηπως πρεπει να κανω τπτ;
stelioshania
10-10-2005, 18:37
μπράβο ρε παιδιά.
Το έκανα με την ψυχή στο στόμα αφού χρειάστηκε να απενεργοποιήσω το firewall+ φοβόμουν μήπως δεν δουλέυει μετά με το outlook express (καλό προνόμιο παλιών χρηστών).
Ευχαριστώ.
Τελικά δεν θα χρειαστώ ξανά το Gmail.
Stelios
stelioshania
18-10-2005, 01:35
Να μην είμαι και άπληστος αλλα 250MB δεν είδα ακόμα.
Τα 25 ήρθανε.. Πρέπει να περιμένω?
Dellodas
18-10-2005, 01:54
Κάνε υπομονή, κανονικά σε λίγες μέρες θα στο αλλάξουν.
louster35
24-10-2005, 19:33
Καλο καλο. αν το γυρισουμε παλι σε Greece ομως θα τα χασουμε τα 25???
stelioshania
31-10-2005, 20:36
Ακόμη έχω 25ΜΒ.....
Έχω δηλώσει τόπο εργασίας την Ελλάδα.
Λέτε να φταίει αυτό?
Γιατί δεν ακολουθούσες σωστά τις οδηγίες;
Και μόλις γινόταν 250ΜΒ ας το επανέφερες....
stelioshania
01-11-2005, 11:20
Τόπο διαμονής έχω την Νέα Υόρκη.
Μόνο τον τόπο εργασίας έβαλα Ελλάδα.
Δηλαδή φταίει αυτό?
Τώρα να τα κάνω από την αρχή ή να αλλάξω απλά την εργασία?
Δεν έχω ιδέα. Δεν μου έχει ξανατύχει. Δεν το πας πάλι απ' την αρχή;
Εγώ το είχα κανει εδώ και καιρό κι είχε καθυστερήσει πολύ η αναβάθμιση στα 250μβ...αλλά έγινε...
Δεν θυμάμαι να είχα παρεκκλίνει καθόλου από τις οδηγίες πάντως...
Ας πούμε πως η hotmail είναι ένας φίλος που σας λέει έχω ένα ξενοδοχείο και νοικιάζω δωμάτια αλλά για σένα δώρο αυτό το μικρό ........
Τις νύχτες θα πηγαίνετε να ξαπλώνετε στα μεγάλα δωμάτια κρυφά ? :pppp
Πλάκα κάνω και εγώ αυτό έχω κάνει αλλά στο yahoo και έχω πλέον 100 mb
Μήπως δεν κάνουμε καλά ? λέω μήπως ? μπα ....... ε ?
Ας πούμε τότε ότι στο ξενοδοχείο του φίλου σου εάν είσαι από την Ελλάδα κοιμάσαι στο πάτωμα, ενώ αν δηλώσεις ότι είσαι απ' αλλού κοιμάσαι σε σουίτα με σάουνα, τί κάνεις;
Ας πούμε τότε ότι στο ξενοδοχείο του φίλου σου εάν είσαι από την Ελλάδα κοιμάσαι στο πάτωμα, ενώ αν δηλώσεις ότι είσαι απ' αλλού κοιμάσαι σε σουίτα με σάουνα, τί κάνεις;
Χμμμ τότε δεν είναι φίλος
Γρήγορα στις σουίτες :p
Still Working το κολπο....Thanks! :109: :058:
stelioshania
11-12-2005, 12:02
Πάντως τελικά άλλαξα τον τόπο εργασίας χώρίς να κάνω όλη την διαδικασία και περιμένω.
Όσο για τα ξενοδοχεία που λέτε..τι να πώ...αν δουλεύεις έξω έχεις μεγαλύτερες ανάγκες επικοινωνίας!!!! :)
stelioshania
14-12-2005, 01:37
ΕΓΙΝΕ
ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ 250ΜΒ!!!!!!!!!!!!!!11
Τελικά η Microsoft δεν θέλει να έχεις καμία σχέση με την Ελλάδα, για να ....κοιμηθείς σε Σουίτα! :) Μήπως τελικά το Σύστημα τους είναι αυτόματο? Δηλαδή μόλις βρεί κάποιο στοιχείο εκτός Αμερικής δεν σου δίνει 250MB?
(καλοσήρθα στην παρέα σας!!!)
Γεια σας και απο μενα και καλη χρονια το κολπακι αν ανησυχησατε δουλευει ακομα. Εν αναμονη για τα 250.
Thanx
Μπραβο μαγκες πολύ καλό αυτό,Ευχαριστώ
Καλο το κολπο ...πηρα τα 25Μβ και αναμενω τα 250.
super παιδια στην εκδοση 7 για φυγουν τα add-ons τσεκαρετε στο security και οχι στο privacy
Εμένα δούλεψε αλλά άλλαξε το messenger προσθέθηκε μια μπάρα στα αριστερά του με διάφορα και μόλις ξανάβαλα Ελλάδα εξαφανίστηκε.
salamehelias
25-01-2006, 16:20
Η Yahoo προσφέρει δωρέαν 1Gb
Flamenerve
16-02-2006, 21:01
Η MS δεν είχε πει σχετικά πρόσφατα ότι θα αντικαταστήσει το hotmail με μια νέα υπηρεσία webmail; Θυμάται κανείς πότε αναμένεται να γίνει αυτό;
...το δοκιμάζω τώρα! θα σας πώ σύντομα αν τα καταφέρω! λέω "να πάω" Βοστώνη...!
Το έχω κάνει εδώ και μήνες αλλά ακόμη περιμένω για τα 250 MB. Μάλλον όλα τα συστήματα είναι απασχολημένα εκεί στη Microsoft με την έλευση των Vista...
Apostolis_21
26-05-2006, 21:52
Πώς περνάς από τα 25 στα 250? Είδα τις οδηγίες σου και δοκίμασα σήμερα να τις εγαρμόσω.Είδα όμως ότι το account μου έχει ήδη 25 ΜΒ!! Πώς θα περάσω στα 250? Πρέπει να εφαρμόσω τις οδηγίες έτσι κι αλλιώς?
Χμμμμμμ..... 25 ΜΒ από την αρχή...;
Ακολούθα τις οδηγίες και βλέπουμε...
Nαί και εμένα 25 έχει τώρα χωρίς να κάνω τίποτα
melissa_virus
01-05-2007, 23:53
Το hotmail μου απο 25 που το έκανα έγινε 250 σε 2 ώρες. (χεχε)
και τώρα έχει γίνει 1gb.
Νομίζω όλα έχουν γίνει 1gb.
Aν και μιας φίλης μου που το έκανα activate χτες επειδή είχε καιρό να μπει, ήταν 2gb!!! και με πολύ ωραίο περιβάλλον.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.